Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcesz chłopca bo znasz juz opiekę nad takim małym siusiorkiem itp: )
Powiem Ci ze mnie każdy mówił ze będzie dziewczynka , Ja czulam corcie , w 16 tc lekarka powiedziała ze na 80% będzie cipcia a w 19 tygodniu ciąży pokazał się wieeeeeelki siusior ! -
Hehe no to miałaś niespodziankę :p nom z tego względu też ale też dlatego że myślę że szybciej się dwaj chłopcy dogadaja :p ale zobaczymy najważniejsze żeby zdrowe
ja juz lece się szykować na ten panieński wiec papa i miłego wieczorku wszystkim życzę
-
Dzień doberek !
Jak tam laseczki , jakie plany ???
Hera jak tam po wieczorze panieńskim ?pobawilas się ?
Ja dziś muszę poprasowac , popakowac do szpitala juz w razie w i po składać ,pochować i wsio:)
Wczoraj zaszalalam i rozjasnilam włosy od spodu: D pazurki zrobione na czerwono piękny kolor , skrocioam chyba o polowe je: ( ale i tak ładnie wygladaja wystają za opuszki !mmmm seksownie .
A dziś jeszcze brwi zrobię , okielznam swa twarzyczke -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie dzisiaj kończę 23 lata tak się pochwalę :p
Zakręcona tak się wybawilam na kreglach fajnie było a później w domu jedzonko i fajne konkursy były :p
No tak się przygotuj już nie ma co czekać
Astoria no to kipesko z tą wodą oby szybko oddali
Smerfetka Witaj -
nick nieaktualny
-
Kochana skurcze to Ja miałam juz ze dwa tyg temu pierwsze przepowiadajace ale pozniej spokój a dziś jak mnie dorwało to szok .
Ja wiem ze teraz będą jakieś skurcze , normalne ale jak regularne to muszę jechać do szpitala ! Aaaaa: o Ja kuzwa sama juz teraz watpilam czy będę wiedziała kiedy rodze , Moja Mama mówi ze będę bankowo wiedziala , do dziś tez tak mi się wydawało amteraz lekkie wątpliwości mnie dopadają hahha -
astoriaa wrote:A mnie dziewczyny od dwóch dni pobolewa brzuch. Z prawej, z lewej, wyżej, niżej... To normalne?
Do tego zaczęły mi rosnąć włosy na brzuchu.... Masakra
Zakręcona teraz już ciągle będziesz miała jakieś skurcze
Hera sto lat sto lat!
Co do włosów mnie tak zaczęły rosnąć w ciąży. Mammcaly brzuch w jasnych wloskach . One wypadają po porodzie podobno ... Moja znajoma miała cakynczarny brzuch anpo porodzie nic nie ma .
Smerfetka Ja staralam się 2 lata , w tym mam za sobą poronienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyastoriaa u mnie to pierwszy cykl starań i juz mam watpliwości co do mierzenia temperatury...ginekolog mi powiedziała,że można mierzyć rano tuz po przebudzeniu,ale można tez mierzyć w trakcie dnia jeśli ma się odpoczynek bierny tj min 1h siedzenia wygodnie w fotelu...i wgl okazalo się,że za płytko go wkladałam więc pierwszy cykl zaczynam tj przyslowiowy żółtodziób,na blędach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:42
-
Dziękuję
Zakręcona to kurcze oby się uspokoił na jeszcze troszkę
Astoria mnie np czasem boli brzuch jak na okres tyle że tak slabiutko i tez się martwilam ale dziewczyny mnie uspokoily ze to normalne
Smerfetka my się staralismy tylko jeden cykl i to jeśli dobrze odczytał z usg termin zapłodnienia, udalo nam się pod koniec okresu. Ale to nasze drugie dziecko. Z pierwszym w sumie dokładnie nie wiem alw też jakoś miesiąc się staralismy. Ale jest tutaj dużo dziewczyn które naprawdę dlugo się starają i mimo wszystko im się udaje wiec zawsze jest nadzieja -
nick nieaktualny
-
Smerfetka kila dni przed @ bolal mnie brzuch jak na okres i piersi tyle ze duzo mocniej niz zwykle i tak samo krzyż mocniej niż zwykle i zaczęłam częściej sikac a i jeszcze miałam tam sucho strasznie gdzie zawsze przed @ miałam sporo śluzu. I jeszcze byłam mocno głodna ale w sumie zawsze przed @ apetyt mi się zwieksza. Zrobilam test w dniu @ to wyszla bladziutenka prawie niewidoczna kreska ale po 2 dniach już była mocniejsza. Teraz w sumie nie mam wiecej objawów tylko doszla sennosc i dwa razy mdłości.
-
Objawy to ja miałam ciekawe
Nie wiedziałąm, że jestem w ciąży jeszcze ale nie mogłam wciągnąć brzucha do końca ;P, straciłam ochotę na słodycze, i kichałam ciągle jak najęta i tak mi zostało do teraz
No i oczywiście bolące piersi
Dziewczyny Hera, Zakręcona powiedzcie które firmy wózków są teraz na topie? Bo tyle tych firm jest, że coś okropnegoHeathera lubi tę wiadomość