X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ok dzięki za informację to chyba się zapiszę bo tak mnie korci:P gorzej jak jutro nie będzie drugiej kreski :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 13:13

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera no liczyć się musisz z tym bo test jak słaby taki mega wyszedł to może być fałszywy wynik bo cos z testem albo wczesna ciąża ! :) ja wiem , ze to wczesna ciąża , bankowo :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się tak wydaję że ciąża bo jeszcze te objawy dziwne np sikanie i nie mam @, nawet nie boli mnie jak na @ więc się zapiszę :)
    A Ty do sklepu tego leć hehe :P

Klauudyssa lubi tę wiadomość

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Też mi się tak wydaję że ciąża bo jeszcze te objawy dziwne np sikanie i nie mam @, nawet nie boli mnie jak na @ więc się zapiszę :)
    A Ty do sklepu tego leć hehe :P
    Trzymam kciuki żeby zołza już nie przyszła :) hehe Koniecznie daj znać co i jak :)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jutro jak tylko zrobię to napiszę :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem , wrocilam ze sklepu ! Jezu ale się nadzwigalam , szok !
    Jeszcze jakieś lumpy w sklepie były i smierdzialy woda a Ja aż biała gorączka ze smrodu ale szybko poszło i wyszlam ! Zjadlam odrobinke zupki , upocilam się niemiłosiernie i gadam ze znajoma na skype . Muszę za obiadek się brać . :)
    Kawka zrobiona i wypita prawie i o. . :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:21

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętaj żebyś nie dźwigała więcej niż 4 kilo!
    Żule to najgorsze, mnie i bez ciąży na mdłości bierze przy nich :P
    A ja się pochwalę bo dostałam tyle smakowitości od rodziców, pomidorki, ogóreczki, cukinia, cebulka itd :P Będzie co wcinać na te moje zachcianki :) I borówkę amerykańską to ciast zrobię z galaretką ale to chyba jutro bo już późna godzina i galaretka długo się chłodzić będzie

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Pamiętaj żebyś nie dźwigała więcej niż 4 kilo!
    Żule to najgorsze, mnie i bez ciąży na mdłości bierze przy nich :P
    A ja się pochwalę bo dostałam tyle smakowitości od rodziców, pomidorki, ogóreczki, cukinia, cebulka itd :P Będzie co wcinać na te moje zachcianki :) I borówkę amerykańską to ciast zrobię z galaretką ale to chyba jutro bo już późna godzina i galaretka długo się chłodzić będzie
    Kochana Ja wiem , ze nie wolno więcej niż 3 kg , po półtora na rękę:) i tego trzymam się jak ide na zakupy sama a rzadko się to zdarza wiec luzik . :)
    Co do zuli to tez mnie bez ciąży brzydza normalne i smierdza mocno ale w ciąży to podwójna dawka smrodu ! :D

Oooooo mamusiu ale mniamniusie pysznosci ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera ja tez jestem pewna ze to ciąża i tak jak zakręcona pisze jak dasz na ovu ze jestes w ciąży to automatycznie Cie przekieruje na belly ,ja wyciągnęłam z zamrażarki gołąbki bede zajadać :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana Ja wiem , ze nie wolno więcej niż 3 kg , po półtora na rękę:) i tego trzymam się jak ide na zakupy sama a rzadko się to zdarza wiec luzik . :)
    Co do zuli to tez mnie bez ciąży brzydza normalne i smierdza mocno ale w ciąży to podwójna dawka smrodu ! :D

Oooooo mamusiu ale mniamniusie pysznosci ! :D
    No i najważniejsze że z własnego ogródka bez żadnej chemii :P Dobrze, że się tego pilnujesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:55

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Hera ja tez jestem pewna ze to ciąża i tak jak zakręcona pisze jak dasz na ovu ze jestes w ciąży to automatycznie Cie przekieruje na belly ,ja wyciągnęłam z zamrażarki gołąbki bede zajadać :)
    Hehe miło czytać takie komentarze :) Mnie przekierowało jak zaznaczyłąm test pozytywny ale to wyłączyłam bo się bałam że własnie później tych danych nie będę mogła zmienić. Ale teraz zmieniłam na test negatywny i znowu pozytywny i znowu mnie przekierowało i już się zapisałam tam :)
    Gołąbki tez bym zjadła ogólnie teraz nabieram chęci na ryż z czymś właśnie np gołąbki albo leczo, ale mam jeszcze te placki to zjem tortille bo też mi smakuje :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:56

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe a mi się jeszcze przypomniało że kilka dni przed zrobieniem testu z nudów układałam pasjansa z zapytaniem czy w ciąży jestem i 3 razy robiłam i 3 razy wyszło, że tak :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera kiedyś tez sobie pasjanse ukladalam hahaha: D ale to lata temu
    Kochana a na kiedy belly Co wyznaczyło TP ?
    Noo , my juz po obiadku:) miałam kluski śląskie i piers w panierce:) kefirek do popicia , miała być sałata z kefirem i się okazało się sałata padła :. /

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 21 kwietnia :)
    Kluski śląskie tez lubię :) biedna sałata :P

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam taki dobry humor ale teraz się wkurzyłam bo mąż dzwonił że zapomniał że musimy nagrać płytkę z wesela bo kolega dziś do niego przychodzi i mu obiecał dać. i zadzwonił żebym nagrała o 15:30 gdzie ja już plany mam bo niedługo przychodzi moja koleżanka a po 16 klientka z Avonu a tak gdzie nagrywają czynne tylko do 17. I w ogóle mi się nie chce. Sama nie umiem, a nawet jeśli to płytki nie mam. wrrrrrrrrrrrr :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosenny malusio będzie:)
    No Ja tez ale nie jadam za często , ostatnio jadlam je chyba z półtora roku temu bo na mój żołądek i jelita średnio działają wiec staram się omijać:)

Jeny ale mam ochotę na zimna Cole!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu ale on mnie wkurzył no... Chyba po prostu dam dla tego kolegi oryginalną płytę bo i tak mamy 2 egzemplarze i powiem żeby sobie nagrali i zwrócili nam tą oryginalną ;/

Noo wioseny, w sumie się ciesze że w wakacje nie będę z brzuchem latać bo to jednak upał męczy. Z Wiktorem tez miałam termin na 6 czerwca ale się urodził 23 maja.

• Heathera Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a coli możesz trochę wypić, wiadomo nie za dużo bo to nie zdrowie ale ja np piłam co czasami gazowane napoje w ciąży, i wodę gazowaną często piłam

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wiem , ze mogę:)
    Pije czasem ze 3/4 puszki w miesiącu:) nie za dużo wiec luz ale parcie na nią mam mega , może dlatego ze przed ciąża rok czasu nie jadlam cukru , nie pilam nic gazowanego itp.
    Ja nie cierpie akurat od zawsze wody gazowamej , napojów nic ! Jedynie co to w ciąży coli gazowanej się napije i wsio:)
    Co do kolegi i płyty , pewnie ! Jak tym bardziej do końca nie umiesz to daj niech sami sobie nagraja albo maz niech na szybko nagra jak wroci.
    Nooo , najgorsze upały w ciąży cie omina :) ale za to w zimę tez nie bedziesz w mega zaawansowanej ciąży wiec tez lajcik: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :*
    GRATULUJE przyszłym mamom wszystkim nowym <3
    Ja siedzę u mamy. Gram w simsy. Wczoraj oglądałam film .. Aż cholera. Zapomniałam tytuł.
    Pokłóciliśmy sie wczoraj z P.. I to ostro. Siedziałam sama. Kilkanaście godzin. Strasznie mnie wkurza jak wymusza siła wszystko. Powiedziałam mu i powiedział ze sie zmieni. Pozniej kiedy kładliśmy sie spać to nie chciałam zamykać drzwi bo koty przyjdą w nocy. Bo przychodzą do mamy. To zablokował mi drzwi noga i siła odpychał. To mu powiedziałam ze jest kretyn i poszłam spać do siebie.. Do mojego starego pokoju i nie mogłam zasnąć do 3. Tak czy siak poszłam na gore do niego i sie przytuliłam. Pisaliśmy jeszcze smsy jak byłam w swoim pokoju.. I trochę mi ulżyło. Ale jakoś tak mi dziwnie. Chciałabym zeby czasami ze mną porozmawiał a on jest taki ze nie potrafi rozmawiać. No ni cholery!! A tak bym chciała zeby zamiast mnie klepać po dupie poprostu był obok .. Przytulił. Porozmawiał. Nie wiem jak juz z nim rozmawiać zeby zrozumiał.. I w sumie to mi smutno :(

Leżymy na kanapie. Teraz on gra w simsy bo jest na urlopie ale niedługo idziemy do nas po rzeczy i robimy we dwójkę grila. Kocham go kurde , ale jest uparty jak osioł i nie mam siły do niego ...

i81xxzdvdk9o3z3n.png
‹‹ 408 409 410 411 412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ