Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:ona tak jest jutro razem bedziemy podziwiac swoje babelki
jak dobrze pamietam to Zakrecona tez jutro wizytuje.
wczoraj dowiedzialam sie ze mam nadwagejak mi sie smiac chcialo
weszlam na wage a tam 52.7 a startowalam z waga 45kg i wpisuje sobie wage do mojej aplikacji ciazowej a tam informacja,ze mam nadwage buhhhaaa chyba musze przejsc na diete hahah
moja pierwsza ndwaga w zyciu z tej okazji otworzylam paczke haribo
panipasztetowa wrote:W przyszły poniedziałek. Normalnie do głowy można dostać.. ;/ -
Hahaha hahahaha Biedroneczko nosz kurcze , dieta konieczna !
Ja dziś kochanie miałam jedynie co to badanie moczu , krwi , TSH i krzywa cukrową ... A wizyta następną dopiero mam 16 września:)
Ah no jeszcze teraz w środę mam echo serduszka Oskara to USG będzie ale taka wizyta wizyta to 16 -
heath ja mam aplikacje "moja ciaza" taka biala buzka na pomaranczowym tle.Bardzo fajna opisuje tydzien po tygodniu i wpisuje sie wage
zakrecona to znowu mi sie cos pojebawszy ze masz wizyte jutro hahaHeathera lubi tę wiadomość
-
acha to naprawdę współczuje....
a u mnie to wczoraj bezboleśnie jak nigdy dostałam @ ale tak raczej @ jest skąpa niż zwykle. dziś jest odrobine więcej ale to i tak mniej niż zwykle, brzuch mnie delikatnie cmi co jakiś czas, piersi bola jak bolały i to tyle u mnie. byłam z mężem u przyjaciółki na grillu z okazji zaślubin (cywilny) w sobotę a w niedziele na małych poprawinach. było świetnie nie pamiętam kiedy tak się naśmiałam i wybawiłam
hehe
1 cykl starań
-
ZakręconaOna wrote:To bardzo fajnie , ze się pobawilas kochana ! Czasami człowiekowi się należy:) a co do okresu musisz czekać aż się rozkreci lub nie
tak pewnie kazdemy się należy:) a co do okresu to choć jest skąpy niż zawsze ale jest bo już trochę martwiłam się tak długim cyklem .1 cykl starań
-
Biedroneczka dzięki musze sobie właśnie jakąś pobrać i zobaczę tą Twoją skoro dobra
Zakrecona współczuję ja jak dzisiaj byłam w miescie to mnie ten upał wyleczyl a co dopiero z brzuszkiem. Schowaj się w cieniu miejmy nadzieje że niedługo się ochlodzi
Ania fajnie że się wybawilas my też mamy wesele 19 wrzesnia siostry mojego M i jeszcze 5 panienski.
Mam nadzieje ze juz w środę usg będzie i się okaże że wszystko ok bo już szaleje szczególnie jak na forum czytam różne przypadki że np zarodek przestaje się rozwijać itd masakra
-
ZakręconaOna wrote:O masz Ci , jeszcze bliźniaki to wgle niespodzianka stulecia by była hehe:)
No masakra , 19 a Ja poce się jak świnia , szok !Ja w sumie też bym mogła ale bym się bała żebym sobie nie poradziła.
Kurde to może pod prysznic leć? U nas już chłodniej trochę, w domu to nawet zimno.
A jakie plany na wieczór? odpoczywanko ?
Mąż kąpie synka i on leci zaraz spac bo jutro pobudka po 6 do przedszkola a my oglądniemy nasz serial m jak miłośc bo ja lubię i męża w oglądanie wkęciłam
a J -
Hera prysznic nic nie dal bo wyszlam i jeszcze gorzej było . Lezalam cały dzień i co ? Gówno: ( aż plakalam z bezsilności bo czulam się fatalnie wręcz.
Teraz leże po M jak Miłość na golaska prawie , w samych majtkach i czekam aż będzie zimno a słabo się zapowiada ze noc będzie chlodniejsza: (
-
Zakręcona kurde masakra, a jak dzisiaj pogoda ? Jedyne wyjście to chyba do lodówki wejść
U mnie natomiast już kilka dni mam tak że chwilami jest mi strasznie zimno aż mnie telepie a czasem uderzenia gorąca mam, ale czytałam że to normalny objaw jest
A mój synek pojechał do przedszkola tzn mąż go zawiózł to mówił że było ok od razu poleciał się bawić, boję się tylko że będzie ciągle sikał w majtki bo jak on w zabawę się wkręci to nie wnika i lejeJuż nie mogę się doczekać jak wróci ok 14 z teściową i powiedzą jak tam było
-
witajcie
ja dzis wizyte mialam na 9,a przyjela mnie o 9;30 jakas dziewczyna ktora byla przede mna chyba nie mogla sie nagadaca wiec moje dziecie tak jak lezalo na pleckach dzis sobie baraczkowalo na brzuszku :)wazy 128g i mierzy 86,7mm gin powiedziala,ze idelanie jak na okruszka wiek :)smiala sie jak powiedzialam ile waze,ale powiedziala ze ja jestem chudziutka wiec u mnie nie problem :)no i zaprosila mnie na fotel,zapikowala bolca do malej(usg dopochwowe)i dopytywala co chcemy miec ja mowie,ze dziewczynke maz ze jemu obojetnie najwazniejsze,zeby bylo zdrowe.Mowi,ze nozki zlaczone i za bardzo nie widac,ale prawdopodobnie dziewczynka,ale ze nie daje mi 100% gwarancji,ze mam jeszcze rozowych ciuszkow nie kupowac :)zapytala czy juz mamy wybrane imie,alez oczywiscie ze tak
jakie?Sofija ,jak pieknie to musi byc na pewno dziewczynka
kolejna wizyta 15 pazdziernika,a 5 ide na ecografie wiec zobaczy,y co tamten lekarz powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:24
Paulette lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka fajnie że wszystko ok
I pewnie dziewczynka będzie
Dziwi mnie tylko że miałaś usg dopochwowe bo właśnie dzisiaj czytałam na belly że takie robi się przeważnie do 11 tygodnia ?
A na pierwszej wizycie każda z was miała dopochwowe ? Ja myślałam że jak u mnie już 8 tydzień to będzie normalne ale jak na belly jest ze az do 11 robią dopochwowe to jestem ciekawa jak to będzie