Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nooo:) polecam
Właśnie wsunelam kanapkę z pomidorowym pasztetem plus papryczka czerwona , mniam:) herbatka czarna z cytryna plus komedia i wypoczywamJa dawno papryki nie jadłam, bo mój nie lubi więc nie kupuję do domu
Ja lęcę bo mąż już wrócił , do jutra -
Mój D papryke polubił dopiero przy mnie !
takto tez nie lubil ale i tak nie je za wiele haha
Kochana nie denerwuj się testami:) jak USG wyszło ok to testy tez będą ok chociaż na nich to chuj wie co moznansie spodziewać ... Bo to szacowane 1:1 ... ;/ -
Jedna gwiazdę widziałam wczoraj. Rozumiecie? Jedna ...
Więcej komarów mnie pogryzło. Masakra..
Wczoraj na kolacje jadłam bułki fitness z pesto robionym przez mojego P. Zapiekane z pomidorkiem i mozzarella
Simsy mnie wciągnęły do 1 czy nawet 2. Dzisiaj kończyłam piętro drugie i ogród. Rewelacja..
Siedzę juz u mamy. Sama .. Postanowiłam trochę odpocząć od fochów i ciagłego dyrygowania. Cisza spokoj. Ale moja psia córeczkę wzięłam -
Też bym chciała posiedzieć nad simsami, ale mój mi tylko obiecuje, że 'załatwi' ;d
Zbieram się od rana, żeby ogarnąć jakieś filmy na wyjazd.. tydzień bez internetu, tylko we dwoje - pozabijamy się z nudów ;d. Może w końcu nauczę się grać w playa ;d -
Asmee wrote:Też bym chciała posiedzieć nad simsami, ale mój mi tylko obiecuje, że 'załatwi' ;d
Zbieram się od rana, żeby ogarnąć jakieś filmy na wyjazd.. tydzień bez internetu, tylko we dwoje - pozabijamy się z nudów ;d. Może w końcu nauczę się grać w playa ;d
Kochana wpisz sobie w Neta nowości kinowe do sciagniecia , na pewno cos wyskoczyłchyba ze masz konto na torentach to sprawa załatwiona .
-
astoriaa wrote:Dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie, nie było mnie od dwóch tygodni - odkąd byłam u lekarza i wykłuczył ciążę.
Otóż cuda się zdarzają jednak - najprawdopodobniej jestem w ciąży!
Tak ??? A czemu tak sadzisz ?
Oj Ja w cuda wierze , u mnie tez wykluczał lekarz owulację bez leków po czym okazało się ze pierwsza była piękna naturalna i stad dziś cieszę się 30 tygodniem ciąży:)