Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie o seksie się nigdy nie rozmawia temat TABU
Powiedziałam ze za rok chcemy się zaręczyć i że jego mama zaproponowała nam układ. P nie chce stracić mieszkania bo zawsze to jakieś zabezpieczenie finnansowe. Ipadło magiczne pytanie. Bez ślubu nie ma mowy. To wytłumaczyłam że chcemy zamieszkać przez rok zobaczyć czy to wypali i dopiero ślub. I nie skończyło się na kłótni pierwszy raz od hohoh czasu
-
Biedroneczko i dobrze:) bardzo się cieszę ... Fakt w ciąży bardzo się wszystkie normy chyla i mieszają i wyskakują pewne rzeczy które są źle normalnie bez ciąży a w ciąży dość normalne wiec sama widzisz:)
Ona super !
Klaudyss i bardzo dobrze kochana , to są duże postępy . Poznacie się bardziej , tak jak wspólnie się zamieszka to zupełnie człowiek inny może się stać wiec lepiej sprawdzić niż wpakowac się w ślub a po miesiacach paru się rozwodzic . Uważam , ze dobra decyzje podjelisciei trzymam mocno za Was kciuki :*
-
Uuuuu to chujowo .
Ja lecze żołądek mięta bo po obiedzie masakrycznie się czulam ... Zaraz kąpiel , pomaluje sobie paznokcie odzyweczka i jakiś film zapodam i lulki . Rano na 9 mam wizytę u lekarza wiec przygotować się muszę na sepienie skierowan hehe -
Widzisz Biedroneczka i wszystko jest ok i koniec zmartwień
Klauudyssa i bardzo dobrze, że powiedziałaś przynajmnie nie będą mówili że ich nie poinformowałaś o swoich planach. Noe zrobili kłótni więc pewnie to przetrawią i wszystko będzie ok
A ja wróciłam już z zakupów ale jeszcze plotkowałam z koleżanką przy piwku ;0 warkę 0 cytrynową kupiłam i powiem wam ze smakuje jak zwykła oranżada a o wiele wiele droższa, już nigdy nie kupię...
Zakupy się mega udały
Kupiłam sobie adidasy takie różowo-czarne za 40 zł i do tego balerinki złote za 18 zł bo sobie przypomniałam że przecież wesele 19 mamy a ja na obcasie nie dam już rady chyba że tylko do kościoła
I jeszcze zaszłyśmy na ciuchy to sobie 2 koszuli takie luźniejsze prawie ciążowe kupiłam, 1 taką fajną tunikę i taką kamizeleczkę i za te 4 rzeczy dałam bardzooo dużo bo AŻ 4 ZŁ heheI jeszcze dorwałam koszule dla mojego tez nic nie zniszczone za 1 zł i spodnie taki kolor musztardowy za 12 zł tylko boję się czy wejdzie w nie
I jeszcze się okazało że panienski będzie 5 września, limuzyna, zdjecia w parku a później grill i nocowanie w domkach. W sumie limuzyna dla mnie trochę taka oklepana ale jeszcze nigdy nie jeździłam to będzie okazjaNajgorzej że to będzie jeszcze przed wizytą a każdy się zczai czemu ja nie piję
-
Raczej powiem prawdę bo w antybiotyk wątpię że uwierzą bo bym musiała zmyślać na co jest ten antybiotyk
Noo udane, udane. U nas dużo ciuchów jest i fajne rzeczy można znaleźdz za grosze. Ta koleżanka z która byłam mieszka teraz w Gdańsku to mówi że najfajniesze rzeczy i najtańsze w Olecku u nas są a nie np w Gda gdzie większe miasto. -
nick nieaktualnyKlauudyssa wrote:U mnie o seksie się nigdy nie rozmawia temat TABU
Powiedziałam ze za rok chcemy się zaręczyć i że jego mama zaproponowała nam układ. P nie chce stracić mieszkania bo zawsze to jakieś zabezpieczenie finnansowe. Ipadło magiczne pytanie. Bez ślubu nie ma mowy. To wytłumaczyłam że chcemy zamieszkać przez rok zobaczyć czy to wypali i dopiero ślub. I nie skończyło się na kłótni pierwszy raz od hohoh czasu