Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Klauudyssa wrote:Lubie ciepło ale nie 40 w cieniu. Do tego ta głowa non stop boli na dwór się nie da wyjść bo jeszcze gorzej jest.
jak nie jestem w ciąży haha
Bo takto kocham leżeć , smażyć się i wgle mmmmm -
Klauudyssa wrote:JestemMarzycielka dokładnie powinnaś iść do ginekologa żeby ci uregulował cykle. Moim zdaniem to duża rozbieżność. Ja myślę jak mój cykl skacze o kilka dni.
ZakręconaOna czyli powinnam się martwić? I iść do endokrynologa ?
Jak moge wyregulować cykl?
Nie wiem czy nie traktować tego jak miesiączki.
Dzisiaj zaczęłam krwawić normalnie. Cykl 23 dni -
No to jako miesiączka , bardzo krótkie .
Luteina reguluje cykl , tak samo taki lek na bazie progesteronu jak kurcze nazwy zapomnialam a sama go kiedyś brałam ...
Kochana i tak nic nie pozostaje Ci jak branie tyleczka w troki i smiganie do lekarza , on wie najlepiej co Ci na to wszystko dacHeathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No to jako miesiączka , bardzo krótkie .
Luteina reguluje cykl , tak samo taki lek na bazie progesteronu jak kurcze nazwy zapomnialam a sama go kiedyś brałam ...
Kochana i tak nic nie pozostaje Ci jak branie tyleczka w troki i smiganie do lekarza , on wie najlepiej co Ci na to wszystko dac
Jak tylko sie miesiączki pojawiły to trwały 2 tygodnie. Zawsze miałam z tym problem, ale musze zacząć to wszystko regulować ..
My jutro wracamy do domku. Dalej szukam pracy.. Co prawda jestem umówiona na podpisanie umowy, ale jeszcze sie łudzę ze moze ktoś zadzwoni z bardziej ambitnej pracy. Ale przecież moge jej szukać będąc tam i zarabiać juz.. -
Klauudyssa, tak jak mówisz - zacznij dziś.
U mnie przy cyklach 25 +/- ovu wypada w 12 dniu.
Zakręcona, głupoty tu opowiadasz! Komu miałoby przeszkadzać, że o maluchu opowiadasz - ja nie piszę za często, a wpadam poczytać co tam u WasInna sprawa jakby ktoś wpadł od razu i się wychwalał przy kimś kto zajść nie może, bo to zwyczajnie niestosowne.. ale ty się starałaś tu z nami przecież
Na pewno wszystkie Ci kibicujemy i życzymy duużo zdrówka Wam!
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja wolę lato, chociaż zima tez ma swoje uroki chociażby to, że męża mam częściej w domu
My wróciliśmy z jeziora już i od razu lepiej człowiek się czuje po wodzie
A właśnie sobie uświadomiłam, że zaraz mam termin @ i pewnie przyjdzie i nie będę mogła na jezioro chodzić ;/ ciekawe jak ja wytrzymam w te upały pewnie będę chodzić chociaż nogi zamoczyć.
Teraz oglądam Ukrytą prawdęI jeść mi się chce tylko nie wiem co :<
-
Dziewczyny moze wy macie jakies doświadczenie lub wiedzę o testach owulacyjnych paskowych
. W piatek zrobiłam pierwszy - 2 razy negatywny wynik bez nawet cienia drogiej kreseczki , wczoraj zrobiłam tez dwa z tego pierwszy mial lekki cień ( bardzo lekki ) drogiej kreski . Natomiast dzis zrobiłam pierwszy okolo godziny 12 i nie bylo tez nawet sladu kreski nr dwa i teraz 20 min temu zrobiłam drogi i jest blada droga kreska ... nie wiem jak to interpretować. Na opakowaniu pisze ze test negatywny jesli nawet jest droga linia ale blada.
-
EV no to masz wszystkie negatywy , słuchaj testy rob najlepiej 12 i kolejny 19 . 2 dziennie tylko bo wtedy jakoż o tych porach jest zwiększony plik LH czy cos takiego , dopóki takie same nie będą np. To negatywy są
Asmee dziękuje :*:*
Hera kocham kanapki z mielonka i pomidorem !
Ja mam ochotę na kawe jakąś , właśnie obudzilam się bo padlam , upał nie ziemski , wiatrak chodzi ,ze mnie się leje .Ev lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:EV no to masz wszystkie negatywy , słuchaj testy rob najlepiej 12 i kolejny 19 . 2 dziennie tylko bo wtedy jakoż o tych porach jest zwiększony plik LH czy cos takiego , dopóki takie same nie będą np. To negatywy są
Asmee dziękuje :*:*
Hera kocham kanapki z mielonka i pomidorem !
Ja mam ochotę na kawe jakąś , właśnie obudzilam się bo padlam , upał nie ziemski , wiatrak chodzi ,ze mnie się leje .W sumie taki objaw jakby ciążowy, ale z drugiej strony czuje że @ idzie bo tak mi krzyż boli i czasem brzuch pobolewa. Chyba jutro kupię test i zrobię w czwartek rano bo to termin @ o tak o sobie sprawdzę chyba że @ szybciej przyjdzie
Kawę to ja bym wypiła mrożoną z bitą śmietaną
Nie dziwię się, że Cię na sen wzięło ja nie będąc w ciąży się meczę tym upałem, nic mi się nie chce i tez bym sobie pospała -
Hehe patrze smaka Ci narobiłam tą mielonką
Masz: <pomidor>
Ja przeważnie mam mały apetyt więc u mnie to coś dziwnego. A w krzyżu mnie tak boli że szok. Zawsze przed @ mnie boli ale już teraz to masakra. Układałam puzzle na podłodze to wytrzymałam tylko pół godziny bo za bardzo mnie bolał jak siedziałam taka schylona. Teraz siedzę tak na wpółleżąc na wielkiej poduszce ale i tak mnie boli -
Cześć dziewczyny!
Już po wizycie. Pan doktor założył mi kartę ciąży. Widziałam serduszko, bobas ma 6,6 mm. Jestem w 6t4d. Czy to odpowiednie wymiary, bo sama już nie wiem..
Wszystko podobno jest ok. Tylko dostałam skierowanie do szpitala zakaźnego, ponieważ mam dodatni wynik toxoplazmozy. Trochę się martwię...
Nie miałam czasu przejżewć Waszych dzisiejszych postów, wpadłam tylko na chwilę tu, żeby się z Wami podzielić wieściami.Wieczorem wszystko nadrobię! :*
Udało się!