X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ok dzięki za informację to chyba się zapiszę bo tak mnie korci:P gorzej jak jutro nie będzie drugiej kreski :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 13:13

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera no liczyć się musisz z tym bo test jak słaby taki mega wyszedł to może być fałszywy wynik bo cos z testem albo wczesna ciąża ! :) ja wiem , ze to wczesna ciąża , bankowo :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się tak wydaję że ciąża bo jeszcze te objawy dziwne np sikanie i nie mam @, nawet nie boli mnie jak na @ więc się zapiszę :)
    A Ty do sklepu tego leć hehe :P

Klauudyssa lubi tę wiadomość

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Też mi się tak wydaję że ciąża bo jeszcze te objawy dziwne np sikanie i nie mam @, nawet nie boli mnie jak na @ więc się zapiszę :)
    A Ty do sklepu tego leć hehe :P
    Trzymam kciuki żeby zołza już nie przyszła :) hehe Koniecznie daj znać co i jak :)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jutro jak tylko zrobię to napiszę :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem , wrocilam ze sklepu ! Jezu ale się nadzwigalam , szok !
    Jeszcze jakieś lumpy w sklepie były i smierdzialy woda a Ja aż biała gorączka ze smrodu ale szybko poszło i wyszlam ! Zjadlam odrobinke zupki , upocilam się niemiłosiernie i gadam ze znajoma na skype . Muszę za obiadek się brać . :)
    Kawka zrobiona i wypita prawie i o. . :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:21

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętaj żebyś nie dźwigała więcej niż 4 kilo!
    Żule to najgorsze, mnie i bez ciąży na mdłości bierze przy nich :P
    A ja się pochwalę bo dostałam tyle smakowitości od rodziców, pomidorki, ogóreczki, cukinia, cebulka itd :P Będzie co wcinać na te moje zachcianki :) I borówkę amerykańską to ciast zrobię z galaretką ale to chyba jutro bo już późna godzina i galaretka długo się chłodzić będzie

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Pamiętaj żebyś nie dźwigała więcej niż 4 kilo!
    Żule to najgorsze, mnie i bez ciąży na mdłości bierze przy nich :P
    A ja się pochwalę bo dostałam tyle smakowitości od rodziców, pomidorki, ogóreczki, cukinia, cebulka itd :P Będzie co wcinać na te moje zachcianki :) I borówkę amerykańską to ciast zrobię z galaretką ale to chyba jutro bo już późna godzina i galaretka długo się chłodzić będzie
    Kochana Ja wiem , ze nie wolno więcej niż 3 kg , po półtora na rękę:) i tego trzymam się jak ide na zakupy sama a rzadko się to zdarza wiec luzik . :)
    Co do zuli to tez mnie bez ciąży brzydza normalne i smierdza mocno ale w ciąży to podwójna dawka smrodu ! :D

Oooooo mamusiu ale mniamniusie pysznosci ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera ja tez jestem pewna ze to ciąża i tak jak zakręcona pisze jak dasz na ovu ze jestes w ciąży to automatycznie Cie przekieruje na belly ,ja wyciągnęłam z zamrażarki gołąbki bede zajadać :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana Ja wiem , ze nie wolno więcej niż 3 kg , po półtora na rękę:) i tego trzymam się jak ide na zakupy sama a rzadko się to zdarza wiec luzik . :)
    Co do zuli to tez mnie bez ciąży brzydza normalne i smierdza mocno ale w ciąży to podwójna dawka smrodu ! :D

Oooooo mamusiu ale mniamniusie pysznosci ! :D
    No i najważniejsze że z własnego ogródka bez żadnej chemii :P Dobrze, że się tego pilnujesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:55

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Hera ja tez jestem pewna ze to ciąża i tak jak zakręcona pisze jak dasz na ovu ze jestes w ciąży to automatycznie Cie przekieruje na belly ,ja wyciągnęłam z zamrażarki gołąbki bede zajadać :)
    Hehe miło czytać takie komentarze :) Mnie przekierowało jak zaznaczyłąm test pozytywny ale to wyłączyłam bo się bałam że własnie później tych danych nie będę mogła zmienić. Ale teraz zmieniłam na test negatywny i znowu pozytywny i znowu mnie przekierowało i już się zapisałam tam :)
    Gołąbki tez bym zjadła ogólnie teraz nabieram chęci na ryż z czymś właśnie np gołąbki albo leczo, ale mam jeszcze te placki to zjem tortille bo też mi smakuje :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:56

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe a mi się jeszcze przypomniało że kilka dni przed zrobieniem testu z nudów układałam pasjansa z zapytaniem czy w ciąży jestem i 3 razy robiłam i 3 razy wyszło, że tak :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera kiedyś tez sobie pasjanse ukladalam hahaha: D ale to lata temu
    Kochana a na kiedy belly Co wyznaczyło TP ?
    Noo , my juz po obiadku:) miałam kluski śląskie i piers w panierce:) kefirek do popicia , miała być sałata z kefirem i się okazało się sałata padła :. /

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 21 kwietnia :)
    Kluski śląskie tez lubię :) biedna sałata :P

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam taki dobry humor ale teraz się wkurzyłam bo mąż dzwonił że zapomniał że musimy nagrać płytkę z wesela bo kolega dziś do niego przychodzi i mu obiecał dać. i zadzwonił żebym nagrała o 15:30 gdzie ja już plany mam bo niedługo przychodzi moja koleżanka a po 16 klientka z Avonu a tak gdzie nagrywają czynne tylko do 17. I w ogóle mi się nie chce. Sama nie umiem, a nawet jeśli to płytki nie mam. wrrrrrrrrrrrr :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosenny malusio będzie:)
    No Ja tez ale nie jadam za często , ostatnio jadlam je chyba z półtora roku temu bo na mój żołądek i jelita średnio działają wiec staram się omijać:)

Jeny ale mam ochotę na zimna Cole!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu ale on mnie wkurzył no... Chyba po prostu dam dla tego kolegi oryginalną płytę bo i tak mamy 2 egzemplarze i powiem żeby sobie nagrali i zwrócili nam tą oryginalną ;/

Noo wioseny, w sumie się ciesze że w wakacje nie będę z brzuchem latać bo to jednak upał męczy. Z Wiktorem tez miałam termin na 6 czerwca ale się urodził 23 maja.

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a coli możesz trochę wypić, wiadomo nie za dużo bo to nie zdrowie ale ja np piłam co czasami gazowane napoje w ciąży, i wodę gazowaną często piłam

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wiem , ze mogę:)
    Pije czasem ze 3/4 puszki w miesiącu:) nie za dużo wiec luz ale parcie na nią mam mega , może dlatego ze przed ciąża rok czasu nie jadlam cukru , nie pilam nic gazowanego itp.
    Ja nie cierpie akurat od zawsze wody gazowamej , napojów nic ! Jedynie co to w ciąży coli gazowanej się napije i wsio:)
    Co do kolegi i płyty , pewnie ! Jak tym bardziej do końca nie umiesz to daj niech sami sobie nagraja albo maz niech na szybko nagra jak wroci.
    Nooo , najgorsze upały w ciąży cie omina :) ale za to w zimę tez nie bedziesz w mega zaawansowanej ciąży wiec tez lajcik: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :*
    GRATULUJE przyszłym mamom wszystkim nowym <3
    Ja siedzę u mamy. Gram w simsy. Wczoraj oglądałam film .. Aż cholera. Zapomniałam tytuł.
    Pokłóciliśmy sie wczoraj z P.. I to ostro. Siedziałam sama. Kilkanaście godzin. Strasznie mnie wkurza jak wymusza siła wszystko. Powiedziałam mu i powiedział ze sie zmieni. Pozniej kiedy kładliśmy sie spać to nie chciałam zamykać drzwi bo koty przyjdą w nocy. Bo przychodzą do mamy. To zablokował mi drzwi noga i siła odpychał. To mu powiedziałam ze jest kretyn i poszłam spać do siebie.. Do mojego starego pokoju i nie mogłam zasnąć do 3. Tak czy siak poszłam na gore do niego i sie przytuliłam. Pisaliśmy jeszcze smsy jak byłam w swoim pokoju.. I trochę mi ulżyło. Ale jakoś tak mi dziwnie. Chciałabym zeby czasami ze mną porozmawiał a on jest taki ze nie potrafi rozmawiać. No ni cholery!! A tak bym chciała zeby zamiast mnie klepać po dupie poprostu był obok .. Przytulił. Porozmawiał. Nie wiem jak juz z nim rozmawiać zeby zrozumiał.. I w sumie to mi smutno :(

Leżymy na kanapie. Teraz on gra w simsy bo jest na urlopie ale niedługo idziemy do nas po rzeczy i robimy we dwójkę grila. Kocham go kurde , ale jest uparty jak osioł i nie mam siły do niego ...

i81xxzdvdk9o3z3n.png
‹‹ 408 409 410 411 412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ