X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro sie chyba po niego wybiore do apteki. Bo mam niby saszetki jakies od przeziebienia, ale nie wiem czy moge pic. Bo jesli sie udalo ? Chociaz moja intuicja zawodzi jak zawsze :P co cykl czuje ze sie udalo przez kilka dni po owu. A pozniej juz trace te pewnosc i przychodzi @

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o jakim syropie mówicie bo znaleźć nie mogę ?
    Paulette bo możesz syrop Prenalen brać w ciąży i bez niej przy staraniach na przeziębienia , szybko pomaga bo to syrop z naturalnych składników ( czosnek , malina i cos tam) mega niedobory jak dla mnie ale pomocny .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Jutro sie chyba po niego wybiore do apteki. Bo mam niby saszetki jakies od przeziebienia, ale nie wiem czy moge pic. Bo jesli sie udalo ? Chociaz moja intuicja zawodzi jak zawsze :P co cykl czuje ze sie udalo przez kilka dni po owu. A pozniej juz trace te pewnosc i przychodzi @
    Kochana nawet jak się udało nic się nie stałoby !
    Dziecko nie lapie od Ciebie składników do ok 5 /6 tygodnia ciąży.
    Tak mi kiedyś lekarz nawet tłumaczył

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 08:51

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja mam to samo :) Ja mam katarek ale nie stosuje tego syropu dzisiaj bo właśnie nie wiem co i jak. W sumie wczoraj go brałam bo czułam że mam zawalone gardło a tabsy nie dały rade.

55990b83d2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja nie pamietam zebym miala angine kiedys . Ale srednio 3 albo 4 razy do roku lapie mnie jakies przeziebienie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana nawet jak się udało nic się nie stałoby !
    Dziecko nie lapie od Ciebie składników do ok 5 /6 tygodnia ciąży.
    Tak mi kiedyś lekarz nawet tłumaczył
    No tez o tym slyszalam, ale sama nie wiem. No ale moze jednak sobie zrobie.

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona ma racje bo nawet wypicie alko na początku nie szkodzi. Bo ile przyszłych mam nie wie że wpadło? :) Więc spokojnie tylko nie przeginaj z dawkowaniem. A prawda taka że w ciązy nic ci nie wolno brać patrząc w ulotki :)

Paulette lubi tę wiadomość

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Kochana ja nie pamietam zebym miala angine kiedys . Ale srednio 3 albo 4 razy do roku lapie mnie jakies przeziebienie.
    Ja o anginie mowie o kiedyś ale miałam tylko Ja powiem Wam i chodziło mi o samo sedno sprawy , ze właśnie w wakacje chorowałam zawsze hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo to tak zawsze jest Zakręcona. Boże dziewczyny jak ja się ciesze że tu można pogadać na poziomie. Jestem zalogowana na forum gdzie yyy wieczne kłótnie wieczne oszustwa i same dzieci MASAKRA niech się wakacje skończą bo dzieciakom się nudzi

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Zakrecona ma racje bo nawet wypicie alko na początku nie szkodzi. Bo ile przyszłych mam nie wie że wpadło? :) Więc spokojnie tylko nie przeginaj z dawkowaniem. A prawda taka że w ciązy nic ci nie wolno brać patrząc w ulotki :)
    Dokładnie kochana , na luteinie i nospie masz nawet ze dla ciężarnych żeby lepiej nie stosować a wiadomo ze pomocny lek podają i nie jest niebezpieczny .
    Co do alkoholu to właśnie ! My np. Przecież teraz jak zaszlam to pełnoprawnie mogę powiedzieć" wpadlam z planowanym dzieckiem" hehe bo odpuscilismy ten cykl a Ja balowalam w styczniu i lutym mega ! :D
    Byłam w pl to ciągle imprezy z przyjaciolmi a potem w lutym wrocilam do UK i tez trochę szalalam:) ostatni raz pamietam pilam ok 5 dni przed zrobieniem testu:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj też bym tak chciała "wpaść". Jeszcze będzie nam dane hihi :)

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    bo to tak zawsze jest Zakręcona. Boże dziewczyny jak ja się ciesze że tu można pogadać na poziomie. Jestem zalogowana na forum gdzie yyy wieczne kłótnie wieczne oszustwa i same dzieci MASAKRA niech się wakacje skończą bo dzieciakom się nudzi
    Milo , ze tak mówisz :) ale powiem Ci , ze uważam tak samo . Mam jeszcze procz Was te moje pazdziernikowe laseczki , tez w porządku są juz ale kiedyś mega ciągle cos nie tak tam było . :) no i na fb taka mam grupkę dziewczyn , tez przenioslysmy się z danego wątku z Ovu i są cudowne skarby ! :)
    A jak patrzylam na inne wątki niektóre to pozal się Panie boże ! Dokładnie tak jak piszesz" dzieciaków za dużo i im się nudzi" !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Oj też bym tak chciała "wpaść". Jeszcze będzie nam dane hihi :)
    U mnie to z" wpadka" mega cud był , mega !!!!
    Życzę i Wam takiej wpadki ! <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz wkurza mnie ściemnianie że najpierw siostra na zdjęciu i jej sie nie spieszy do bycia mama a potem pisze że 2 w drodze. Hmmm albo co mogę zrobić żeby zajść. Dziewczyny naprawdę mają poważne problemy a nie czas na rozwiązywanie problemów dzieci

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie ! Dokładnie ! No mnie tez takie cos wkurza mimo , ze w ciąży jestem także rozumiem Cie doskonale . Ja swoje przeszłam i to mega dużo ale udało się i codziennie Bogu modląc się wieczorem dziękuje i proszę o Zdrówko dla mojego Oskara ale zawsze kibicowalam i kibicowac będę każdej kobiecie ( prawie każdej) tu z Ovu żeby zaszła bo sama wiem jaki to trud

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Palette nic nie napisze zeby nie zapeszyć :) :) ale uwazaj teraz z lekami :)

Ja zrobiłam test i wyszedł ciemniejszy (8) ale juz sie tym nie zamartwiam bo przeciez nic nie zrobie :/ ja oczywiscie szybciej wstałam jak zawsze tzn po 9 bo przypomniały mi się wczorajsze piękne ciuszki i ....uj po spaniu :) :) ja gnije jeszcze w łożku ale musze wstać nakarmić moja fasolunie w brzuszku :) maz wrócił ze sklepu juz szykuje dewolaje na obiad z szynka i serem :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko smaczny obiadek ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka podziel się. Ostatnio czuje się zmęczona nie ogarniam psychicznie wielu rzeczy. Nie mogę się skupić na tym co czytam itd. A mój mnie non stop wkurza hehe nawet głupim spaniem.

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilę bo mąż ma wolny dzień i trzeba wykorzystać :) Na przeziębienie polecam herbatkę z lipy ale najlepiej samemu jak się zbiera lipę i się zasusza. I z miodem, pomaga. W ciązy ciągle na przeziębienie to piłam. Miłej niedzieli dziewczyny :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak ! Ja tez miałam herbatke z lipy teraz na chorobę

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 439 440 441 442 443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ