Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj albo dzis, wiem wiem to nic złego ale dla kobiet Które chce miec dziecko to juz ciaza. A ja jestem za wiedziała bo ano brzuch mnie nie boli ani piersi nic. Widzę tylko ze moje piersi sa wiersze ale to dlatego ze chce przytyc i duzo jemaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:Wczoraj albo dzis, wiem wiem to nic złego ale dla kobiet Które chce miec dziecko to juz ciaza. A ja jestem za wiedziała bo ano brzuch mnie nie boli ani piersi nic. Widzę tylko ze moje piersi sa wiersze ale to dlatego ze chce przytyc i duzo jem
-
heat moj tata tez Romuald ale wolaja na niego Romek
palma a czym tu sie dolowac??ja jestem prawie,ze w 16 tygodniu ciazy i objawow nie mam do dzis,takze kup test i zrob i bedzie wiadomo na czym stoisz.Heathera lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie tez zjadlam lody waniliowe z sosem aierkoniakowym czy cchust wie jak to się pisze :p
Plus bułeczka maslana . No mój maluch tak , juz do porodu , jutro zaczynam 34 tydzień , jejku !
A plany na wieczór takie ze zaraz kolacja , kąpiel , pazurki zrobię i film jakiś . -
ona. wrote:Od wczoraj cały czas mi mokro w majtach I nie wiem co to, bo strasznie to wodniste Ma albo miała któraś podobnie? Dodam, że kończę stosować loctovaginal, może to być od tego?
Oooo zazdroszcze dnia Kenia , Ja na ta chwile cala sobota zawalona robota w pokoju dla małego i kolo siebie a jutro jade do przyjaciela i jego zony coreczke ich zobaczyć bo urodziła się 2 miesiące temu a Ja nie miałam okazji jeszcze jej dojrzeć
Co do ruchów to jeszcze trochę i poczujesznajwspanialsze uczucie na swiecie
-
Cześć Dziewczyny
Powróciłam z urlopu, było super, ale niestety szara rzeczywistość teraz...
Wczoraj miałam też usg - z maluchem wszystko ok, ma już całe 2 cm
Torbiel, która wszystkich tak martwiła sama pękła, bezobjawowoI spokój
Teraz 28.09 genetyczne -
Astoria to super ze odpoczelas troszkę a Ty na zwolnienie jakieś idziesz czy prscujesz nadal ?
Co do torbieli baaaaaardzo się cieszę , wiedzialam , ze wszystko dobrze bedzie :*
Ooo to 28 czekam na wieści: D Ja 1 października mam ciążę donoszona wiec niech się dzieje później co chce hihi .