Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko Ja mam USG 3D 1/2 września hahaha: D
My podobnie wizytujemy:)
Pasztetowa Hera ma racje , nie myśl zle odrazu , musisz zadzwonić do szpitala i umówić się albo cos i tak jak mówi poprzedniczka , szybkie leczenie i wszystko ok:)
Hera no Ja ich lubię ale teraz ogladam jakąś komedie glupawa o wojskowych na tvp2 -
a więc dziś zaopatrzyłam się w witaminki Pregna plus i w testy owulacyjne
i będziemy działać nadal tak jak działamy o ile jakaś infekcja nie będzie chciała przyjść eh miejmy nadzieję że nie. Dziewczyny od czego może wystąpić nagłe krwawienie z dziąseł ? w sumie leżałam z P i poczułam dziwny smak hmm ciekawe
-
ZakręconaOna wrote:Klaudysa a nie urazilas się ?
Hera tez mam ochotę mega !!!
Jak będzie synek to może juz pitoszka pokaże:) życzę Ci tego:)
Ja lubię Hera czosnek ale kuzwa hahahha
Ja za to muszę poczekać gdzieś 40 minut/godzinę jak mąż wróci z pracy i po drodze kupi -
Klauudyssa wrote:a więc dziś zaopatrzyłam się w witaminki Pregna plus i w testy owulacyjne
i będziemy działać nadal tak jak działamy o ile jakaś infekcja nie będzie chciała przyjść eh miejmy nadzieję że nie. Dziewczyny od czego może wystąpić nagłe krwawienie z dziąseł ? w sumie leżałam z P i poczułam dziwny smak hmm ciekawe
A te krwawienie to nie wiem od czego może być, może nadwrażliwość zębów ?
-
Da się przeżyć
Zawsze możesz Karmi pić, ono nie szkodzi.
Chociaż u mnie to było właściwie 8 miesięcy + pół roku karmienia bo później studia zaczęłam i ciężko było mi karmić tzn strasznie w szkole piersi mi bolały i nie miałam możliwości ściągać tam