Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Heathera wrote:Jakie plany na dziś ? My idziemy niedługo z synkiem do biblioteki, do sklepu i z koleżanką po jej córkę do przedszkola i pewnie na plac zabaw. A no i po drodze wstąpię do apteki i kupię test na jutro
Gadam ze znajoma na skype , później obiad robię , kuchnie posprzatam i odpoczynek .
Wykapalam się właśnie i chuja dało ochłodzenie się woda ! -
ZakręconaOna wrote:Ja mam zupke kartoflanke jeszcze z wczoraj i przed wczoraj wiec ja dzisiaj dokoncze ale zjadlabym cos innego:) i zastanawiam się właśnie co:)
D wstanie to ustalimy co robimymożna sosik jakiś albo ketchup
Chyba na to wszystko przyplątała mi się chyba infekcja -
Klaudysa nie trawie ketchupu , do takiego zestawu to sosik pomidorowy mamuska zawsze robiła .
Mój D wybredna bestyjka raczej tego nie będzie chciał: (
Ja to uwielbiam taka potrawke : mielone przesmazone z cebulka , czosnkiem , pełno ziół i papryka ostra i słodka plus ryżmniaaaaam i może to zrobię a D kotlecika
Zobaczymy -
Kochana Ty masz dopiero 10 dc wiec wykres od poczatku jak był okres miał prawo skakać sobie jak chciał a teraz ładnie właśnie się normuje:) spokojnie
A Ja właśnie mam mega zgage , mis idzie do sklepu i będę obiadek robić , późny bo późny ale zawsze hehe:)
A takto leże przed TV , zaraz herbatke sobie zrobię -
O ludzie zdycham.
Byłam z synkiem w tej bibliotece, w sklepie po worek na kapcie do przedszkola, w aptece kupiłam testz koleżanką w przedszkolu po jej córkę i poszłyśmy na lody i na plac zabaw. W drodze powrotnej zaszliśmy do zoologicznego po nowe rybki
Jak przyszliśmy do domu to wyglądałam jak spocony mops
I jeszcze zamiast sobie odpocząć to tylko się napiłam wody i wzięłam się za sprzątanie akwarium. Chyba z godzinę mi to zajęło. Dopiero teraz usiadłam na kanapie i zdycham :<
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 18:25