Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe to życz sobie tego żeby ten Twój miał więcej siły
Mój dzisiaj wcześniej skończy, właściwie już jedzie do domu
Ale zjemy kolację przy naszym serialu, pooglądamy trochę tych gwiazd i poleci spać bo teraz ciągle po 15 h w pracy i już nie wyrabia
Aj a mnie dzisiaj już drugi raz kłuje na dole brzucha po lewej stronie, jajnik chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:11
-
Hejj
Jestem w domu.. W końcu, co tam, że tylko na noc. I jutro do mamy.
Dobre i toPranie porobiłam. A teraz.. Dostałam kody od mojego P kuzyna i będę grac w Simsy. Ale poki co ide robic kolacje... Jutro jade podpisać umowę w wydawnictwie. Lepsze to niż nic. Mogę sobie trochę zarobić i przecież szukac czegos innego. A może mi się tam spodoba? Plusem jest to , ze mam blisko. Minus ze to callcenter. Malo rozwijające no ale zobaczymy. Musimy się troszkę odkuć.. Finansowo. Ale kawiarnie i tak otworzę!
Jak Wam mija wieczór? -
JestemMarzycielka wrote:Hejj
Jestem w domu.. W końcu, co tam, że tylko na noc. I jutro do mamy.
Dobre i toPranie porobiłam. A teraz.. Dostałam kody od mojego P kuzyna i będę grac w Simsy. Ale poki co ide robic kolacje... Jutro jade podpisać umowę w wydawnictwie. Lepsze to niż nic. Mogę sobie trochę zarobić i przecież szukac czegos innego. A może mi się tam spodoba? Plusem jest to , ze mam blisko. Minus ze to callcenter. Malo rozwijające no ale zobaczymy. Musimy się troszkę odkuć.. Finansowo. Ale kawiarnie i tak otworzę!
Jak Wam mija wieczór?
U mnie jednak plany się zmieniły, mąż wpadł na chwilę i teraz pojechał do swoich rodziców po jakąś tam część do samochodu która jest mu potrzebna. Ciekawe o ktróej wróci:/ Trochę szkoda, że mniej czasu ze mną spędzi, ale za to przywiezie mi jajka od teściowej bo już nie mam a chce jutro zrobić naleśniki do domowej roboty kebaba -
Marzycielka simsy 4 ?
Ja mam płytkę kupiona , odrazu jak wyszły , napalilam się wtedy jak szczerbaty na suchary na ta gre a teraz rzadko gram bo brak czasu: ( ale może jutro popykam ?!
Ja posprzatalam kuchnie , obejrzalam film , gadam z Mama na skype jeszcze z przyjaciółką czeka mnie rozmowa i takto naszykowalam pranie na jutro rano żeby wstawić i zaraz zmienie pościel i o:) -
Heathera wrote:Ja w simsy nie mogę grac bo jak zaczynam to później mogę grac przez tydzień całymi dniami tak się wciągam:P Więc wolę w ogóle nie zaczynać xd
-
ZakręconaOna wrote:Haha a Ja miałam tak samo wczesniej jakiś czas , później przestalam grac a teraz od jutra znów zaczynam , weźmie się gre do pl będę miała co robić w upały w domu
Ja standardowo znowu oglądam ugotowanych i fajną rzecz pokazywali z ciasta francuskiego zawijańce takie a w środku szpinak i ser feta, chyba zrobię takie coś niedługo -
Życie bez marzeń to nie życie
Ja właśnie tez tak miałam z simsami 2 jak wyszły.. Ale jak byliśmy tam w gościach to znowu się wciągnęłam
Kebab domowej roboty? ZazdroszczęJa dieta od juta. W końcu mogę to powiedzieć. W żadne gości nie jadę , może tym razem się uda
I jutro do mamy i zwierzyńcaA tak mi dobrze w naszym mieszkanku ...
Pamiętajcie o 22 :* -
ZakręconaOna wrote:U mnie pewnie nie będzie tego o 22
Ja lubię robić z ciasta francuskiego bułeczki maleńkie z makiem:)
A zrób kochana kiedyś pomidorka faszerowanego feta i bazylia i do piecyka -
ZakręconaOna wrote:A wiesz co na oko ok 20
Ja kebaba a raczej tortille jak z nalesnikow tez domowa zrobilam nie raz , pysznotka:)
No tego kebaba/tortille to ja też już kilka razy robiłam ale teraz tak to za mną chodzi od kilku dni żeby zrobić