Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Klauudyssa wrote:Ja nad jeziorko to mam blisko ale jest tak brudne że psa tam nie wpuszczę a matki tam z dziećmi się kąpią eh. Wole jechać dalej a nie nabawić się jakiegoś świństwa od wody do której wpływa wszystko z pól.
-
Mam to samo niestety. My z moim P częstymi bywalcami jesteśmy bo jego dziadek ma działkę ze 100 m (może nawet nie) od jeziora.
Dziewczyny robiłyście może testy owulacyjne ? Chcę sobie określić mniej więcej kiedy u mnie będzie wypadać bo na razie co chwile mam skoki i spadki temperatur. I chciałam się zapytać czy robiłyście wg wyliczneń kalendarza czy inaczej ? -
Klauudyssa wrote:Mam to samo niestety. My z moim P częstymi bywalcami jesteśmy bo jego dziadek ma działkę ze 100 m (może nawet nie) od jeziora.
Dziewczyny robiłyście może testy owulacyjne ? Chcę sobie określić mniej więcej kiedy u mnie będzie wypadać bo na razie co chwile mam skoki i spadki temperatur. I chciałam się zapytać czy robiłyście wg wyliczeń kalendarza czy inaczej ?Ja patrze na kalendarzyk i śluz badam
-
Mi chyba będzie cięzko ustalić bo mocno skacze mi ta temperatura. Końcówka tamtego cyklu była prawie równa 37 37 37 37 36.9 37 37 37 i bach 36.6 okres. Miałam dziwny skok temp na 37.2 ale to jak wróciłam z nad morza a motem tak jak wyżej pisałam
-
Nie koniecznie masz rację. Skoki temp w przypadku testów ovu możesz zlekceważyć. Jakie masz długie cykle? Ustal sobie przypuszczalnie na podstawie średniej dł cyklu i zacznij robić testy kilka dni wcześniej - ja za pierwszym razem zrobiłam z 10 testów zanim wyszedł pozytywny, ale dało mi to pogląd kiedy mniej więcej spodziewać się owu w kolejnych cyklach.
-
Asmee wrote:Nie koniecznie masz rację. Skoki temp w przypadku testów ovu możesz zlekceważyć. Jakie masz długie cykle? Ustal sobie przypuszczalnie na podstawie średniej dł cyklu i zacznij robić testy kilka dni wcześniej - ja za pierwszym razem zrobiłam z 10 testów zanim wyszedł pozytywny, ale dało mi to pogląd kiedy mniej więcej spodziewać się owu w kolejnych cyklach.
-
Klaudysa maja wpływ maja ! Tak samo jak alkohol , wstawanie w nocy itp .
Hera super ze maz zrozumiał i przeprosił
Ja po wizycie:)
Mój Oskarek wazy 1230 gram i ma się świetnie
Dostalismy pozwolenie na lot do Pl wiec lece za tydzień.Heathera, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś spokojnie , pogoda ciepła ale bez upałów !
A ogólnie u mnie w Anglii ok 34 stopnie w cieniu ostatnie dni było to myslalam ze oszaleje a teraz do Polski za tydzień lece i trafie na te gorączki upalne
Ale będę się ochladzac i najwyżej spać w wannie pełnej wody haha -
HAHAHA ja ich mam dosyć a w niej nie jestem a co dopiero jakbym była teraz w ciąży? chyba tylko szpital. W miasteczku tak z 20 km ode mnie wprowadzili zakaz używania wody do podlewania ogródków czy mycia aut. A Warta w mojej miejscowości ma 160 cm stan wód gruntowych jest tak niski że szok