Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja ciągle na minusie jestem z wagą..Biedroneczka29 wrote:ona tak jest jutro razem bedziemy podziwiac swoje babelki
jak dobrze pamietam to Zakrecona tez jutro wizytuje.
wczoraj dowiedzialam sie ze mam nadwage
jak mi sie smiac chcialo
weszlam na wage a tam 52.7 a startowalam z waga 45kg i wpisuje sobie wage do mojej aplikacji ciazowej a tam informacja,ze mam nadwage buhhhaaa chyba musze przejsc na diete hahah
moja pierwsza ndwaga w zyciu z tej okazji otworzylam paczke haribo 
już coraz bliżej, dasz radępanipasztetowa wrote:W przyszły poniedziałek. Normalnie do głowy można dostać.. ;/
-
Hahaha hahahaha Biedroneczko nosz kurcze , dieta konieczna !

Ja dziś kochanie miałam jedynie co to badanie moczu , krwi , TSH i krzywa cukrową ... A wizyta następną dopiero mam 16 września:)
Ah no jeszcze teraz w środę mam echo serduszka Oskara to USG będzie ale taka wizyta wizyta to 16
-
heath ja mam aplikacje "moja ciaza" taka biala buzka na pomaranczowym tle.Bardzo fajna opisuje tydzien po tygodniu i wpisuje sie wage

zakrecona to znowu mi sie cos pojebawszy ze masz wizyte jutro haha
Heathera lubi tę wiadomość
-
acha to naprawdę współczuje....
a u mnie to wczoraj bezboleśnie jak nigdy dostałam @ ale tak raczej @ jest skąpa niż zwykle. dziś jest odrobine więcej ale to i tak mniej niż zwykle, brzuch mnie delikatnie cmi co jakiś czas, piersi bola jak bolały i to tyle u mnie. byłam z mężem u przyjaciółki na grillu z okazji zaślubin (cywilny) w sobotę a w niedziele na małych poprawinach. było świetnie nie pamiętam kiedy tak się naśmiałam i wybawiłam
hehe
1 cykl starań 
-
ZakręconaOna wrote:To bardzo fajnie , ze się pobawilas kochana ! Czasami człowiekowi się należy:) a co do okresu musisz czekać aż się rozkreci lub nie
tak pewnie kazdemy się należy:) a co do okresu to choć jest skąpy niż zawsze ale jest bo już trochę martwiłam się tak długim cyklem .
1 cykl starań 
-
Biedroneczka dzięki musze sobie właśnie jakąś pobrać i zobaczę tą Twoją skoro dobra

Zakrecona współczuję ja jak dzisiaj byłam w miescie to mnie ten upał wyleczyl a co dopiero z brzuszkiem. Schowaj się w cieniu miejmy nadzieje że niedługo się ochlodzi
Ania fajnie że się wybawilas my też mamy wesele 19 wrzesnia siostry mojego M i jeszcze 5 panienski.
Mam nadzieje ze juz w środę usg będzie i się okaże że wszystko ok bo już szaleje szczególnie jak na forum czytam różne przypadki że np zarodek przestaje się rozwijać itd masakra
-
hehe no, mój to by był zachwycony bo chceZakręconaOna wrote:O masz Ci , jeszcze bliźniaki to wgle niespodzianka stulecia by była hehe:)
No masakra , 19 a Ja poce się jak świnia , szok !
Ja w sumie też bym mogła ale bym się bała żebym sobie nie poradziła.
Kurde to może pod prysznic leć? U nas już chłodniej trochę, w domu to nawet zimno.
A jakie plany na wieczór? odpoczywanko ?
Mąż kąpie synka i on leci zaraz spac bo jutro pobudka po 6 do przedszkola a my oglądniemy nasz serial m jak miłośc bo ja lubię i męża w oglądanie wkęciłam
a J -
Hera prysznic nic nie dal bo wyszlam i jeszcze gorzej było . Lezalam cały dzień i co ? Gówno: ( aż plakalam z bezsilności bo czulam się fatalnie wręcz.
Teraz leże po M jak Miłość na golaska prawie , w samych majtkach i czekam aż będzie zimno a słabo się zapowiada ze noc będzie chlodniejsza: (
-
Zakręcona kurde masakra, a jak dzisiaj pogoda ? Jedyne wyjście to chyba do lodówki wejść

U mnie natomiast już kilka dni mam tak że chwilami jest mi strasznie zimno aż mnie telepie a czasem uderzenia gorąca mam, ale czytałam że to normalny objaw jest
A mój synek pojechał do przedszkola tzn mąż go zawiózł to mówił że było ok od razu poleciał się bawić, boję się tylko że będzie ciągle sikał w majtki bo jak on w zabawę się wkręci to nie wnika i leje
Już nie mogę się doczekać jak wróci ok 14 z teściową i powiedzą jak tam było
-
witajcie

ja dzis wizyte mialam na 9,a przyjela mnie o 9;30 jakas dziewczyna ktora byla przede mna chyba nie mogla sie nagadac
a wiec moje dziecie tak jak lezalo na pleckach dzis sobie baraczkowalo na brzuszku :)wazy 128g i mierzy 86,7mm gin powiedziala,ze idelanie jak na okruszka wiek :)smiala sie jak powiedzialam ile waze,ale powiedziala ze ja jestem chudziutka wiec u mnie nie problem :)no i zaprosila mnie na fotel,zapikowala bolca do malej(usg dopochwowe)i dopytywala co chcemy miec ja mowie,ze dziewczynke maz ze jemu obojetnie najwazniejsze,zeby bylo zdrowe.Mowi,ze nozki zlaczone i za bardzo nie widac,ale prawdopodobnie dziewczynka,ale ze nie daje mi 100% gwarancji,ze mam jeszcze rozowych ciuszkow nie kupowac :)zapytala czy juz mamy wybrane imie,alez oczywiscie ze tak
jakie?Sofija ,jak pieknie to musi byc na pewno dziewczynka
kolejna wizyta 15 pazdziernika,a 5 ide na ecografie wiec zobaczy,y co tamten lekarz powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:24
Paulette lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka fajnie że wszystko ok
I pewnie dziewczynka będzie
Dziwi mnie tylko że miałaś usg dopochwowe bo właśnie dzisiaj czytałam na belly że takie robi się przeważnie do 11 tygodnia ?
A na pierwszej wizycie każda z was miała dopochwowe ? Ja myślałam że jak u mnie już 8 tydzień to będzie normalne ale jak na belly jest ze az do 11 robią dopochwowe to jestem ciekawa jak to będzie

.