Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam! Ciąża jest wewnątrzmaciczna czyli wszystko ok, z usg to jest 6 tydzień i 1 dzień, ma 6,2 mm lekarz mówił że wszystko ok dał skierowanie na morfologię i toxo i mam przyjść w przyszłym tygodniu to założymy kartę ciąży. W sumie nie powiedział jaki mam termin porodu ale na usg jest podane dwie daty: 27.04.2016 więc podejrzewam ze to termin porodu i jeszcze 21.07.2015 i to jak liczyłam ze 6 tydzien i 1 dzien to wychodzi ze to juz jest data poczęcia tzn zagniezdzenia więc teraz uwaga WYCHODZI NA TO że to sie stało 17 lipca bo wtedy to robiliśmy bez zabezpieczenia i to był przedostatni dzień mojego okresu czaicie ? w okres zaszłam a ja myślałam że to tego 30 lipca w ostatni dzień płodny jakimś cudem się udało a tu taka niespodzianka że w niepłodne i to jeszcze w okres a na usg jest 21 więc po 4 dniach było zagnieżdżenie
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka dawno mnie tu nie było!
Biedroneczka29- gratulacje! widze że się udało jak tu przyszłam to również się starałaś a tu proszę!
Czy mogę znów do was dołączyć?
U mnie dziś 5dzień po owulacji(chyba tak testy mi wykryły skok) jestem ciekawa co to będzie!
Jak zwykle jest nadzieje choć to już 10-cykl starań a 6-cykl po poronieniu! Ale póki nie ma @ jest nadzieja!Biedroneczka29, Heathera lubią tę wiadomość
-
palma u mnie to trwalo 6 miesiecy poniewaz mialam podwyzszona prolaktyne,a czy Ty mialas jakies badania robione??
a ja sobie czekam i czekam na wyniki z dzisiejsze krwi na taxo i na kompie nie dziala mi ta stona,a zawsze wyniki byly juz o tej godzinie i cos mnie oswiecilo zeby wejsc z komorki i oczywiscie strona dziala nie wiem czemu tak,ale mniejsza z tym najwazniejsze,ze wynik dobry