Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulette wrote:powiedzcie mi kochane za jakie grzechy mnie to spotyka. ogólnie cere mam trądzikową, ale już coraz lepiej wygląda. a dziś rano się budzę i na twarzy mam 3 dosłownie diody czerwone. Do tego pierwszy raz robi mi się na łopatce. Boli strasznie. ;/ nie powiem, bo co każdy cykl mnie wysypuje, ale nie na tak czerwono jak teraz
az w lusterko nie mogę patrzeć ;/
Patutka wrote:Cześć kochane, przyszłam się pochwalić, żeby każda starająca się miala cien nadzieji, ja mam pcos, to byl trzeci cykl staran, bez lekow. Gorąco trzymam za was wszystkie kciuki)) mam nadzieje, ze trzy roz ne testy sie nie mylily
http://wstaw.org/w/3y2O/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:37
-
nick nieaktualny
-
Hejo
Dopiero mam chwilę wolnego,bo koleżanka już pojechała. Szybko dzionek minął. A i zrobiłam sobie jeszcze jeden test bo pomyślałam że fajna będzie pamiątka mieć te trzy od najsłabszego do takiego mocno ciemnego. I zrobiłam dzisiaj nie z porannego moczu i ta druga kreska wyszła lekko ciemniejsza niż ta testowa. Nie wiecie czy to nic nie znaczy i może tak być ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:35
-
nick nieaktualny
-
Noo pewnie tak, ogólnie trochę podniosłam się na duchu jak zobaczyłam że jest o wiele mocniejsza bo wiadomo nie byłam jeszcze na USG i nie wiem czy wszystko jest ok.
A jeszcze taka sprawa może wiecie. Na suwaczku mam że to jest 6 tydzień i 0 dzień a na Belly mam że właśnie zaczęłam 7 tydzień , a w nawiasie (6 tydzien 0 dni)czyli co tak na prawdę liczy się że jeśli zaczęłam 6 tydzień to już idzie 7 ? Coś tam mi się kojarzy w pierwszej ciąży że właśnie tak jakoś się zaokrągla te tygodnie ?
-
Heathera wrote:Noo pewnie tak, ogólnie trochę podniosłam się na duchu jak zobaczyłam że jest o wiele mocniejsza bo wiadomo nie byłam jeszcze na USG i nie wiem czy wszystko jest ok.
A jeszcze taka sprawa może wiecie. Na suwaczku mam że to jest 6 tydzień i 0 dzień a na Belly mam że właśnie zaczęłam 7 tydzień , a w nawiasie (6 tydzien 0 dni)czyli co tak na prawdę liczy się że jeśli zaczęłam 6 tydzień to już idzie 7 ? Coś tam mi się kojarzy w pierwszej ciąży że właśnie tak jakoś się zaokrągla te tygodnie ?
Heathera lubi tę wiadomość
-
Siemanko !
Co tam ? Jak tam ? Kurcze wgle wkurzylam się bo miałam mieć wizytę 1/2 września u mojej lekarki tu w PL na NFZ , mowie a wezme skierowanie na badania to zrobię za darmo wiadomo , szyjkę sprawdzi i ogólnie tak bo ostatnio widziałam się z nią w 13 tc bo później na urlopy skubana sobie lazila a Ja juz w 20 wyjechalam . Wczoraj dzwoni Pani z przychodni , ze ona znów odwolala wizytę i będzie w połowie września: o
W końcu się wkurzylam i mowie" przepraszam bardzo czy ta lekarka kiedyś pracuje ? Ja mam TP na październik a do niej próbuje się od kilkunastu tygodni dostać , jak do jakiegoś renomowanego chirurga normalnie w Warszawie , to chyba jakieś żarty"
Kazała dzisiaj dzwonić żeby umówić się na polowe września .
No kurwa ona 2 razy w miesiącu pracuje tylko a kiedyś co 2 dzień była ...
Jak dziś za późno będzie wizyta to IDE do norma!niego lekarza po skierowanie , on zawsze mi wypisuje . -
panipasztetowa wrote:Hej dziewczyny.
Znów mnie trochę nie było. Co mnie ominęło?
Co u Was słychać i jakie plany na dziś?
Hej hej)
Ja dzis załapałam od rana dolka i szczerze nic mi sie nie chce...aleee cos trzeba zrobic wiec to i tamto sie poogarnia
A co tam u Ciebie słychać ? -
:*:*
Umowilam się właśnie jutro na 9 rano do zwykłego lekarza i wezme skierowanie a w czwartek na badania , w piątek wyniki i będę spokojna .
Ta krzywe muszę zrobić bo kuzwa w Anglii jak ktoś ma dobry wynik glukozy z krwi nie robią krzywej a to wcale nie oznacza braku cukrzycy ciazowej przecież wiadomo . Chociaż wielka nadzieja żyje ze nie będę jej miała.
Jej wróciłam z zakupów i juz mi kręgosłup w dupsko wchodzi ... Robię dziś zamówienia w tej aptece w końcu do końca bo co rusz cos dokladam tam