Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu byłam byłam.
Mam najcudowniejsze dziecko JAK DLA MNIE świata !najslodsze . Ma takie pucusie jak homiczek na buziulku hehe . Wazy mniej więcej 2 kg:) i ma 40 cm .
TP mam na 24 października jednak nie na 29i o .
Heathera lubi tę wiadomość
-
hej kochane melduje się trochę późno hehe, tak jak pisałam byliśmy na grillu u koleżanki z okazji zaślubin ( cywilny na razie) wróciliśmy o czwartej nad ranem wstaliśmy kurczę o 11 i dziś znów pojechaliśmy na poprawiny hehe dopiero teraz przyjechaliśmy, i już się melduje
a wiecie co? dostałam dzisiaj okres bynajmniej tak to przypomina, nie wiem nie mam pojęcia czy się rozkręci czy tylko taki będzie bo jak na razie to mam taki skąpy okres jakiego w życiu nie miałam , praktycznie brzuch mnie nie boli co nigdy przy krwawieniu tego nie miałam, kilka razy mnie cos zakuło. zobaczę później co to z tego będzie. a teraz uciekam palulku hehe1 cykl starań
-
nick nieaktualnyHej kochane. Pomozcie mi. Ktora mam temp. Wpisac. Po prostu wstalam wczesniej i zmierzylam temp. Lezalam caly czas i nawet na boki sie nie przelrecalam. A pozniej po kwadransie tak skoczylo.
Godz. 6.45 temp. 36,87
Godz. 7.00 temp. 36,93
Pewnie ta pierwsza wpisac ? -
Witam się już z Francji
Ciężko było wracać, ale jak mus to mus
Ale za to i do Was już wracamJeszcze tylko dziś idę tutaj na genetyczne (i proszę o kciuki, bo mam stres nieziemski) i potem zapis do szpitala i jestem już na bieżąco
Paulette lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:Hej kochane. Pomozcie mi. Ktora mam temp. Wpisac. Po prostu wstalam wczesniej i zmierzylam temp. Lezalam caly czas i nawet na boki sie nie przelrecalam. A pozniej po kwadransie tak skoczylo.
Godz. 6.45 temp. 36,87
Godz. 7.00 temp. 36,93
Pewnie ta pierwsza wpisac ?Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i po mojej wizycie, pojechałam na darmo, bo lekarza nie ma a coś chyba z telefonem mam nie tak, bo nie dostałam wiadomości żadnej:/ Ale udało się zapisać na jutro na rano, więc od nowa będzie stres. A jak dobrze pójdzie to ruszam po badaniach prosto na zapis do szpitala, więc jutro o kciuki proszę nadal :prosi:
Heathera lubi tę wiadomość
-
ona tak jest jutro razem bedziemy podziwiac swoje babelki
jak dobrze pamietam to Zakrecona tez jutro wizytuje.
wczoraj dowiedzialam sie ze mam nadwagejak mi sie smiac chcialo
weszlam na wage a tam 52.7 a startowalam z waga 45kg i wpisuje sobie wage do mojej aplikacji ciazowej a tam informacja,ze mam nadwage buhhhaaa chyba musze przejsc na diete hahah
moja pierwsza ndwaga w zyciu z tej okazji otworzylam paczke haribo
Heathera, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Hejoo hejo ja dzisiaj też zalatana bo byłam na zakupach z synkiem, u babci żeby zupę jej zanieść i dopiero wróciłam do domu. Zmęczyłam się i spać się chce a tu jeszcze pranie wywiesić i pozmywać i odkurzyć
Powodzenia jutro na wizytach, może już się dowiecie jaka płeć
Panipasztetowa no to niestety tydzień jeszcze, ale nie myśl tak o tym szybciej zleci
Ja miałam mieć wizytę tez właśnie 7 w poniedziałek ale na szczęście u tego innego lekarza udało się zapisać na środęW końcu zobacze czy wszystko jest ok, ale strasznie się denerwuję
A jutro mój synek idzie pierwszy raz do przedszkola, chyba bardziej ja to przeżywam niż onBo kurde taki duży już jest i nie będzie go w domu 8 godzin
Biedroneczka jaką masz aplikację ? Kurde to ja tez mam nadwagę bo startowałam z 48,5 a dzisiaj już mam 49,3 a dopiero się zaczyna 8 tydzień