Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hera oby oby ! Bo to cos okropnego chociaż wole rzygac niż mdłości mieć bo w ciąży jak się rzygnie to ulga na maksa a mdłości tak człowieka mula ...
Klaudysa Ja sałata z kefirem , ryż i piers w panierce dla D a Ja nie wiem:) muszę zastanowić się na szybko , pewnie to samo albo ziemniaczki zamiast ryżu -
ZakręconaOna wrote:Hera oby oby ! Bo to cos okropnego chociaż wole rzygac niż mdłości mieć bo w ciąży jak się rzygnie to ulga na maksa a mdłości tak człowieka mula ...
Klaudysa Ja sałata z kefirem , ryż i piers w panierce dla D a Ja nie wiem:) muszę zastanowić się na szybko , pewnie to samo albo ziemniaczki zamiast ryżubo przynajmniej na jakiś czas ulgę przynosi. A ja właśnie mam problem co by tu sobie uszykować. Hmmm może naleśniki ze smażonym jabłkiem. Brak pomysłu brak ochoty
-
Heathera wrote:No u mnie to były i mdłości i wymioty. I jak zwymiotowałam to było mi lepiej pol godziny, może godzinę i dalej to samo
Mi jeszcze zostały placki z wczoraj więc znowu tortille zrobię, już nawet jedną wsysnęłam na śniadanie
Mamy świetne tematy rzyganio jedzeniowe hahahha -
Asmee wrote:Zmykam laseczki na cały (ponad) tydzień! Trzymajcie kciuki, żeby mnie @ nie dopadła!
Miłego tygodnia życzę i do zobaczenia! :*odstresujcie się i milutenko czas spedzajcie : *
Hera mój D tez nosi soczewki . Wspolczuje Wam ...!
Jejku trzeba zebrać się do sklepiku po zakupki a tu zonkal bo pada u mnie od wczoraj jak cholera ale dobrze , tak pragnelam deszczu po tych upalach ze narzekać nie będę !a z cukru tez nie jestem hehe
-
ZakręconaOna wrote:Miłego wypadu , laska !
odstresujcie się i milutenko czas spedzajcie : *
Hera mój D tez nosi soczewki . Wspolczuje Wam ...!
Jejku trzeba zebrać się do sklepiku po zakupki a tu zonkal bo pada u mnie od wczoraj jak cholera ale dobrze , tak pragnelam deszczu po tych upalach ze narzekać nie będę !a z cukru tez nie jestem hehe
Fajnie że u Cb pada, u nas dalej gorąco
A ja muszę się przejść do apteki po test na jutroTylko głupio mi jest iść do tej samej wiec chyba pójdę do tej co jest trochę dalej
Tylko to dopiero po południu bo ma mój tata ma wpaść przywieść mi trochę warzywek z ogródka bo będzie u mnie w mieście na wyjeździe z pracy i nie wiem o której wiec w domku czekam -
Asmee trzymamy kciuki aby @ nie przyszła
A nie miałam okazji doświadczyć do dzis żadnych wymiotów lekkie mdłości miałam dwa dni i to moje dolegliwości ciążowe jak na dzien dzisiejszyczuje sie super jakbym nie była w ciąży
czasami masuje brzuszek i mowie ze grzeczne dzieciątko nie pozwala aby mamusia zle sie czuła
-
Heathera wrote:Ja tam wolę soczewki od okularów, ale chciała bym sobie kiedyś zrobić laserową operację żeby normalnie widzieć bez niczego
Fajnie że u Cb pada, u nas dalej gorąco
A ja muszę się przejść do apteki po test na jutroTylko głupio mi jest iść do tej samej wiec chyba pójdę do tej co jest trochę dalej
Tylko to dopiero po południu bo ma mój tata ma wpaść przywieść mi trochę warzywek z ogródka bo będzie u mnie w mieście na wyjeździe z pracy i nie wiem o której wiec w domku czekam
No pada nareszcie bo juz umieralam od upałów !
Jeeeeej muszę iść do sklepu: ( tak strasznie mi się nie chce , kolejny dzień głowa mnie boli na zmianę pogody widzę , znów muszę kawe wypić szok ...
Biedroneczko ciesz się hihi:) -
Biedroneczka to fajnie Ci że nie masz dolegliwości, oby tak dalej
Zakręcona hehe no pójdę do drugiej szczególnie ze u mnie małę miasto to dużo sób się zna i jeszcze jakieś plotki będąA szczególnie jak ja wyglądam bez malowania na jakieś 16 lat i przyjdę z 3 letnim synkiem po test to będzie że patologia taka młoda a druga ciąża hehe
Wyślij tego deszczu trochę do nas
To wypij kawkę, na zdrowie oby pomogło na głowę
Kurde dziś jakiś dobry humor mam, już się nie stresuję reakcją męża jakoś -
Heathera wrote:Biedroneczka to fajnie Ci że nie masz dolegliwości, oby tak dalej
Zakręcona hehe no pójdę do drugiej szczególnie ze u mnie małę miasto to dużo sób się zna i jeszcze jakieś plotki będąA szczególnie jak ja wyglądam bez malowania na jakieś 16 lat i przyjdę z 3 letnim synkiem po test to będzie że patologia taka młoda a druga ciąża hehe
Wyślij tego deszczu trochę do nas
To wypij kawkę, na zdrowie oby pomogło na głowę
Kurde dziś jakiś dobry humor mam, już się nie stresuję reakcją męża jakośa maz będzie zadowolony na pewno:)
Hahahahah no to lepiej idź do innej faktycznie: D
Jeeeeeej jeść i boli ! IDE do sklepu zw: p -
Heathera wrote:A mam pytanie rejestrowała się któraś z Was w tym BellyBest? Jeśli teraz tam się zapiszę i wstawię np termin porodu z tej owulacji itd a później po wizycie wyjdzie że jednak jest inny to będę mogła to później zmienić czy już nie ?
I tak normalnie bedziesz mogła zmienić TP:)