Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
PS. Zapomniałam !! Dzisiaj zrobiłam awanturę rano. Bo kretyni czyścili szambo i na 3 piętrach zalało mi łazienki! I śmierdziało tak ze masakra!!! .. Poszłam myć naczynia i kurwa znowu bulgocze.. Wchodzę do wc a tu pies cały mokry a z kibla poprostu fontanna!!!!
To jakis zart. Wyszłam w piżamie na ulice i zaczęłam klnąc i zażądałam numer do kierownika .. Przerwali prace. Przyjechał kierownik. Zaprosiłam go na pokazanie łazienek. Pojechał po środki i to umyli.. Wszystkie łazienki. Ale powiedziałam ze jeszcze do wymiany jest ręcznik juz 4 z rzędu do wymiany! I ze z psem musze isc do weterynarza bo mogł mu sie zatkać jakis kanalik w nosie przecież. Ponadto narażają mnie na zatrucie... Śmiesznie sie tłumaczył ale posprzątali ok. Sprawd zwrotu pieniędzy za dywan i weterynarza skierują to do swojej ubezpieczalni. I pozniej przywiózł mi protokół, ale myslalam ze wyjdę z siebie. Całe łazienki z ścianami zalane poprostu koszmar !!!!
-
Marzycielka no lipa ! Ale powiem Ci , ze mój D tez swojego czasu był osoba mega taka zamknięta , nie rozmawiał wcale prawie ze mną tak jak powinno się w związku itp ale usiadlam i na sile z nim pogadalam , wytlumaczylam właśnie takie sprawy ( powinnas mu powiedzieć to samo co teraz nam napisalas ) aż w końcu chyba cos dotarło i mega zmiana , 180 stopni !
teraz juz zawsze rozmawiamy
JestemMarzycielka lubi tę wiadomość
-
JestemMarzycielka wrote:A jak tam u Ciebie? Jak sie czujesz kochana? :*
Musisz na sile wydusic z niego rozmowę !
A Ja ogólnie ok:)
Od dwóch , trzech dni mnie dziwnie pochwa kluje ( podobno macica i więzadła przygotowują się do porodu i jak nie towarzyszy bol podbrzusza to ok jest) mega dziwne , jakby wargi mnie ciągnęły ...
A takto dzień jak codziennie ostatnio nerw rwy kulszowej mnie bolicoraz ciężej mi , brzuch zaczyna rosnąć trochę i przez to ociezala jestem trochę
-
ZakręconaOna wrote:Kochana wiem , ze mogę
Pije czasem ze 3/4 puszki w miesiącu:) nie za dużo wiec luz ale parcie na nią mam mega , może dlatego ze przed ciąża rok czasu nie jadlam cukru , nie pilam nic gazowanego itp.
Ja nie cierpie akurat od zawsze wody gazowamej , napojów nic ! Jedynie co to w ciąży coli gazowanej się napije i wsio:)
Co do kolegi i płyty , pewnie ! Jak tym bardziej do końca nie umiesz to daj niech sami sobie nagraja albo maz niech na szybko nagra jak wroci.
Nooo , najgorsze upały w ciąży cie ominaale za to w zimę tez nie bedziesz w mega zaawansowanej ciąży wiec tez lajcik: D
Już powiedziałam dla męża że damy im tą naszą i przegrają sobie sami no to stwierdził że ok ale szkoda że nie poszłam przegrać ale tam nie będę się przejmowac.
Kupiłam już sobie ten test. Tylko kurde nie wiem czy jutro dla męża o tym powiem bo miałam powiedzieć jak z pracy wróci, a coś mówił żebym ja z Wiktorem na sobotę pojechała do jego rodziców i znając życie to byśmy późno wrócili i nie będzie jak pogadaćalbo w ogóle by stwierdził żebyśmy tam nocowali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 17:51
-
JestemMarzycielka wrote:PS. Zapomniałam !! Dzisiaj zrobiłam awanturę rano. Bo kretyni czyścili szambo i na 3 piętrach zalało mi łazienki! I śmierdziało tak ze masakra!!! .. Poszłam myć naczynia i kurwa znowu bulgocze.. Wchodzę do wc a tu pies cały mokry a z kibla poprostu fontanna!!!!
To jakis zart. Wyszłam w piżamie na ulice i zaczęłam klnąc i zażądałam numer do kierownika .. Przerwali prace. Przyjechał kierownik. Zaprosiłam go na pokazanie łazienek. Pojechał po środki i to umyli.. Wszystkie łazienki. Ale powiedziałam ze jeszcze do wymiany jest ręcznik juz 4 z rzędu do wymiany! I ze z psem musze isc do weterynarza bo mogł mu sie zatkać jakis kanalik w nosie przecież. Ponadto narażają mnie na zatrucie... Śmiesznie sie tłumaczył ale posprzątali ok. Sprawd zwrotu pieniędzy za dywan i weterynarza skierują to do swojej ubezpieczalni. I pozniej przywiózł mi protokół, ale myslalam ze wyjdę z siebie. Całe łazienki z ścianami zalane poprostu koszmar !!!!
Ale musisz tak jak poleciła Ci Zakręcona pogadac z nim szczerze i stanowczo. Dokładnie powiedzieć co Cię boli, co on robi źle. Tylko nie tak zawiło ale prosto bo do facetów trzeba prosto i konkretnie
A z tym szambem to masakra...też bym sie wkurzyła, niezła przygodaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 18:08
-
Hera Ja to nawet wody nie mogę gazowanej za mocno ze względów żołądkowych:)
Marzycielka dopiero doczytalam z tym szambem , wybacz bo na poczatku jak czytalam to aż zasmialam się , ze pies w gownie i z kibla fontanna ! Ale to śmiesznie tylko zabraniało ale wiem ze nie było , wspolczuje mega !wkurwilabym się tak samo jak i Ty o rzadala sprzątania i zwrotu kasy ! Boże ... Feee
-
Heathera wrote:Noo dokładnie list to też jest dobra sprawa, ze dwa razy i u nas pisałam list do swojego.
A z tym brzuchem to u mnie się obniżył dość późno, tak konkretnie nie pamiętam, ze 2 tygodnie przed porodem -
ZakręconaOna wrote:Miałam dziś akcje , ze poszlam do sklepu a babeczka do mnie ze o ładnie juz mi się brzuch obniżył , nie zwrocilam za mocno na to uwagi co powiedziała dopóki mój D któremu noc nie opowiadalam ze tak mówiła sam stwierdził ze mam brzuch niżej osadzony juz i teraz rozkmina
-
nick nieaktualnycześć kochane
trochę mnie nie było, ale staram się zająć czymś innym, żeby nie myśleć o tym, że jestem beznadziejną kobietą. Ale spokojnie nie zamierzam się użalać nad sobą
jestem ciekawa tylko co tam u Was??? Doszły jakieś nowe Groszki??
mam nadzieję, że tak
i chce wiruski
a co tam u kochanych ciężaróweczek ? ;>
-
Paulette wrote:cześć kochane
trochę mnie nie było, ale staram się zająć czymś innym, żeby nie myśleć o tym, że jestem beznadziejną kobietą. Ale spokojnie nie zamierzam się użalać nad sobą
jestem ciekawa tylko co tam u Was??? Doszły jakieś nowe Groszki??
mam nadzieję, że tak
i chce wiruski
a co tam u kochanych ciężaróweczek ? ;>
Rybcia co się dzieje ?
Hera no podobno mniej więcej 6-2 tyg przed porodem się obniża ... Helol no za wcześniePaulette lubi tę wiadomość
-
Zakręcona a może wcale nie masz jakoś mocno opuszczony ten brzuch tylko im się tak wydaje. Najbezpieczniej jak właśnie w Polsce sprawdzą Ci szyjkę i o ten brzuch też możesz spytać.
Paulette u mnie w sumie bladziutka kreska była przedwczoraj i jutro testuje znowu, mam nadzieję że będzie mocniejszaI wysyłam wiruski *********************************
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny no to gratuluję
bardzo się cieszę :*
dziękuje za wiruski
Zakręcona, nie wiem czemu, ale ogólnie straciłam nadzieję na ciąże same nie wiem. Nawet i libido spadłomyślałam, że może jak mniej się będę udzielać to coś da, ale bym powiedziała, że moja chandra się powiększa.