X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jakiś pomysł na obiad ??

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera oby oby ! Bo to cos okropnego chociaż wole rzygac niż mdłości mieć bo w ciąży jak się rzygnie to ulga na maksa a mdłości tak człowieka mula ...

Klaudysa Ja sałata z kefirem , ryż i piers w panierce dla D a Ja nie wiem:) muszę zastanowić się na szybko , pewnie to samo albo ziemniaczki zamiast ryżu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera oby oby ! Bo to cos okropnego chociaż wole rzygac niż mdłości mieć bo w ciąży jak się rzygnie to ulga na maksa a mdłości tak człowieka mula ...

Klaudysa Ja sałata z kefirem , ryż i piers w panierce dla D a Ja nie wiem:) muszę zastanowić się na szybko , pewnie to samo albo ziemniaczki zamiast ryżu
    Zgadzam się z tym że wolę wymiotować niż mieć mdłości :( bo przynajmniej na jakiś czas ulgę przynosi. A ja właśnie mam problem co by tu sobie uszykować. Hmmm może naleśniki ze smażonym jabłkiem. Brak pomysłu brak ochoty

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie to były i mdłości i wymioty. I jak zwymiotowałam to było mi lepiej pol godziny, może godzinę i dalej to samo :P

Mi jeszcze zostały placki z wczoraj więc znowu tortille zrobię, już nawet jedną wsysnęłam na śniadanie :P

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    No u mnie to były i mdłości i wymioty. I jak zwymiotowałam to było mi lepiej pol godziny, może godzinę i dalej to samo :P

Mi jeszcze zostały placki z wczoraj więc znowu tortille zrobię, już nawet jedną wsysnęłam na śniadanie :P
    Dokładnie , to samo miałam ale mowie jakbym miala wybierać to wole rzygadlo ! :D
    Mamy świetne tematy rzyganio jedzeniowe hahahha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam oj tam xd nie pierwszy i nie ostatni taki temat na tym forum :)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no racja ciekawe tematy :P

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jakie ja mam dziś suche oczy :/ Już z 4 razy krople wpuszczałam. Ogólnie to soczewki nosze i czasem mam suche oczy ale po kroplach przechodziło zawsze :/

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam laseczki na cały (ponad) tydzień! Trzymajcie kciuki, żeby mnie @ nie dopadła! :)
    Miłego tygodnia życzę i do zobaczenia! :*

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki mocno :) Miłego tygodnia :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Zmykam laseczki na cały (ponad) tydzień! Trzymajcie kciuki, żeby mnie @ nie dopadła! :)
    Miłego wypadu , laska ! :) odstresujcie się i milutenko czas spedzajcie : *
    Hera mój D tez nosi soczewki . Wspolczuje Wam ...!
    Jejku trzeba zebrać się do sklepiku po zakupki a tu zonkal bo pada u mnie od wczoraj jak cholera ale dobrze , tak pragnelam deszczu po tych upalach ze narzekać nie będę ! :) a z cukru tez nie jestem hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Miłego wypadu , laska ! :) odstresujcie się i milutenko czas spedzajcie : *
    Hera mój D tez nosi soczewki . Wspolczuje Wam ...!
    Jejku trzeba zebrać się do sklepiku po zakupki a tu zonkal bo pada u mnie od wczoraj jak cholera ale dobrze , tak pragnelam deszczu po tych upalach ze narzekać nie będę ! :) a z cukru tez nie jestem hehe
    Ja tam wolę soczewki od okularów, ale chciała bym sobie kiedyś zrobić laserową operację żeby normalnie widzieć bez niczego :P
    Fajnie że u Cb pada, u nas dalej gorąco :/
    A ja muszę się przejść do apteki po test na jutro :P Tylko głupio mi jest iść do tej samej wiec chyba pójdę do tej co jest trochę dalej :P
    Tylko to dopiero po południu bo ma mój tata ma wpaść przywieść mi trochę warzywek z ogródka bo będzie u mnie w mieście na wyjeździe z pracy i nie wiem o której wiec w domku czekam

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee trzymamy kciuki aby @ nie przyszła :)

A nie miałam okazji doświadczyć do dzis żadnych wymiotów lekkie mdłości miałam dwa dni i to moje dolegliwości ciążowe jak na dzien dzisiejszy :) :) czuje sie super jakbym nie była w ciąży :) czasami masuje brzuszek i mowie ze grzeczne dzieciątko nie pozwala aby mamusia zle sie czuła :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Ja tam wolę soczewki od okularów, ale chciała bym sobie kiedyś zrobić laserową operację żeby normalnie widzieć bez niczego :P
    Fajnie że u Cb pada, u nas dalej gorąco :/
    A ja muszę się przejść do apteki po test na jutro :P Tylko głupio mi jest iść do tej samej wiec chyba pójdę do tej co jest trochę dalej :P
    Tylko to dopiero po południu bo ma mój tata ma wpaść przywieść mi trochę warzywek z ogródka bo będzie u mnie w mieście na wyjeździe z pracy i nie wiem o której wiec w domku czekam
    Idź do innej mnie tez tak glupio zawsze było hahaha
    No pada nareszcie bo juz umieralam od upałów !
    Jeeeeej muszę iść do sklepu: ( tak strasznie mi się nie chce , kolejny dzień głowa mnie boli na zmianę pogody widzę , znów muszę kawe wypić szok ...
    Biedroneczko ciesz się hihi:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Milego wyjazdu :-)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka to fajnie Ci że nie masz dolegliwości, oby tak dalej :)
    Zakręcona hehe no pójdę do drugiej szczególnie ze u mnie małę miasto to dużo sób się zna i jeszcze jakieś plotki będą :P A szczególnie jak ja wyglądam bez malowania na jakieś 16 lat i przyjdę z 3 letnim synkiem po test to będzie że patologia taka młoda a druga ciąża hehe :P
    Wyślij tego deszczu trochę do nas :)
    To wypij kawkę, na zdrowie oby pomogło na głowę :P

Kurde dziś jakiś dobry humor mam, już się nie stresuję reakcją męża jakoś :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Biedroneczka to fajnie Ci że nie masz dolegliwości, oby tak dalej :)
    Zakręcona hehe no pójdę do drugiej szczególnie ze u mnie małę miasto to dużo sób się zna i jeszcze jakieś plotki będą :P A szczególnie jak ja wyglądam bez malowania na jakieś 16 lat i przyjdę z 3 letnim synkiem po test to będzie że patologia taka młoda a druga ciąża hehe :P
    Wyślij tego deszczu trochę do nas :)
    To wypij kawkę, na zdrowie oby pomogło na głowę :P

Kurde dziś jakiś dobry humor mam, już się nie stresuję reakcją męża jakoś :P
    Bo radość Cie zaczyna rozpierac ! :D a maz będzie zadowolony na pewno:)
    Hahahahah no to lepiej idź do innej faktycznie: D
    Jeeeeeej jeść i boli ! IDE do sklepu zw: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no zobaczymy, jutro jak kreska wyjdzie mocniejsza to mu wieczorem powiem chyba że będzie miał zły humor :P
    No to leć :P

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie rejestrowała się któraś z Was w tym BellyBest? Jeśli teraz tam się zapiszę i wstawię np termin porodu z tej owulacji itd a później po wizycie wyjdzie że jednak jest inny to będę mogła to później zmienić czy już nie ?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A mam pytanie rejestrowała się któraś z Was w tym BellyBest? Jeśli teraz tam się zapiszę i wstawię np termin porodu z tej owulacji itd a później po wizycie wyjdzie że jednak jest inny to będę mogła to później zmienić czy już nie ?
    Kochana Ja jestem na belly i tam samo cie pyta czy chcesz się przerzucić:)
    I tak normalnie bedziesz mogła zmienić TP:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 407 408 409 410 411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ