Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Heathera wrote:Też mi się tak wydaję że ciąża bo jeszcze te objawy dziwne np sikanie i nie mam @, nawet nie boli mnie jak na @ więc się zapiszę
A Ty do sklepu tego leć hehehehe Koniecznie daj znać co i jak
-
Jestem , wrocilam ze sklepu ! Jezu ale się nadzwigalam , szok !
Jeszcze jakieś lumpy w sklepie były i smierdzialy woda a Ja aż biała gorączka ze smrodu ale szybko poszło i wyszlam ! Zjadlam odrobinke zupki , upocilam się niemiłosiernie i gadam ze znajoma na skype . Muszę za obiadek się brać .
Kawka zrobiona i wypita prawie i o. .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:21
-
Pamiętaj żebyś nie dźwigała więcej niż 4 kilo!
Żule to najgorsze, mnie i bez ciąży na mdłości bierze przy nich
A ja się pochwalę bo dostałam tyle smakowitości od rodziców, pomidorki, ogóreczki, cukinia, cebulka itdBędzie co wcinać na te moje zachcianki
I borówkę amerykańską to ciast zrobię z galaretką ale to chyba jutro bo już późna godzina i galaretka długo się chłodzić będzie
-
Heathera wrote:Pamiętaj żebyś nie dźwigała więcej niż 4 kilo!
Żule to najgorsze, mnie i bez ciąży na mdłości bierze przy nich
A ja się pochwalę bo dostałam tyle smakowitości od rodziców, pomidorki, ogóreczki, cukinia, cebulka itdBędzie co wcinać na te moje zachcianki
I borówkę amerykańską to ciast zrobię z galaretką ale to chyba jutro bo już późna godzina i galaretka długo się chłodzić będzie
i tego trzymam się jak ide na zakupy sama a rzadko się to zdarza wiec luzik .
Co do zuli to tez mnie bez ciąży brzydza normalne i smierdza mocno ale w ciąży to podwójna dawka smrodu !
Oooooo mamusiu ale mniamniusie pysznosci ! -
ZakręconaOna wrote:Kochana Ja wiem , ze nie wolno więcej niż 3 kg , po półtora na rękę
i tego trzymam się jak ide na zakupy sama a rzadko się to zdarza wiec luzik .
Co do zuli to tez mnie bez ciąży brzydza normalne i smierdza mocno ale w ciąży to podwójna dawka smrodu !
Oooooo mamusiu ale mniamniusie pysznosci !Dobrze, że się tego pilnujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:55
-
Biedroneczka29 wrote:Hera ja tez jestem pewna ze to ciąża i tak jak zakręcona pisze jak dasz na ovu ze jestes w ciąży to automatycznie Cie przekieruje na belly ,ja wyciągnęłam z zamrażarki gołąbki bede zajadać
Mnie przekierowało jak zaznaczyłąm test pozytywny ale to wyłączyłam bo się bałam że własnie później tych danych nie będę mogła zmienić. Ale teraz zmieniłam na test negatywny i znowu pozytywny i znowu mnie przekierowało i już się zapisałam tam
Gołąbki tez bym zjadła ogólnie teraz nabieram chęci na ryż z czymś właśnie np gołąbki albo leczo, ale mam jeszcze te placki to zjem tortille bo też mi smakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:56
-
Hera kiedyś tez sobie pasjanse ukladalam hahaha: D ale to lata temu
Kochana a na kiedy belly Co wyznaczyło TP ?
Noo , my juz po obiadku:) miałam kluski śląskie i piers w panierce:) kefirek do popicia , miała być sałata z kefirem i się okazało się sałata padła :. / -
Ja miałam taki dobry humor ale teraz się wkurzyłam bo mąż dzwonił że zapomniał że musimy nagrać płytkę z wesela bo kolega dziś do niego przychodzi i mu obiecał dać. i zadzwonił żebym nagrała o 15:30 gdzie ja już plany mam bo niedługo przychodzi moja koleżanka a po 16 klientka z Avonu a tak gdzie nagrywają czynne tylko do 17. I w ogóle mi się nie chce. Sama nie umiem, a nawet jeśli to płytki nie mam. wrrrrrrrrrrrr
-
Jezu ale on mnie wkurzył no... Chyba po prostu dam dla tego kolegi oryginalną płytę bo i tak mamy 2 egzemplarze i powiem żeby sobie nagrali i zwrócili nam tą oryginalną ;/
Noo wioseny, w sumie się ciesze że w wakacje nie będę z brzuchem latać bo to jednak upał męczy. Z Wiktorem tez miałam termin na 6 czerwca ale się urodził 23 maja. -
Kochana wiem , ze mogę
Pije czasem ze 3/4 puszki w miesiącu:) nie za dużo wiec luz ale parcie na nią mam mega , może dlatego ze przed ciąża rok czasu nie jadlam cukru , nie pilam nic gazowanego itp.
Ja nie cierpie akurat od zawsze wody gazowamej , napojów nic ! Jedynie co to w ciąży coli gazowanej się napije i wsio:)
Co do kolegi i płyty , pewnie ! Jak tym bardziej do końca nie umiesz to daj niech sami sobie nagraja albo maz niech na szybko nagra jak wroci.
Nooo , najgorsze upały w ciąży cie ominaale za to w zimę tez nie bedziesz w mega zaawansowanej ciąży wiec tez lajcik: D
-
Cześć kochane :*
GRATULUJE przyszłym mamom wszystkim nowym
Ja siedzę u mamy. Gram w simsy. Wczoraj oglądałam film .. Aż cholera. Zapomniałam tytuł.
Pokłóciliśmy sie wczoraj z P.. I to ostro. Siedziałam sama. Kilkanaście godzin. Strasznie mnie wkurza jak wymusza siła wszystko. Powiedziałam mu i powiedział ze sie zmieni. Pozniej kiedy kładliśmy sie spać to nie chciałam zamykać drzwi bo koty przyjdą w nocy. Bo przychodzą do mamy. To zablokował mi drzwi noga i siła odpychał. To mu powiedziałam ze jest kretyn i poszłam spać do siebie.. Do mojego starego pokoju i nie mogłam zasnąć do 3. Tak czy siak poszłam na gore do niego i sie przytuliłam. Pisaliśmy jeszcze smsy jak byłam w swoim pokoju.. I trochę mi ulżyło. Ale jakoś tak mi dziwnie. Chciałabym zeby czasami ze mną porozmawiał a on jest taki ze nie potrafi rozmawiać. No ni cholery!! A tak bym chciała zeby zamiast mnie klepać po dupie poprostu był obok .. Przytulił. Porozmawiał. Nie wiem jak juz z nim rozmawiać zeby zrozumiał.. I w sumie to mi smutno
Leżymy na kanapie. Teraz on gra w simsy bo jest na urlopie ale niedługo idziemy do nas po rzeczy i robimy we dwójkę grila. Kocham go kurde , ale jest uparty jak osioł i nie mam siły do niego ...