X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ona. Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    ona tak jest jutro razem bedziemy podziwiac swoje babelki :) jak dobrze pamietam to Zakrecona tez jutro wizytuje.

wczoraj dowiedzialam sie ze mam nadwage :) jak mi sie smiac chcialo :) weszlam na wage a tam 52.7 a startowalam z waga 45kg i wpisuje sobie wage do mojej aplikacji ciazowej a tam informacja,ze mam nadwage buhhhaaa chyba musze przejsc na diete hahah :) moja pierwsza ndwaga w zyciu z tej okazji otworzylam paczke haribo :)
    a ja ciągle na minusie jestem z wagą..
    panipasztetowa wrote:
    W przyszły poniedziałek. Normalnie do głowy można dostać.. ;/
    już coraz bliżej, dasz radę :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha hahahaha Biedroneczko nosz kurcze , dieta konieczna ! :D
    Ja dziś kochanie miałam jedynie co to badanie moczu , krwi , TSH i krzywa cukrową ... A wizyta następną dopiero mam 16 września:)
    Ah no jeszcze teraz w środę mam echo serduszka Oskara to USG będzie ale taka wizyta wizyta to 16 :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to razem w środę będziemy mieć USG :) tzn mam nadzieję że ja będę miała, gorzej jak umówi mnie na USG na inny termin :/

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heath ja mam aplikacje "moja ciaza" taka biala buzka na pomaranczowym tle.Bardzo fajna opisuje tydzien po tygodniu i wpisuje sie wage :)

zakrecona to znowu mi sie cos pojebawszy ze masz wizyte jutro haha :)

Heathera lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera pewnie juz Ci zrobi TL pierwsze USG:) bo zobaczyć serduszko będzie chciał .
    No Biedroneczko zdarza się :D hehe

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam witam :) jak Wam dzionek mija?

<3 1 cykl starań <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aniu ! :)
    Ja fatalny mam dzień , mega ukrop ... Mega ! Dodatkowo dziś badalam g!ukoze i po takiej ilości glukozy , cukru jestem aż osłabiona okropnie i mdli mnie , glowa boli strasznie . Takto nic w sumie ciekawego .
    A Tobie jak tam ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha to naprawdę współczuje....:( a u mnie to wczoraj bezboleśnie jak nigdy dostałam @ ale tak raczej @ jest skąpa niż zwykle. dziś jest odrobine więcej ale to i tak mniej niż zwykle, brzuch mnie delikatnie cmi co jakiś czas, piersi bola jak bolały i to tyle u mnie. byłam z mężem u przyjaciółki na grillu z okazji zaślubin (cywilny) w sobotę a w niedziele na małych poprawinach. było świetnie nie pamiętam kiedy tak się naśmiałam i wybawiłam :) hehe

<3 1 cykl starań <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bardzo fajnie , ze się pobawilas kochana ! Czasami człowiekowi się należy:) a co do okresu musisz czekać aż się rozkreci lub nie

Ania0292 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/staraczki-z-clostilbegyt,8290.html
    Zapraszam kobietki starające sie z pomocą leku Clostilbegyt, oraz te które kiedyś lek przyjmowały i chciałbym by sie podzielić swoimi doświadczeniami ;) .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    To bardzo fajnie , ze się pobawilas kochana ! Czasami człowiekowi się należy:) a co do okresu musisz czekać aż się rozkreci lub nie

tak pewnie kazdemy się należy:) a co do okresu to choć jest skąpy niż zawsze ale jest bo już trochę martwiłam się tak długim cyklem .

<3 1 cykl starań <3
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka dzięki musze sobie właśnie jakąś pobrać i zobaczę tą Twoją skoro dobra :)
    Zakrecona współczuję ja jak dzisiaj byłam w miescie to mnie ten upał wyleczyl a co dopiero z brzuszkiem. Schowaj się w cieniu miejmy nadzieje że niedługo się ochlodzi
    Ania fajnie że się wybawilas my też mamy wesele 19 wrzesnia siostry mojego M i jeszcze 5 panienski.

Mam nadzieje ze juz w środę usg będzie i się okaże że wszystko ok bo już szaleje szczególnie jak na forum czytam różne przypadki że np zarodek przestaje się rozwijać itd masakra :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera kochanie to nie czytaj ! :D
    Wszystko będzie w jak najlepszym porządku , oj taaaak . Upały mnie zabijają dosłownie no ! Dziś to czuje się aż fatalnie przez ta pogodę , w domu jestem na łóżku leże i co ? Roztapiam sie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona masakra...dobrze, że wieczór już idzie
    Noo chyba muszę przestać zaglądać na forum na belly bo masakra, przynajmniej do pierwszego USG.
    Mój to się śmieje, że bliźniaki będą :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masz Ci , jeszcze bliźniaki to wgle niespodzianka stulecia by była hehe:)
    No masakra , 19 a Ja poce się jak świnia , szok !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    O masz Ci , jeszcze bliźniaki to wgle niespodzianka stulecia by była hehe:)
    No masakra , 19 a Ja poce się jak świnia , szok !
    hehe no, mój to by był zachwycony bo chce :P Ja w sumie też bym mogła ale bym się bała żebym sobie nie poradziła.
    Kurde to może pod prysznic leć? U nas już chłodniej trochę, w domu to nawet zimno.
    A jakie plany na wieczór? odpoczywanko ?
    Mąż kąpie synka i on leci zaraz spac bo jutro pobudka po 6 do przedszkola a my oglądniemy nasz serial m jak miłośc bo ja lubię i męża w oglądanie wkęciłam :D
    a J

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera prysznic nic nie dal bo wyszlam i jeszcze gorzej było . Lezalam cały dzień i co ? Gówno: ( aż plakalam z bezsilności bo czulam się fatalnie wręcz.
    Teraz leże po M jak Miłość na golaska prawie , w samych majtkach i czekam aż będzie zimno a słabo się zapowiada ze noc będzie chlodniejsza: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona kurde masakra, a jak dzisiaj pogoda ? Jedyne wyjście to chyba do lodówki wejść :/

U mnie natomiast już kilka dni mam tak że chwilami jest mi strasznie zimno aż mnie telepie a czasem uderzenia gorąca mam, ale czytałam że to normalny objaw jest

A mój synek pojechał do przedszkola tzn mąż go zawiózł to mówił że było ok od razu poleciał się bawić, boję się tylko że będzie ciągle sikał w majtki bo jak on w zabawę się wkręci to nie wnika i leje :/ Już nie mogę się doczekać jak wróci ok 14 z teściową i powiedzą jak tam było

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :)
    ja dzis wizyte mialam na 9,a przyjela mnie o 9;30 jakas dziewczyna ktora byla przede mna chyba nie mogla sie nagadac :) a wiec moje dziecie tak jak lezalo na pleckach dzis sobie baraczkowalo na brzuszku :)wazy 128g i mierzy 86,7mm gin powiedziala,ze idelanie jak na okruszka wiek :)smiala sie jak powiedzialam ile waze,ale powiedziala ze ja jestem chudziutka wiec u mnie nie problem :)no i zaprosila mnie na fotel,zapikowala bolca do malej(usg dopochwowe)i dopytywala co chcemy miec ja mowie,ze dziewczynke maz ze jemu obojetnie najwazniejsze,zeby bylo zdrowe.Mowi,ze nozki zlaczone i za bardzo nie widac,ale prawdopodobnie dziewczynka,ale ze nie daje mi 100% gwarancji,ze mam jeszcze rozowych ciuszkow nie kupowac :)zapytala czy juz mamy wybrane imie,alez oczywiscie ze tak :) jakie?Sofija ,jak pieknie to musi byc na pewno dziewczynka :) kolejna wizyta 15 pazdziernika,a 5 ide na ecografie wiec zobaczy,y co tamten lekarz powie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:24

Paulette lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka fajnie że wszystko ok :) I pewnie dziewczynka będzie :) Dziwi mnie tylko że miałaś usg dopochwowe bo właśnie dzisiaj czytałam na belly że takie robi się przeważnie do 11 tygodnia ?

A na pierwszej wizycie każda z was miała dopochwowe ? Ja myślałam że jak u mnie już 8 tydzień to będzie normalne ale jak na belly jest ze az do 11 robią dopochwowe to jestem ciekawa jak to będzie

‹‹ 455 456 457 458 459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ