X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ona. Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    powiedzcie mi kochane za jakie grzechy mnie to spotyka. ogólnie cere mam trądzikową, ale już coraz lepiej wygląda. a dziś rano się budzę i na twarzy mam 3 dosłownie diody czerwone. Do tego pierwszy raz robi mi się na łopatce. Boli strasznie. ;/ nie powiem, bo co każdy cykl mnie wysypuje, ale nie na tak czerwono jak teraz :( az w lusterko nie mogę patrzeć ;/
    ja nigdy nie miałam problemów z wypryskami, a od kiedy jestem w ciąży to sypie mnie wszędzie i to w takich ilościach, że szok ;/ twarz mam tak zsypaną, że brak słów
    Patutka wrote:
    Cześć kochane, przyszłam się pochwalić, żeby każda starająca się miala cien nadzieji, ja mam pcos, to byl trzeci cykl staran, bez lekow. Gorąco trzymam za was wszystkie kciuki :))) mam nadzieje, ze trzy roz ne testy sie nie mylily :) http://wstaw.org/w/3y2O/
    gratulacje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:37

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Kolacja! Marzy mi sie ogorkowa! Okej, nastawic sie to bede kichac: ))))
    hahaha :D dziś mama się pyta jaką zupę ugotować a ja że ogórkową :D też bym zjadła :P

• Heathera Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :) Dopiero mam chwilę wolnego,bo koleżanka już pojechała. Szybko dzionek minął. A i zrobiłam sobie jeszcze jeden test bo pomyślałam że fajna będzie pamiątka mieć te trzy od najsłabszego do takiego mocno ciemnego. I zrobiłam dzisiaj nie z porannego moczu i ta druga kreska wyszła lekko ciemniejsza niż ta testowa. Nie wiecie czy to nic nie znaczy i może tak być ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:35

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie większe stężenie hormonu beta hcg i dlatego tak wyszła ;)

Heathera, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• Heathera Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo pewnie tak, ogólnie trochę podniosłam się na duchu jak zobaczyłam że jest o wiele mocniejsza bo wiadomo nie byłam jeszcze na USG i nie wiem czy wszystko jest ok.
    A jeszcze taka sprawa może wiecie. Na suwaczku mam że to jest 6 tydzień i 0 dzień a na Belly mam że właśnie zaczęłam 7 tydzień , a w nawiasie (6 tydzien 0 dni) :O czyli co tak na prawdę liczy się że jeśli zaczęłam 6 tydzień to już idzie 7 ? Coś tam mi się kojarzy w pierwszej ciąży że właśnie tak jakoś się zaokrągla te tygodnie ?

• Patutka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 17:03

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Noo pewnie tak, ogólnie trochę podniosłam się na duchu jak zobaczyłam że jest o wiele mocniejsza bo wiadomo nie byłam jeszcze na USG i nie wiem czy wszystko jest ok.
    A jeszcze taka sprawa może wiecie. Na suwaczku mam że to jest 6 tydzień i 0 dzień a na Belly mam że właśnie zaczęłam 7 tydzień , a w nawiasie (6 tydzien 0 dni) :O czyli co tak na prawdę liczy się że jeśli zaczęłam 6 tydzień to już idzie 7 ? Coś tam mi się kojarzy w pierwszej ciąży że właśnie tak jakoś się zaokrągla te tygodnie ?
    Tak dokładnie , 6 pełnych minęło i zaczelas 7 :)

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ok dzięki za informacje :* i dobranoc wszystkim :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko ! :)

Co tam ? Jak tam ? Kurcze wgle wkurzylam się bo miałam mieć wizytę 1/2 września u mojej lekarki tu w PL na NFZ , mowie a wezme skierowanie na badania to zrobię za darmo wiadomo , szyjkę sprawdzi i ogólnie tak bo ostatnio widziałam się z nią w 13 tc bo później na urlopy skubana sobie lazila a Ja juz w 20 wyjechalam . Wczoraj dzwoni Pani z przychodni , ze ona znów odwolala wizytę i będzie w połowie września: o
    W końcu się wkurzylam i mowie" przepraszam bardzo czy ta lekarka kiedyś pracuje ? Ja mam TP na październik a do niej próbuje się od kilkunastu tygodni dostać , jak do jakiegoś renomowanego chirurga normalnie w Warszawie , to chyba jakieś żarty"
    Kazała dzisiaj dzwonić żeby umówić się na polowe września .
    No kurwa ona 2 razy w miesiącu pracuje tylko a kiedyś co 2 dzień była ... :/
    Jak dziś za późno będzie wizyta to IDE do norma!niego lekarza po skierowanie , on zawsze mi wypisuje .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie jakas dziwna kobita :-( a co do badan to lepiej idz do innego po skierowanie. W ciazy nie myslisz tylko o Sobie ale takze o dziecku. A zeby ono bylo bezpieczne to ty musisz byc zdrowa i spokojna :-)

55990b83d2.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakbym chciala miec juz pierwszy dzien @ za soba :-(

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudys wiem wiem i dlatego pójdę do mojej lekarki prywatnie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi :-)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem:P Jakie plany na dziś ?

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa kiedy testujesz w dniu @ ?
    Hejka ja to jeszcze nie wiem co będę robić żadnych planów nie mam więc tylko ogarnę chatkę ugotuję obiad i po robocie :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Znów mnie trochę nie było. Co mnie ominęło?

Co u Was słychać i jakie plany na dziś? :)

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj muszę ogarnąć w końcu w domu bo syf straszny przez to że ostatnio tak się leniłam. Odwiedzi mnie jeszcze kilka klientek. I jeszcze po buty muszę skoczyć jakieś adidasy kupić bo wtedy w galerii nic ciekawego nie znalazłam.

• Ev Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Dziewczyny jakbym chciala miec juz pierwszy dzien @ za soba :-(
    Ja już tez bym chciała zęby ta franca przyszła ;/ ... a tak to czekam nie wiadomo na co ;(

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Hej dziewczyny.

Znów mnie trochę nie było. Co mnie ominęło?

Co u Was słychać i jakie plany na dziś? :)

Hej hej ;))

Ja dzis załapałam od rana dolka i szczerze nic mi sie nie chce...aleee cos trzeba zrobic wiec to i tamto sie poogarnia :)

A co tam u Ciebie słychać ?:)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :*:*
    Umowilam się właśnie jutro na 9 rano do zwykłego lekarza i wezme skierowanie a w czwartek na badania , w piątek wyniki i będę spokojna . :)
    Ta krzywe muszę zrobić bo kuzwa w Anglii jak ktoś ma dobry wynik glukozy z krwi nie robią krzywej a to wcale nie oznacza braku cukrzycy ciazowej przecież wiadomo . Chociaż wielka nadzieja żyje ze nie będę jej miała. :)
    Jej wróciłam z zakupów i juz mi kręgosłup w dupsko wchodzi ... Robię dziś zamówienia w tej aptece w końcu do końca bo co rusz cos dokladam tam

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 443 444 445 446 447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ