X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jakiś pomysł na obiad ??

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera oby oby ! Bo to cos okropnego chociaż wole rzygac niż mdłości mieć bo w ciąży jak się rzygnie to ulga na maksa a mdłości tak człowieka mula ...

Klaudysa Ja sałata z kefirem , ryż i piers w panierce dla D a Ja nie wiem:) muszę zastanowić się na szybko , pewnie to samo albo ziemniaczki zamiast ryżu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera oby oby ! Bo to cos okropnego chociaż wole rzygac niż mdłości mieć bo w ciąży jak się rzygnie to ulga na maksa a mdłości tak człowieka mula ...

Klaudysa Ja sałata z kefirem , ryż i piers w panierce dla D a Ja nie wiem:) muszę zastanowić się na szybko , pewnie to samo albo ziemniaczki zamiast ryżu
    Zgadzam się z tym że wolę wymiotować niż mieć mdłości :( bo przynajmniej na jakiś czas ulgę przynosi. A ja właśnie mam problem co by tu sobie uszykować. Hmmm może naleśniki ze smażonym jabłkiem. Brak pomysłu brak ochoty

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie to były i mdłości i wymioty. I jak zwymiotowałam to było mi lepiej pol godziny, może godzinę i dalej to samo :P

Mi jeszcze zostały placki z wczoraj więc znowu tortille zrobię, już nawet jedną wsysnęłam na śniadanie :P

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    No u mnie to były i mdłości i wymioty. I jak zwymiotowałam to było mi lepiej pol godziny, może godzinę i dalej to samo :P

Mi jeszcze zostały placki z wczoraj więc znowu tortille zrobię, już nawet jedną wsysnęłam na śniadanie :P
    Dokładnie , to samo miałam ale mowie jakbym miala wybierać to wole rzygadlo ! :D
    Mamy świetne tematy rzyganio jedzeniowe hahahha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam oj tam xd nie pierwszy i nie ostatni taki temat na tym forum :)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no racja ciekawe tematy :P

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jakie ja mam dziś suche oczy :/ Już z 4 razy krople wpuszczałam. Ogólnie to soczewki nosze i czasem mam suche oczy ale po kroplach przechodziło zawsze :/

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam laseczki na cały (ponad) tydzień! Trzymajcie kciuki, żeby mnie @ nie dopadła! :)
    Miłego tygodnia życzę i do zobaczenia! :*

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki mocno :) Miłego tygodnia :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Zmykam laseczki na cały (ponad) tydzień! Trzymajcie kciuki, żeby mnie @ nie dopadła! :)
    Miłego wypadu , laska ! :) odstresujcie się i milutenko czas spedzajcie : *
    Hera mój D tez nosi soczewki . Wspolczuje Wam ...!
    Jejku trzeba zebrać się do sklepiku po zakupki a tu zonkal bo pada u mnie od wczoraj jak cholera ale dobrze , tak pragnelam deszczu po tych upalach ze narzekać nie będę ! :) a z cukru tez nie jestem hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Miłego wypadu , laska ! :) odstresujcie się i milutenko czas spedzajcie : *
    Hera mój D tez nosi soczewki . Wspolczuje Wam ...!
    Jejku trzeba zebrać się do sklepiku po zakupki a tu zonkal bo pada u mnie od wczoraj jak cholera ale dobrze , tak pragnelam deszczu po tych upalach ze narzekać nie będę ! :) a z cukru tez nie jestem hehe
    Ja tam wolę soczewki od okularów, ale chciała bym sobie kiedyś zrobić laserową operację żeby normalnie widzieć bez niczego :P
    Fajnie że u Cb pada, u nas dalej gorąco :/
    A ja muszę się przejść do apteki po test na jutro :P Tylko głupio mi jest iść do tej samej wiec chyba pójdę do tej co jest trochę dalej :P
    Tylko to dopiero po południu bo ma mój tata ma wpaść przywieść mi trochę warzywek z ogródka bo będzie u mnie w mieście na wyjeździe z pracy i nie wiem o której wiec w domku czekam

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee trzymamy kciuki aby @ nie przyszła :)

A nie miałam okazji doświadczyć do dzis żadnych wymiotów lekkie mdłości miałam dwa dni i to moje dolegliwości ciążowe jak na dzien dzisiejszy :) :) czuje sie super jakbym nie była w ciąży :) czasami masuje brzuszek i mowie ze grzeczne dzieciątko nie pozwala aby mamusia zle sie czuła :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Ja tam wolę soczewki od okularów, ale chciała bym sobie kiedyś zrobić laserową operację żeby normalnie widzieć bez niczego :P
    Fajnie że u Cb pada, u nas dalej gorąco :/
    A ja muszę się przejść do apteki po test na jutro :P Tylko głupio mi jest iść do tej samej wiec chyba pójdę do tej co jest trochę dalej :P
    Tylko to dopiero po południu bo ma mój tata ma wpaść przywieść mi trochę warzywek z ogródka bo będzie u mnie w mieście na wyjeździe z pracy i nie wiem o której wiec w domku czekam
    Idź do innej mnie tez tak glupio zawsze było hahaha
    No pada nareszcie bo juz umieralam od upałów !
    Jeeeeej muszę iść do sklepu: ( tak strasznie mi się nie chce , kolejny dzień głowa mnie boli na zmianę pogody widzę , znów muszę kawe wypić szok ...
    Biedroneczko ciesz się hihi:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Milego wyjazdu :-)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka to fajnie Ci że nie masz dolegliwości, oby tak dalej :)
    Zakręcona hehe no pójdę do drugiej szczególnie ze u mnie małę miasto to dużo sób się zna i jeszcze jakieś plotki będą :P A szczególnie jak ja wyglądam bez malowania na jakieś 16 lat i przyjdę z 3 letnim synkiem po test to będzie że patologia taka młoda a druga ciąża hehe :P
    Wyślij tego deszczu trochę do nas :)
    To wypij kawkę, na zdrowie oby pomogło na głowę :P

Kurde dziś jakiś dobry humor mam, już się nie stresuję reakcją męża jakoś :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Biedroneczka to fajnie Ci że nie masz dolegliwości, oby tak dalej :)
    Zakręcona hehe no pójdę do drugiej szczególnie ze u mnie małę miasto to dużo sób się zna i jeszcze jakieś plotki będą :P A szczególnie jak ja wyglądam bez malowania na jakieś 16 lat i przyjdę z 3 letnim synkiem po test to będzie że patologia taka młoda a druga ciąża hehe :P
    Wyślij tego deszczu trochę do nas :)
    To wypij kawkę, na zdrowie oby pomogło na głowę :P

Kurde dziś jakiś dobry humor mam, już się nie stresuję reakcją męża jakoś :P
    Bo radość Cie zaczyna rozpierac ! :D a maz będzie zadowolony na pewno:)
    Hahahahah no to lepiej idź do innej faktycznie: D
    Jeeeeeej jeść i boli ! IDE do sklepu zw: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no zobaczymy, jutro jak kreska wyjdzie mocniejsza to mu wieczorem powiem chyba że będzie miał zły humor :P
    No to leć :P

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie rejestrowała się któraś z Was w tym BellyBest? Jeśli teraz tam się zapiszę i wstawię np termin porodu z tej owulacji itd a później po wizycie wyjdzie że jednak jest inny to będę mogła to później zmienić czy już nie ?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A mam pytanie rejestrowała się któraś z Was w tym BellyBest? Jeśli teraz tam się zapiszę i wstawię np termin porodu z tej owulacji itd a później po wizycie wyjdzie że jednak jest inny to będę mogła to później zmienić czy już nie ?
    Kochana Ja jestem na belly i tam samo cie pyta czy chcesz się przerzucić:)
    I tak normalnie bedziesz mogła zmienić TP:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 407 408 409 410 411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ