X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ona. Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    A to Ty jeszcze w Polsce jesteś ???

Astoria no ciężko strawna ale wiesz przed ciąża nic a w ciąży rzyganko murowane mam . Wiesz co raz jadlam z tej białej i z włoskiej tez właśnie i wszystko źle . :p
    Ostatni tydzień już :(
    No i najwięcej załatwiania teraz przed nami

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana zawsze na koniec najwięcej załatwiania jest , mimo wcześniejszego latania , znam to doskonale: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo ja znowu na chwilkę :) Byliśmy u teściów trochę a później pojechaliśmy do drugiego miasta do galerii handlowe. Kupiliśmy kilka ciuchów i kapcie do przedszkola dla małego a ja kupiłam sobie dresy :P Bo niedługo jeansy będą mi uciskać :P I oczywiście natknęłam się na ciuszki dla niemowlaków i w promocji były fajne ciuszki dla dziewczynek, takie jedne krótkie spodenki aż chciałam je kupić hehe Mąż stwierdził, że jeśli będziemy mieś dziewczynkę to on nie wyrobi z nami na zakupach hehe :D
    Teraz przed nami wieczór przy piwku, tzn ja oczywiście karmi :) Więc miłego wieczorku i dobrej nocki papa :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera maz oszaleje wtedy ! :D
    Dobranoc wszystkim.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja od jutra się urlopuję przez 9 dni.
    Dobranic dzisiaj i do usłyszenia za te kilka dni ;)
    Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok, bo wracam prosto na usg ;)

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Astoria miłego wypoczynku i jak wracasz po USG to daj znać odrazu co u malusia i mamusi :)

Jak tam moje Mamusie i przyszłe Mamusie się dziś miewają ? Plany jakie ?

Ja zaraz wstaje na sniadanko i potem farba na główkę , paznokcie , kąpiel i o:) a co , należy się . :) wczoraj brak weny znów wiec dziś szaleje .
    Niedługo przyjedzie do nas mała Ama ( 2l) która moja Mama sie zajmuje jest najcudowniejszym dzieckiem świata hehe .
    Rozkrecamy dziś segment i biurko mojej siostry i nowa szafa ma przyjść i lozeczko dla Oskarka plus dla mnie fotel wiklinowy <3 także mam co dziś robic

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey wszystkim.

Zakręcona mój plan na dziś to uszykowanie pysznej romantycznej kolacji rocznicowej. Mam nadzieję że pogoda nie popsuje planów, bo chciałam ją urządzić w ogrodzie :) Zobaczymy no i przede wszystkim uszykować się :)

Paulette, Carmen1724 lubią tę wiadomość

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmmmmmmm kochana to miłości , miłości i jeszcze raz miłości dla Was <3

Klauudyssa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) Już się nie mogę doczekać wieczorku :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domyslam się:)
    My rocznoce mamy 5 kwietnia:) ostatnio nam w święta wielkanocne wyskoczyła tzn teraz w tym roku:) śmiesznie nie hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie hehe my dzis 4 a wczoraj rodzice 39. Ogólnie wczoraj zaliczylismy wypad do kina restauracji na deser i było miło a dziś ciąg dalszy :)

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    39 lat razem jej ! Jakie to piękne ! <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci że jak będziemy ślubować to ok 24 sierpnia. I na naszym ślubie (jak się tak uda) to rodzice będą też w sposób wyjątkowy świętować swoją rocznicę ślubu hehe.

Ostatnio mówiłam że mój P nić nie planuje co do nas. A ostatnio szok. Planujemy za rok zamieszkać co prawda u niego. Oczywiście wcześniej zaręczyny dla mojego świętego spokoju. A po roku ślub :) Piękne plany, bardzo się cieszę że się określił. A później kupno mieszkania i bedziemy je wynajmować żeby zarabiało na siebie, a nasze dzieci bedą miały łatwiejszy start. A my gdzybysmy się nie mogli dogadać z rodzicami to będziemy mieli zawsze się gdzie podziać :)

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry plan ! Oby się wszystko spełniło !!! :)
    Życie lubi weryfikować po swojemu niestety ale Ja w was wierze ! :)

My ślub planujemy na za rok 6 sierpnia ale czy dojdzie do skutku a nie rok później to się okaże bo na razie kasy zero na to wszystko !!!:( ale może się uda

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dobry plan ! Oby się wszystko spełniło !!! :)
    Życie lubi weryfikować po swojemu niestety ale Ja w was wierze ! :)

My ślub planujemy na za rok 6 sierpnia ale czy dojdzie do skutku a nie rok później to się okaże bo na razie kasy zero na to wszystko !!!:( ale może się uda

Wiem że życie lubi płatać figle :) ale to nasz plan będziemy się starać to robić. Moj nie zarabia najgorzej więc moze sie uda

Heathera lubi tę wiadomość

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Wiem że życie lubi płatać figle :) ale to nasz plan będziemy się starać to robić. Moj nie zarabia najgorzej więc moze sie uda
    Kochana mój tez właśnie także mam nadzieje , ze wszystko pójdzie po naszej myśli ! :)
    My staramy się w życiu nic nie planować bo nam zawsze wszystko na odwrót szło no ale wiadomo , sprawy jak mieszkanie ,ślub nie da się nie planować hihi

Uda nam się ! :D i Wam i Nam

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane :)

Mam nadzieje ze weekend przebiegł przyjemnie . U mnie to nawet nie zauważyłam kiedy miną :P .

Życzę Wszystkim owocnego i dobrego tygodnia 330759axz2xdugxx.gif

I mam do dziewczyny które robiły te badania pytanko :

-FSH , - LH, - Estrodiol, -Testosteron, -TSH,-PRL

Wszystkie te badania wykonuje sie z pobranej krwi czy z wymazu tez ?.

Szukam laboratorium i nie w każdym pobierają wymazy, dlatego pytam :) .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauddyssa to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) Ja to strasznie lubię takie kolacyjki itd :) W tamtym roku no zrobiłam mojemu niespodziankę i powiedziałąm, że jedziemy do jego rodziców. A miałam z nimi ugadane żeby wiktora zostawić. Więc jak dotarliśmy na miejsce to mówię dla mojego że wiktor zostaje a my jedziemy. Oczywiście był w szoku i się pytał gdzie jedziemy. A ja nic nie mówiłam tylko go poprowadziłam. Pojechaliśmy do miasta obok tam gdzie się poznaliśmy do parku na spacer i na ławeczkę na której wtedy siedzieliśmy :) A później do takiej kawiarni fajnej poduszka gdzie serwują fajne kawy i herbaty i jest fajny klimat (siedzi się na kanapach, pełno książek itd) Strasznie lubię robić niespodzianki ale też chciałabym czasem też jakaś otrzymać...Niestety mój jak każdy chyba facet nie ma głowy do takich rzeczy. Hehe nawet wczoraj wyszedł jeszcze do kolegi na piwo i wrócił dośc podcięty i mi mówił że tak mnie kocha i ze powinien mi to czesciej mowic i ze by chcial robic mi niespodzianki ale nie ma do tego głowy. Hehe śmiesznie jest czasem posłuchać pijanego faceta :D

Klauddyska no to fajne macie plan, oby wszystko się udało :)

Zakręcona u nas np też kościelny miał być rok szybciej ale jeden brat mojego M wciął nam się w kolejkę a nie chceiliśmy 2 w jednym roku bo to obciążenie dla teściów (bo dość sporo oni zafundowali)

A co do planów to dziś przychodzi dostawa z Avonu i znowu będę miałą trochę pracy przy rozkładaniu. Potem razem z koleżanką idziemy nad jezioro. A po powrocie pewnie będą klientki przychodzić po kosmetyki.
    A w ogóle to dzisiaj zaspana jestem masakrycznie...poszłam spać ok 1:/ Wstałam o 6 zrobić sniadanie dla meża i dalej poszłam spac. Tak mi sie fajnie spało aż obudził mnie dzwonek do drzwi bo zmieniali wodomierze i tego nie nawidze w szlafroku obcym ludziom otwierać. Wymienili po 20 minutach i poszli a ja dalej spać:P I aż o 10 znwu dzwonek sąsiad rowerek nam oddał stary po synku. No i stwierdziłam że czas wstawać ale taka sflaczała jestem że szok :<

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Ja dziś nadal z katarkiem. Czeka na listonosza na paczkę z moim etui i szkłem na telefon. :D
    A poza tym to od rana same złe wieści. Ale na szczęście nic złego u mnie. Tylko fejsbukowe posty.
    Ale wolę nie pisać publicznie. Nigdy nie wiadomo kto czyta :P ale humor mi się popsuł. Na 16 muszę samochód odstawić do lakiernika. I muszę poodkurzać w domu i trochę ogarnąć, ale nic mi się nie chce :P

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera a u mnie z niespodziankami ze strony faceta to różnie czasem mu się uda czasem nie hehe

ZakręconaOna, Heathera lubią tę wiadomość

55990b83d2.png
‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ