Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo stesknilyscie się za mna ? Wróciłam już do domu i powiem wam ze wypoczelam
Zakrecona zle napisalam nie chodzilo mi o te posiaduwy tylko ze się moczylam tak jak wy wcześniej pisalyscie. Nie wiem czy ja w końcu miala te zapalenie bo tylko dwa razy przy sikaniu lekko mnie szczypalo wypilam zurawine i przestało ale popijalam ją jeszcze dwa dni i zrobilam jeden ten rimianek
Ania witaj my to się nie znamy -
Hera spoczko .
Bardzo się cieszę , ze przeszło .zurawinka bardzo działa , pij sobie codziennie po parę lyzeczek żeby wgle unikac bakterii:) a to samo Zdrówko kochana .
Jak sie czujesz ? Ja stesknilam sie bardzo i jutro mam słuchaj USG 3d , przełożone ! -
Ania0292 wrote:Hera więc Milo Cię poznać hehe
ZakreconaOna to wspaniale że masz USG 3d , to będzie niesamowite zobaczyc tak maluszka, super !! Na pewno się już doczekać nie możesz...
Ja małego widzialam na polowkowym w 3D juz , cudowny widok !
A teraz będzie jeszcze piękniej .
Jeżeli będziecie chciały i nie urazi Was to to chętnie pokaże Wam synusia jak się pokaże ! -
ZakręconaOna wrote:Hera spoczko .
Bardzo się cieszę , ze przeszło .zurawinka bardzo działa , pij sobie codziennie po parę lyzeczek żeby wgle unikac bakterii:) a to samo Zdrówko kochana .
Jak sie czujesz ? Ja stesknilam sie bardzo i jutro mam słuchaj USG 3d , przełożone !Trochę wypoczęłam i przestałam tak strasznie się przejmować
I fajnie, że masz wcześniej te USGI pewnie że pokaż synusia z chęcią i ja obejrzę
A mi z kolei koleżanka poleciła podobno dobrego gina i żebym tam spróbowała się zapisać może wcześniejsze ma terminy więc zadzwonię w poniedziałek i zobaczymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny