Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostro ze takie rzeczy mogą się dziać od jedzenia
Nie no ja to już sobie mówiłam że wole znowu wymiotować 3 miesiące jak w tamtej ciąży byle tylko z maluszkiem było wszystko ok
I szybko zleci, zobaczysz się nie obejrzysz i już będziesz tulićDobrze że u ans ciąża trwa 9 miesięcy a nie jak u słoni półtorej roku chyba czy coś takiego
-
No a w ogóle wczoraj po wizycie u lekarza pojechaliśmy do teściów im powiedzieć, bo moi rodzice wiedzą już bo w weekend jak u nich byliśmy to powiedzieliśmy. U teściów mieszkają jeszcze mojego meżą dwaj bracia z żonami i siostra więc wszyscy od razu się dowiedzieli. Ucieszyli się
Tylko jedna szwagierka złą chodziła, ta co wcześnej wam opisywałąm ze gadałą że sobie z kredytem nie poradzimy. I nawet M pytał sie mamy co ona taka a tesciowa stwierdziła że ona tak juz ma, że jak sie dowiedziała o ciązy drugiej szwagierki, czyli siostry M to tez zła była. Podejrzewam że nie podoba jej sie ze nie bedzie teraz w centrum uwagi, bo niedawno urodziła, a teraz uwaga skupi sie tez na mnie i na tej drugiej szwagierce. Ale wiedzie co masakra, ja tam sie ciesze jak wychodzi ze ktos w rodzinie w ciąży jest a nie się dąsam
Już mi jest trochę lepiej, musiałam wyjść na dwór do klientki i może powietrze świeże dobrze mi zrobiło. Teraz podjadłam sobie winogrona ale mam ochotę na te mleko i zaryzykuje -
ZakręconaOna wrote:Zaryzykuj !
hehe
Kochana olac taka osobę ... Zazdrość i zawiść ze nie będzie tak jak mówisz w centrum uwagi . Nie ma co się przejmować , trzeba się cieszyć hwhe
A pewnie ja tam się juz nie przejmuję tylko się śmiać mi chciało jak jej minę zobaczyłam na naszą informację -
Dzień dobry kochane .
Jak tam ? Ja miałam nocke dość chujowa , plakalam jak oszalała potem pies kręcił mi się z kocyka swojego w moje nogi i tak ciągle , ze trzy raz siku wstawalam . Jakoś tak nie przyjemnie dziś mi było .
Pogoda nareszcie butelkowana , deszcz i chłodno , tego jednak na chwile było mi trzeba po tych upalach . Lecz nie wiem czy później się nie zmieni , ma być podobno 26 stopni ... Niby nie za wiele ale całkiem ciepło tez . Zobaczymy
Dziś pazurki sobie zrobię w końcu , o siebie zadbam bo czuje sie ostatnimi dniami jak Dziadowa . Ociezala , wiecznie upocona przez te upały , rozlazla , zmęczona eh porażka . -
ZakręconaOna wrote:" pytCie skąd się wziąłem , jestem wesoły Romek mam na przedmieściu domek"
Hejka , co tam ?
U mnie ok. Tylko miałam głupi sen o wojnie:/ Że byłam w domu u moich rodziców pod lasem oni mieszkają, byli tez rodzice i moja siostra a ani faceci na podwórku z wojskiem walczyli z niemcami. Tyle że przegrali:/ i zostali wyprowadzeni a my z siostra i mama sie schowalysmy w kuchni ale tak głupio bo pod stolem i pod krzesłami czyli bylismy mega widoczni. Wpadła do domu jakas niemka w mundurze i nas znalazła i dzwonila do generała spytac co z nami zrbic to jej powiedział ze jak jakas młoda to zabic a stare można zostawić to wziela mnie i myslala jak mnei zabic. znalazla jakies tabletki z 20 w szklance i kazala mi je polknac a pozniej stwierdzila ze szybciej bedzie nozem mi szyje podciac ale ją poprosilam ze ja te tabletki polknę, no i polknelam i sie obudziłam. Masakra
A tak to brzuch mnie troche boli jak na okres ale tak lekko, ale to chyba normalny ból ?
Zakręcona dobrze że chłodniej przynajmneij nie będziesz tak się męczyć, u nas też chłodek -
Hera dość normalny
dopóki nie jest bol rwący mocny bardzo to jest dossc normalny objaw , w końcu to początek ciazy
a jest tez opcja ze owulację miała byś może w tym czasie wiec jajniki pracują .
Haha a sen niezły .boże te sny w ciąży kobietę doprowadzaja do szału , Ja cala ciążę miałam sny ze D mój mnie zdradza , jak to chujowo wplywalo na moja psychikę , szok .
No juz na reszcie ochłodzenie .Heathera lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:hehe tą piosenkę to zawsze mój ojcieć śpiewa bo on ma na imie Romuald ale każdy Romek na niego mówi
U mnie ok. Tylko miałam głupi sen o wojnie:/ Że byłam w domu u moich rodziców pod lasem oni mieszkają, byli tez rodzice i moja siostra a ani faceci na podwórku z wojskiem walczyli z niemcami. Tyle że przegrali:/ i zostali wyprowadzeni a my z siostra i mama sie schowalysmy w kuchni ale tak głupio bo pod stolem i pod krzesłami czyli bylismy mega widoczni. Wpadła do domu jakas niemka w mundurze i nas znalazła i dzwonila do generała spytac co z nami zrbic to jej powiedział ze jak jakas młoda to zabic a stare można zostawić to wziela mnie i myslala jak mnei zabic. znalazla jakies tabletki z 20 w szklance i kazala mi je polknac a pozniej stwierdzila ze szybciej bedzie nozem mi szyje podciac ale ją poprosilam ze ja te tabletki polknę, no i polknelam i sie obudziłam. Masakra
A tak to brzuch mnie troche boli jak na okres ale tak lekko, ale to chyba normalny ból ?
Zakręcona dobrze że chłodniej przynajmneij nie będziesz tak się męczyć, u nas też chłodek -
No to mnie uspokoiłyście dziewczyny
Już teraz mnie nie boli bolał tylko jak się obudziłam, a teraz byłam u koleżanki i już ok. U nas leje deszcz. Musze posprzątać ale się nie chce. I nie wiem co na obiad zrobić
Leci ten czas u was już fajne te suwaczki, u mnie jeszcze taki króciutki