X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcesz chłopca bo znasz juz opiekę nad takim małym siusiorkiem itp: )
    Powiem Ci ze mnie każdy mówił ze będzie dziewczynka , Ja czulam corcie , w 16 tc lekarka powiedziała ze na 80% będzie cipcia a w 19 tygodniu ciąży pokazał się wieeeeeelki siusior ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no to miałaś niespodziankę :p nom z tego względu też ale też dlatego że myślę że szybciej się dwaj chłopcy dogadaja :p ale zobaczymy najważniejsze żeby zdrowe :) ja juz lece się szykować na ten panieński wiec papa i miłego wieczorku wszystkim życzę :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby się nie bili ! A takto brat zawsze cipke obroni hihi . Co będzie to się będzie kochalo mocno: D
    Lec kochana i vaw się dobrze :*:*:*:*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek ! :)

Jak tam laseczki , jakie plany ???

Hera jak tam po wieczorze panieńskim ? :D pobawilas się ?

Ja dziś muszę poprasowac , popakowac do szpitala juz w razie w i po składać ,pochować i wsio:)

Wczoraj zaszalalam i rozjasnilam włosy od spodu: D pazurki zrobione na czerwono piękny kolor , skrocioam chyba o polowe je: ( ale i tak ładnie wygladaja wystają za opuszki ! :) mmmm seksownie .
    A dziś jeszcze brwi zrobię , okielznam swa twarzyczke :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy kryzys w domu. Zatkała nam się umywalka w łazience + jest awaria w całej klatce i nie ma ciepłej wody :/
    I dzisiaj już nie będzie :/ Cholera no :/

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) dołączam do Was widzę,ze mniej więcej w tym samym wieku wszystkie :)

• Heathera Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie dzisiaj kończę 23 lata tak się pochwalę :p

Zakręcona tak się wybawilam na kreglach fajnie było a później w domu jedzonko i fajne konkursy były :p
    No tak się przygotuj już nie ma co czekać :)

Astoria no to kipesko z tą wodą oby szybko oddali

Smerfetka Witaj :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka witaj ! : )
    Astoria wspolczuje ... :/
    Hera to super ! :D

Ja miałam przed chwila 4 skurcze kuzwa i potem jeden dłuższy dużo mocniejszy jak na WC siedzialam ... Wiec wole być zabezpieczona: D

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziewczyny od dwóch dni pobolewa brzuch. Z prawej, z lewej, wyżej, niżej... To normalne?
    Do tego zaczęły mi rosnąć włosy na brzuchu.... Masakra :P

Zakręcona teraz już ciągle będziesz miała jakieś skurcze :P

Hera sto lat sto lat! ;)

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,ktore spodziewają się już maluszka,mam pytanie jak długo się starałyście?? :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana skurcze to Ja miałam juz ze dwa tyg temu pierwsze przepowiadajace ale pozniej spokój a dziś jak mnie dorwało to szok .
    Ja wiem ze teraz będą jakieś skurcze , normalne ale jak regularne to muszę jechać do szpitala ! Aaaaa: o Ja kuzwa sama juz teraz watpilam czy będę wiedziała kiedy rodze , Moja Mama mówi ze będę bankowo wiedziala , do dziś tez tak mi się wydawało amteraz lekkie wątpliwości mnie dopadają hahha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    A mnie dziewczyny od dwóch dni pobolewa brzuch. Z prawej, z lewej, wyżej, niżej... To normalne?
    Do tego zaczęły mi rosnąć włosy na brzuchu.... Masakra :P

Zakręcona teraz już ciągle będziesz miała jakieś skurcze :P

Hera sto lat sto lat! ;)
    Kochana bóle jak nie są mocne i rwącą to jest normalne:)
    Co do włosów mnie tak zaczęły rosnąć w ciąży. Mammcaly brzuch w jasnych wloskach . One wypadają po porodzie podobno ... Moja znajoma miała cakynczarny brzuch anpo porodzie nic nie ma .

Smerfetka Ja staralam się 2 lata , w tym mam za sobą poronienie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona,ale warto było czekać te 2 lata :)

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ja kiedyś starałam się około rok. Później miałam przerwę i po jakimś czasie tej przerwy zaliczyłam wpadeczkę ;)

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa u mnie to pierwszy cykl starań i juz mam watpliwości co do mierzenia temperatury...ginekolog mi powiedziała,że można mierzyć rano tuz po przebudzeniu,ale można tez mierzyć w trakcie dnia jeśli ma się odpoczynek bierny tj min 1h siedzenia wygodnie w fotelu...i wgl okazalo się,że za płytko go wkladałam więc pierwszy cykl zaczynam tj przyslowiowy żółtodziób,na blędach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:42

• Heathera Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)
    Zakręcona to kurcze oby się uspokoił na jeszcze troszkę
    Astoria mnie np czasem boli brzuch jak na okres tyle że tak slabiutko i tez się martwilam ale dziewczyny mnie uspokoily ze to normalne
    Smerfetka my się staralismy tylko jeden cykl i to jeśli dobrze odczytał z usg termin zapłodnienia, udalo nam się pod koniec okresu. Ale to nasze drugie dziecko. Z pierwszym w sumie dokładnie nie wiem alw też jakoś miesiąc się staralismy. Ale jest tutaj dużo dziewczyn które naprawdę dlugo się starają i mimo wszystko im się udaje wiec zawsze jest nadzieja :)

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ja nigdy temperatury nie mierzyłam. Za dużo zachodu jak dla mnie :P
    A w ciążę zaszłam w cyklu, w którym i tak wszystko się poprzestawiało i owulację miałam około 25 - 30 dnia cyklu a zwykle moje cykle były 30-dniowe :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heathera,a od kiedy miałas jakieś objawy??bo widzę,ze u Ciebie to sam poczateczek :)

• Heathera Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka kila dni przed @ bolal mnie brzuch jak na okres i piersi tyle ze duzo mocniej niz zwykle i tak samo krzyż mocniej niż zwykle i zaczęłam częściej sikac a i jeszcze miałam tam sucho strasznie gdzie zawsze przed @ miałam sporo śluzu. I jeszcze byłam mocno głodna ale w sumie zawsze przed @ apetyt mi się zwieksza. Zrobilam test w dniu @ to wyszla bladziutenka prawie niewidoczna kreska ale po 2 dniach już była mocniejsza. Teraz w sumie nie mam wiecej objawów tylko doszla sennosc i dwa razy mdłości.

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawy to ja miałam ciekawe :P Nie wiedziałąm, że jestem w ciąży jeszcze ale nie mogłam wciągnąć brzucha do końca ;P, straciłam ochotę na słodycze, i kichałam ciągle jak najęta i tak mi zostało do teraz :P
    No i oczywiście bolące piersi :P

Dziewczyny Hera, Zakręcona powiedzcie które firmy wózków są teraz na topie? Bo tyle tych firm jest, że coś okropnego :P

Heathera lubi tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
‹‹ 462 463 464 465 466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ