Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje, jedyne co mnie cieszy, to to, ze zadnego krwawienia ani boli nie bylo, bo chyba po zagniezdzeniu to musialoby sie wydarzyc?
Jutro wizyta u lekarza i beta, staram sie uspokoic...
A czwartek, hm, na spokojnie w lozku, lenia strasznego mam i troche stresow. A Tobie? I Wam kochane?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
hej dziewczyny bardzo długo mnie tu nie było nawet się nie zdziwię ze mnie mogłyście zapomnieć. ale zawsze śledziłam Wasze wpisy i starałam się być na bieżąco, gratuluje Wszystkim zafasolkowanym
i powodzenia reszcie w ujrzeniu cudownych dwóch kreseczek
Ps:. a i witam się z dziewczynami z którymi nie miałam okazji się jeszcze poznać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 15:54
1 cykl starań
-
Dziękuje Wam kochane:)
Jeeeej ale upał u mnie dziś: o byłam trochę u Cioci na działce ale juz wróciłam , nie da się wysiedziec: (
Kupilam dziś małemu sweterek , jeansy i piękny kombinezon polarowy !
Biedroneczko wizyta w poniedziałek dopiero
Aleeeeee. .. W sobotę mam usg 3 D , badanie trzeciego trymestru ! -
najdłuższy jaki miałam to był 54dc a dziś już mija 56 dc. na @ narasie się nie zapowiada piersi tylko bola sa ciężkie trochę nabrzmiałe. w 25 dc miałam ( pierwszy raz w zyciu ) plamienie jednodniowe kilka malutkich kropelek brazowych a w 38 dc miałam taki bol brzucha jak przed sama @... dziwny cykl....
1 cykl starań
-
tak dzisiaj z samego rana robiłam wynik negatywny ale po paru dobrych godzinach znow do niego zajzałam (nie wiem czemu jak i tak neg. ) to pokazała się druga kreska ale jakas taka zielona- szara pewnie jakas reakcja nastąpiła. na wcześniejszych testach negatywnych tego nie było.
1 cykl starań
-
już Ci mowie, byłam u gin. ze mną jest wszystko ok powiedziałam jej jakie mam różne cykle ze mam nieregularne a ona na to ze wtedy się mówi o nieregularnych cyklach gdy kobieta ma @ raz na trzy - cztery miesiące a u mnie jak mi to przedstawiła na kalendarzu to faktycznie mam rożnej długości ale mieściły się w każdym kolejnym miesiącu i powiedziała ze mam wszystko ok. powiedziała jeszcze ze mam czas do stycznia na zajście w ciąże , w razie się nie uda po roku to mam do niej przyjść i dopiero będziemy badać przyczynę itd.
a co do bety tez o tym myślałam ale u mnie to jest tak ze w środę pobierają krew na badanie i dopiero w poniedziałek można się zgłosić po wyniki, żeby to było z dnia na dzień to bym się nie wahała , ale hmmm.... pójdę na betę i zanim zdążę odebrać wynik to mogę dostać @ sama już nie wiem co robić .. czekać na @ ? powtórzyć test ciążowy? czy w razie nie dostane @ do następnej środy iść na bete...
sorry ze tak się rozpisałam ale chciałam Ci to jak najlepiej opisać.1 cykl starań
-
Ania to jakas bardzo dziwna ta Pani ginekolog ja jak poszłam do ginekologa i powiedziałam ze zacznę starania o dziecko to pierwsze co mnie zapytał czy mem regularne cykle powiedziałam ,ze nie i od razu wysłał mnie abym poszła sprawdzic prolaktyne i to był strzał w 10tke,moja prolaktyna była poza norma i dostałam tabletki zeby jak obniżyć i tak oto teraz jestem w ciąży
trwało to 6 msc ale gdybym była u Twojej Pani gin to trwałoby to rok i 6 msc skoro ona ma takie podejście .Jak idziesz na krew to zrob tez prolaktyne,nie mowie ze to jest przyczyna Twoich długich nieregularnych cykli ale zazwyczaj odpowiada za to zbyt wysoka prolaktyna .
-
Ania rozumiem , dobrze dobrze nie ma problemu ze się rozpisalas
Popieram Bidroneczke kochana , ze dziwna Pani ginekolog bo powinna dac Ci chociazby luteine lub duphaston na w uregulowanie tych cykli bo jednak są one mega długie: (
A badania po roku hm , no to właśnie zależy od lekarzamój jak poszlam i powiedzialam , ze staram się dwa miesiące to odrazu masa badan i wyszły przyczyny a jak najpierw byłam u innego to mówil , ze za młoda jestem i mam czas , przynajmniej po roku , półtora mnie zacznie badać . Odrazu go zmienilam