Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Klauudyssa kiedy testujesz w dniu @ ?
Hejka ja to jeszcze nie wiem co będę robić żadnych planów nie mam więc tylko ogarnę chatkę ugotuję obiad i po robocie
Jak nie przyjdzie to będę testować trochę szkoda mi kasyA ty ?
Ona. pochwalisz się ? -
Zakręcona i dobrze zrobiłaś z tymi badaniami przynajmniej spokojniejsza będziesz
Ona to fajnie, że maluszek rośnie zdrowo
Klauudyssa to trzymam kciuki
Kurde a ja dzwoniłam dzisiaj do gina i się okazało że jest inaczej niż wcześniej jak chodziłam i są większe kolejki przez co wizytę mam dopiero na 7 września. Nie wiem jak ja się doczekam jeszcze prawie 2 tygodnie i nie wiem czy nie lepiej pójść gdzieś spróbować indziej albo prywatnie żeby wcześniej. Co myślicie ? -
A u mnie nijak. Też jakiegoś doła mam. Zimno mi ciągle. Eh. Polska służba zdrowia mnie dobija. Wczoraj miałam wizytę u gina, w sprawie tej toxo, na nfz miałam się zgłosić. Dobrze nie usiadłam, a ten już do mnie 'do widzenia'. Myślałam, że kurwica mnie weźmie. ;/
Ja nie wiem po co my opłacamy te zusy i inne gówna, skoro człowiek nawet nie może nic konkretnego od lekarza usłyszeć, bo jeden do drugiego tylko odsyła. ;/Udało się!
-
Poza tym - ona, gratuluję córeczki
Ja teraz na wizytę chcę iść w tym czasie w którym Ty teraz byłaś. Ciekawe czy mi się uda coś wypatrzeć.
Poza tym powiem Wam szczerze, że oszaleję chyba z tych nerwów. Niedość, zę mam to świństwo, to jeszcze biorę leki przeciwpadaczkowe na bóle głowy. Mam takiego stracha, ze bobasowi coś będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:08
ona. lubi tę wiadomość
Udało się!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuszę podzielić sie swoimi uczuciami
Po pierwsze zepsuł mi się chyba termometr, bo jak na moje cykle pokazuje zbyt wysokie temperatury
A po drugie czuję sie dziwnie. Nie fizycznie, ale psychicznie.
Nie cieszę się, ze może się udało. Nie martwię się, że może jednak się nie udało.
Tylko czuję jakiś lęk i niepokój... Nigdy tak nie miałam ehhi nie wiem czym to jest spowodowane...
-
Ona na innym wątku juz gratulowalam .
Pasztetowa a lekarz wie o lekach na padaczkę ? Jak wie i możesz brać to spokojnie nie demerwuj się , jakby były szkodliwe to nie pozwoliłby ci brać .
Hera Ja myślę żebyś poczekala:) nie ma co się spieszyć aż tak na poczatku ciąży w z wizyta a do 7 zostało 13 dni , wytrzymasz maluchu :* Ja mam 5 wizytę , będę czekać z Toba: p
-
Paulette wrote:muszę podzielić sie swoimi uczuciami
Po pierwsze zepsuł mi się chyba termometr, bo jak na moje cykle pokazuje zbyt wysokie temperatury
A po drugie czuję sie dziwnie. Nie fizycznie, ale psychicznie.
Nie cieszę się, ze może się udało. Nie martwię się, że może jednak się nie udało.
Tylko czuję jakiś lęk i niepokój... Nigdy tak nie miałam ehhi nie wiem czym to jest spowodowane...
Paulette lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ona na innym wątku juz gratulowalam .
Pasztetowa a lekarz wie o lekach na padaczkę ? Jak wie i możesz brać to spokojnie nie demerwuj się , jakby były szkodliwe to nie pozwoliłby ci brać .
Hera Ja myślę żebyś poczekala:) nie ma co się spieszyć aż tak na poczatku ciąży w z wizyta a do 7 zostało 13 dni , wytrzymasz maluchu :* Ja mam 5 wizytę , będę czekać z Toba: p
Tak, wie.. Ale on nie chce wchodzić w kompetencje lekarza, który mi je zapisał. Sama już nie wiem.. Dodatkowo nie mogę trafić na żadnego lekarza, który by mi cokolwiek sensownego powiedział o tym wszystkim. Oszaleć można..Udało się!
-
nick nieaktualny
-
Pani pasztetowa to faktycznie na kiepskich lekarzy trafiasz, że nawet nic konkretnego Ci nie mówią
Tylko pamiętaj nie stresuj sie tak, wiem że trudno ale to nie robi dobrze dla Twojego maluszka.
Paulette spokojnie poczekaj na termin @, jak zapełnisz sobie czas to szybko te 7 dni minął
Zakręcona no to może i poczekam, razem raźniejZ tym, że u mnie to wychodzi że zacznie się 9 tydzień, tak jak dobrze liczę? a jak wiadomo w Polsce do 10 trzeba iść żeby becikowe dostać
Paulette lubi tę wiadomość
-
Pasztetowa to faktycznie właśnie jak mówi Hera , ze na lipnego lekarza trafilas .
hm ... A może jakąś prywatna wizyte jak na NFZ taka olewka ? Może tam ktoś bardziej się zainteresuje ?! Ja przed ciąża przy staraniach tak musialam z4obic bo kazdy olewal moje choroby i rozkladal ręce a prywaciarz zadzialal odrazy serio . Pomysl o tym
Paulette no to juz wiemy skąd stresik i niepokoj . Meliska kochanie , meliska . :p
Hera dokładnie wtedy będziesz miała 8 t 0 d wiec zaczniesz 9spokojnie zmiescisz się co do becikowego hehe
Ja pierwsza wizytę miałam w UK u polskiego lekarza w 8 t3 d:)
Poczekamy razniej będzie hihi:)Paulette lubi tę wiadomość