X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostro ze takie rzeczy mogą się dziać od jedzenia o.O

Nie no ja to już sobie mówiłam że wole znowu wymiotować 3 miesiące jak w tamtej ciąży byle tylko z maluszkiem było wszystko ok :)

I szybko zleci, zobaczysz się nie obejrzysz i już będziesz tulić :) Dobrze że u ans ciąża trwa 9 miesięcy a nie jak u słoni półtorej roku chyba czy coś takiego :P

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha no nie ? Oszalalabym chociaż jeszcze w ciąży tyle co teraz hahaha

Dokładnie zleci :) a no niestety może zadziałać

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a w ogóle wczoraj po wizycie u lekarza pojechaliśmy do teściów im powiedzieć, bo moi rodzice wiedzą już bo w weekend jak u nich byliśmy to powiedzieliśmy. U teściów mieszkają jeszcze mojego meżą dwaj bracia z żonami i siostra więc wszyscy od razu się dowiedzieli. Ucieszyli się :) Tylko jedna szwagierka złą chodziła, ta co wcześnej wam opisywałąm ze gadałą że sobie z kredytem nie poradzimy. I nawet M pytał sie mamy co ona taka a tesciowa stwierdziła że ona tak juz ma, że jak sie dowiedziała o ciązy drugiej szwagierki, czyli siostry M to tez zła była. Podejrzewam że nie podoba jej sie ze nie bedzie teraz w centrum uwagi, bo niedawno urodziła, a teraz uwaga skupi sie tez na mnie i na tej drugiej szwagierce. Ale wiedzie co masakra, ja tam sie ciesze jak wychodzi ze ktos w rodzinie w ciąży jest a nie się dąsam :P

Już mi jest trochę lepiej, musiałam wyjść na dwór do klientki i może powietrze świeże dobrze mi zrobiło. Teraz podjadłam sobie winogrona ale mam ochotę na te mleko i zaryzykuje :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaryzykuj ! :D hehe

Kochana olac taka osobę ... Zazdrość i zawiść ze nie będzie tak jak mówisz w centrum uwagi . Nie ma co się przejmować , trzeba się cieszyć hwhe

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Zaryzykuj ! :D hehe

Kochana olac taka osobę ... Zazdrość i zawiść ze nie będzie tak jak mówisz w centrum uwagi . Nie ma co się przejmować , trzeba się cieszyć hwhe
    już wypiłam i się przyjęło:P Zjadłam jeszcze dwie kanapki więc jak na razie ok jest.
    A pewnie ja tam się juz nie przejmuję tylko się śmiać mi chciało jak jej minę zobaczyłam na naszą informację :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielce obrażona Pani tak jak się spodziewalas :) kiedyś juz opowiadalas o niej ze taka osoba zawistna

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom dokładnie:P Ja to nie rozumiem takich ludzi :P No ale niestety niektórzy tacy są

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie rozumiem no ale co zrobić , kochana świata nie zmienimy całego: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane .

Jak tam ? Ja miałam nocke dość chujowa , plakalam jak oszalała potem pies kręcił mi się z kocyka swojego w moje nogi i tak ciągle , ze trzy raz siku wstawalam . Jakoś tak nie przyjemnie dziś mi było .
    Pogoda nareszcie butelkowana , deszcz i chłodno , tego jednak na chwile było mi trzeba po tych upalach . Lecz nie wiem czy później się nie zmieni , ma być podobno 26 stopni ... Niby nie za wiele ale całkiem ciepło tez . Zobaczymy

Dziś pazurki sobie zrobię w końcu , o siebie zadbam bo czuje sie ostatnimi dniami jak Dziadowa . Ociezala , wiecznie upocona przez te upały , rozlazla , zmęczona eh porażka .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć czołem :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona. wrote:
    cześć czołem :)
    " pytCie skąd się wziąłem , jestem wesoły Romek mam na przedmieściu domek" :D
    Hejka , co tam ? :D

Mordeczka, ona. lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    hehe tą piosenkę to zawsze mój ojcieć śpiewa bo on ma na imie Romuald ale każdy Romek na niego mówi :P
    U mnie ok. Tylko miałam głupi sen o wojnie:/ Że byłam w domu u moich rodziców pod lasem oni mieszkają, byli tez rodzice i moja siostra a ani faceci na podwórku z wojskiem walczyli z niemcami. Tyle że przegrali:/ i zostali wyprowadzeni a my z siostra i mama sie schowalysmy w kuchni ale tak głupio bo pod stolem i pod krzesłami czyli bylismy mega widoczni. Wpadła do domu jakas niemka w mundurze i nas znalazła i dzwonila do generała spytac co z nami zrbic to jej powiedział ze jak jakas młoda to zabic a stare można zostawić to wziela mnie i myslala jak mnei zabic. znalazla jakies tabletki z 20 w szklance i kazala mi je polknac a pozniej stwierdzila ze szybciej bedzie nozem mi szyje podciac ale ją poprosilam ze ja te tabletki polknę, no i polknelam i sie obudziłam. Masakra :/

A tak to brzuch mnie troche boli jak na okres ale tak lekko, ale to chyba normalny ból ?

Zakręcona dobrze że chłodniej przynajmneij nie będziesz tak się męczyć, u nas też chłodek

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera dość normalny :) dopóki nie jest bol rwący mocny bardzo to jest dossc normalny objaw , w końcu to początek ciazy :) a jest tez opcja ze owulację miała byś może w tym czasie wiec jajniki pracują .

Haha a sen niezły . :) boże te sny w ciąży kobietę doprowadzaja do szału , Ja cala ciążę miałam sny ze D mój mnie zdradza , jak to chujowo wplywalo na moja psychikę , szok .

No juz na reszcie ochłodzenie . :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    w sumie nic nowego :) Wszystko po staremu u mnie

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    hehe tą piosenkę to zawsze mój ojcieć śpiewa bo on ma na imie Romuald ale każdy Romek na niego mówi :P
    U mnie ok. Tylko miałam głupi sen o wojnie:/ Że byłam w domu u moich rodziców pod lasem oni mieszkają, byli tez rodzice i moja siostra a ani faceci na podwórku z wojskiem walczyli z niemcami. Tyle że przegrali:/ i zostali wyprowadzeni a my z siostra i mama sie schowalysmy w kuchni ale tak głupio bo pod stolem i pod krzesłami czyli bylismy mega widoczni. Wpadła do domu jakas niemka w mundurze i nas znalazła i dzwonila do generała spytac co z nami zrbic to jej powiedział ze jak jakas młoda to zabic a stare można zostawić to wziela mnie i myslala jak mnei zabic. znalazla jakies tabletki z 20 w szklance i kazala mi je polknac a pozniej stwierdzila ze szybciej bedzie nozem mi szyje podciac ale ją poprosilam ze ja te tabletki polknę, no i polknelam i sie obudziłam. Masakra :/

A tak to brzuch mnie troche boli jak na okres ale tak lekko, ale to chyba normalny ból ?

Zakręcona dobrze że chłodniej przynajmneij nie będziesz tak się męczyć, u nas też chłodek
    mnie do tej pory pobolewa, wiec chyba normalne :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ale leci ten suwaczek rany ! :D juz 14 tydzień: D super .
    Czyli ok widzę u Ciebie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mnie uspokoiłyście dziewczyny :) Już teraz mnie nie boli bolał tylko jak się obudziłam, a teraz byłam u koleżanki i już ok. U nas leje deszcz. Musze posprzątać ale się nie chce. I nie wiem co na obiad zrobić :/
    Leci ten czas u was już fajne te suwaczki, u mnie jeszcze taki króciutki :/

• palma Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zdolowana, okresu nie ma objawow tez nie... Nie wie co sie ddzieje :(

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palma to jak okresu nie ma to rób test, objawy nie musza być na początku ciąży

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera niedługo i wypnie się Twój:)
    Mój juz ku końcowi i mega się cieszę bo juz mój krzyż ledwo działa ! :( dziś tak bolal ze ledwo stalam na nogach w sklepie .
    Palma no a kiedy powinnas @ dostać ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 459 460 461 462 463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ