Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patutka wrote:Tzn lekarza i tak mialam juz od miesiaca umowionego na piatek.
a na bete jednak polece z rana, bo nie wytrzymam. Dziekuje.
-
Dzień dobry !
Patutka to bardzo wcześnie , lekarz może nic nie zobaczyć chyba ze wielkim trafem zobaczy pecherzyk żółtkowy:)
Wiec zrób bete i z beta idź do niego , testy powiedz ze zrobilas i umów się na USG:)
I za 2/3 tygodnie juz serduszko piękne jak dzwon będzie na USG:) -
Zakręconaona ma 100% racji. Nie ma co się nakręcać i sobie wkręcać.
A przede mną ciężki dzień. Czekam aż godzina dobije do 8 i lecę do ZUS zostawić tam trochę jadu i wkurwienia. Potem zakupy, zakupy hehe apteke zahaczę kupię to co trzebza tzn kwas foliowy i olej z wiesiołka i zobaczymy co nowy cykl mi przyniesie. Jeszcze muszę odebrać garnitur micha z pralni załatwić fryzjera na 5 wrześniabardzo bardzo intensywny dzień bo jeszcze perspektywa sprzątnięcia ogrodu:)
-
Klaudysss zamiast wiesiolka kup sobie siemie lniane , uważam osobiście za skuteczniejsze ale każdy ma swoje zdanie i dużo tańsze .
Zaparzysz sobie i będziesz pić a takto faszerowac się tabletkami musisz .
Ja zaraz ide się szykowac i do lekarza lece , proszę o kciuki mocne .no bo ide zulic skierowania .
Potem jakies zakupki , świeże pieczywko itp i do domku zamówienia dalej robic -
Biedroneczko wiesz co nie podejrzewam
Ale jednak trochę stres mam bo późno robię badanie a pozatym moja prababcia , moja babcia i jej siostra maja cukrzyce a to wszystko rodzina i to nie daleka wiec jakieś prawdopodobienstwo jest ale oby nie .
W piątek się okaże .