Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJutro sie chyba po niego wybiore do apteki. Bo mam niby saszetki jakies od przeziebienia, ale nie wiem czy moge pic. Bo jesli sie udalo ? Chociaz moja intuicja zawodzi jak zawsze
co cykl czuje ze sie udalo przez kilka dni po owu. A pozniej juz trace te pewnosc i przychodzi @
-
A o jakim syropie mówicie bo znaleźć nie mogę ?
Paulette bo możesz syrop Prenalen brać w ciąży i bez niej przy staraniach na przeziębienia , szybko pomaga bo to syrop z naturalnych składników ( czosnek , malina i cos tam) mega niedobory jak dla mnie ale pomocny . -
Paulette wrote:Jutro sie chyba po niego wybiore do apteki. Bo mam niby saszetki jakies od przeziebienia, ale nie wiem czy moge pic. Bo jesli sie udalo ? Chociaz moja intuicja zawodzi jak zawsze
co cykl czuje ze sie udalo przez kilka dni po owu. A pozniej juz trace te pewnosc i przychodzi @
Dziecko nie lapie od Ciebie składników do ok 5 /6 tygodnia ciąży.
Tak mi kiedyś lekarz nawet tłumaczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 08:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Kochana nawet jak się udało nic się nie stałoby !
Dziecko nie lapie od Ciebie składników do ok 5 /6 tygodnia ciąży.
Tak mi kiedyś lekarz nawet tłumaczył -
Zakrecona ma racje bo nawet wypicie alko na początku nie szkodzi. Bo ile przyszłych mam nie wie że wpadło?
Więc spokojnie tylko nie przeginaj z dawkowaniem. A prawda taka że w ciązy nic ci nie wolno brać patrząc w ulotki
Paulette lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:Kochana ja nie pamietam zebym miala angine kiedys . Ale srednio 3 albo 4 razy do roku lapie mnie jakies przeziebienie.
-
bo to tak zawsze jest Zakręcona. Boże dziewczyny jak ja się ciesze że tu można pogadać na poziomie. Jestem zalogowana na forum gdzie yyy wieczne kłótnie wieczne oszustwa i same dzieci MASAKRA niech się wakacje skończą bo dzieciakom się nudzi
-
Klauudyssa wrote:Zakrecona ma racje bo nawet wypicie alko na początku nie szkodzi. Bo ile przyszłych mam nie wie że wpadło?
Więc spokojnie tylko nie przeginaj z dawkowaniem. A prawda taka że w ciązy nic ci nie wolno brać patrząc w ulotki
Co do alkoholu to właśnie ! My np. Przecież teraz jak zaszlam to pełnoprawnie mogę powiedzieć" wpadlam z planowanym dzieckiem" hehe bo odpuscilismy ten cykl a Ja balowalam w styczniu i lutym mega !
Byłam w pl to ciągle imprezy z przyjaciolmi a potem w lutym wrocilam do UK i tez trochę szalalam:) ostatni raz pamietam pilam ok 5 dni przed zrobieniem testu:) -
Klauudyssa wrote:bo to tak zawsze jest Zakręcona. Boże dziewczyny jak ja się ciesze że tu można pogadać na poziomie. Jestem zalogowana na forum gdzie yyy wieczne kłótnie wieczne oszustwa i same dzieci MASAKRA niech się wakacje skończą bo dzieciakom się nudzi
ale powiem Ci , ze uważam tak samo . Mam jeszcze procz Was te moje pazdziernikowe laseczki , tez w porządku są juz ale kiedyś mega ciągle cos nie tak tam było .
no i na fb taka mam grupkę dziewczyn , tez przenioslysmy się z danego wątku z Ovu i są cudowne skarby !
A jak patrzylam na inne wątki niektóre to pozal się Panie boże ! Dokładnie tak jak piszesz" dzieciaków za dużo i im się nudzi" !Paulette lubi tę wiadomość
-
Wiesz wkurza mnie ściemnianie że najpierw siostra na zdjęciu i jej sie nie spieszy do bycia mama a potem pisze że 2 w drodze. Hmmm albo co mogę zrobić żeby zajść. Dziewczyny naprawdę mają poważne problemy a nie czas na rozwiązywanie problemów dzieci
-
Dokładnie ! Dokładnie ! No mnie tez takie cos wkurza mimo , ze w ciąży jestem także rozumiem Cie doskonale . Ja swoje przeszłam i to mega dużo ale udało się i codziennie Bogu modląc się wieczorem dziękuje i proszę o Zdrówko dla mojego Oskara ale zawsze kibicowalam i kibicowac będę każdej kobiecie ( prawie każdej) tu z Ovu żeby zaszła bo sama wiem jaki to trud
-
Dzien dobry
Palette nic nie napisze zeby nie zapeszyćale uwazaj teraz z lekami
Ja zrobiłam test i wyszedł ciemniejszy (ale juz sie tym nie zamartwiam bo przeciez nic nie zrobie
ja oczywiscie szybciej wstałam jak zawsze tzn po 9 bo przypomniały mi się wczorajsze piękne ciuszki i ....uj po spaniu
ja gnije jeszcze w łożku ale musze wstać nakarmić moja fasolunie w brzuszku
maz wrócił ze sklepu juz szykuje dewolaje na obiad z szynka i serem
-
Ja tylko na chwilę bo mąż ma wolny dzień i trzeba wykorzystać
Na przeziębienie polecam herbatkę z lipy ale najlepiej samemu jak się zbiera lipę i się zasusza. I z miodem, pomaga. W ciązy ciągle na przeziębienie to piłam. Miłej niedzieli dziewczyny