Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
U mnie dziś deszczowo.Trochę lepsze powietrze się zrobiło.
Bobas się zaczyna rozpychać. Normalnie czuję, jak mi się rozpycha wszystko.
Zakręcona, wiem, że niektóre się później dowiadują. Ja już u 3 ginów prywatnie byłam. Szkoda gadać. Może ten doktor od tych prenatalnych coś podpowie.Muszę być dobrej myśli, bo zwariuje.
Udało się!
-
Trudno
zobaczymy co ma być to będzie
Ogólnie mówiliśmy z P że odpuścimy i odłożymy pieniążki żebyśmy mogli zamieszkać razem
A jedno mnie zastanawia. Gdy już pojawia się @ plamienia to boli mnie brzuch. Dziś już brałam przeciwbólową ale hmmm jedna nie pomoże i to ibum -
hej jestem już, u mnie tez pogoda marna, pochmurno trochę deszczyk pokropi za chwile przestanie i tak w kolko, pada jakby chciało a nie mogło hehe. zimno nie jest w miarę ciepło przez ta pogodę jestem taka senna ze masakra rano wstałam i spowrotem mogłam się kłaść i tak cały dzień nawet kawa nie pomaga ;/
Klauudyssa ja Ci za dużo nie powiem bo nie jestem tak obeznana w tych tematach. choć chciałabym pomocsama miałam w tym cyklu dziwne jednodniowe plamienie dosłownie kilka kropelek i tez nie wiem o co chodziło.
i Tez w lekkim odcieniu brązu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 16:05
1 cykl starań
-
Hmm wiesz co poczekaj do jutra jeżeli się nie rozkręci a plamienie ustąpi to zrób sobie test albo idź na betę. Często choć nie zawsze zdarza się tak że na początku ciąży w dniu spodziewanej miesiączki może wystąpić plamienie ale nie musi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 17:19
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs