X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcesz chłopca bo znasz juz opiekę nad takim małym siusiorkiem itp: )
    Powiem Ci ze mnie każdy mówił ze będzie dziewczynka , Ja czulam corcie , w 16 tc lekarka powiedziała ze na 80% będzie cipcia a w 19 tygodniu ciąży pokazał się wieeeeeelki siusior ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no to miałaś niespodziankę :p nom z tego względu też ale też dlatego że myślę że szybciej się dwaj chłopcy dogadaja :p ale zobaczymy najważniejsze żeby zdrowe :) ja juz lece się szykować na ten panieński wiec papa i miłego wieczorku wszystkim życzę :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby się nie bili ! A takto brat zawsze cipke obroni hihi . Co będzie to się będzie kochalo mocno: D
    Lec kochana i vaw się dobrze :*:*:*:*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek ! :)

Jak tam laseczki , jakie plany ???

Hera jak tam po wieczorze panieńskim ? :D pobawilas się ?

Ja dziś muszę poprasowac , popakowac do szpitala juz w razie w i po składać ,pochować i wsio:)

Wczoraj zaszalalam i rozjasnilam włosy od spodu: D pazurki zrobione na czerwono piękny kolor , skrocioam chyba o polowe je: ( ale i tak ładnie wygladaja wystają za opuszki ! :) mmmm seksownie .
    A dziś jeszcze brwi zrobię , okielznam swa twarzyczke :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy kryzys w domu. Zatkała nam się umywalka w łazience + jest awaria w całej klatce i nie ma ciepłej wody :/
    I dzisiaj już nie będzie :/ Cholera no :/

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) dołączam do Was widzę,ze mniej więcej w tym samym wieku wszystkie :)

• Heathera Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie dzisiaj kończę 23 lata tak się pochwalę :p

Zakręcona tak się wybawilam na kreglach fajnie było a później w domu jedzonko i fajne konkursy były :p
    No tak się przygotuj już nie ma co czekać :)

Astoria no to kipesko z tą wodą oby szybko oddali

Smerfetka Witaj :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka witaj ! : )
    Astoria wspolczuje ... :/
    Hera to super ! :D

Ja miałam przed chwila 4 skurcze kuzwa i potem jeden dłuższy dużo mocniejszy jak na WC siedzialam ... Wiec wole być zabezpieczona: D

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziewczyny od dwóch dni pobolewa brzuch. Z prawej, z lewej, wyżej, niżej... To normalne?
    Do tego zaczęły mi rosnąć włosy na brzuchu.... Masakra :P

Zakręcona teraz już ciągle będziesz miała jakieś skurcze :P

Hera sto lat sto lat! ;)

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,ktore spodziewają się już maluszka,mam pytanie jak długo się starałyście?? :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana skurcze to Ja miałam juz ze dwa tyg temu pierwsze przepowiadajace ale pozniej spokój a dziś jak mnie dorwało to szok .
    Ja wiem ze teraz będą jakieś skurcze , normalne ale jak regularne to muszę jechać do szpitala ! Aaaaa: o Ja kuzwa sama juz teraz watpilam czy będę wiedziała kiedy rodze , Moja Mama mówi ze będę bankowo wiedziala , do dziś tez tak mi się wydawało amteraz lekkie wątpliwości mnie dopadają hahha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    A mnie dziewczyny od dwóch dni pobolewa brzuch. Z prawej, z lewej, wyżej, niżej... To normalne?
    Do tego zaczęły mi rosnąć włosy na brzuchu.... Masakra :P

Zakręcona teraz już ciągle będziesz miała jakieś skurcze :P

Hera sto lat sto lat! ;)
    Kochana bóle jak nie są mocne i rwącą to jest normalne:)
    Co do włosów mnie tak zaczęły rosnąć w ciąży. Mammcaly brzuch w jasnych wloskach . One wypadają po porodzie podobno ... Moja znajoma miała cakynczarny brzuch anpo porodzie nic nie ma .

Smerfetka Ja staralam się 2 lata , w tym mam za sobą poronienie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona,ale warto było czekać te 2 lata :)

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ja kiedyś starałam się około rok. Później miałam przerwę i po jakimś czasie tej przerwy zaliczyłam wpadeczkę ;)

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa u mnie to pierwszy cykl starań i juz mam watpliwości co do mierzenia temperatury...ginekolog mi powiedziała,że można mierzyć rano tuz po przebudzeniu,ale można tez mierzyć w trakcie dnia jeśli ma się odpoczynek bierny tj min 1h siedzenia wygodnie w fotelu...i wgl okazalo się,że za płytko go wkladałam więc pierwszy cykl zaczynam tj przyslowiowy żółtodziób,na blędach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:42

• Heathera Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)
    Zakręcona to kurcze oby się uspokoił na jeszcze troszkę
    Astoria mnie np czasem boli brzuch jak na okres tyle że tak slabiutko i tez się martwilam ale dziewczyny mnie uspokoily ze to normalne
    Smerfetka my się staralismy tylko jeden cykl i to jeśli dobrze odczytał z usg termin zapłodnienia, udalo nam się pod koniec okresu. Ale to nasze drugie dziecko. Z pierwszym w sumie dokładnie nie wiem alw też jakoś miesiąc się staralismy. Ale jest tutaj dużo dziewczyn które naprawdę dlugo się starają i mimo wszystko im się udaje wiec zawsze jest nadzieja :)

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ja nigdy temperatury nie mierzyłam. Za dużo zachodu jak dla mnie :P
    A w ciążę zaszłam w cyklu, w którym i tak wszystko się poprzestawiało i owulację miałam około 25 - 30 dnia cyklu a zwykle moje cykle były 30-dniowe :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heathera,a od kiedy miałas jakieś objawy??bo widzę,ze u Ciebie to sam poczateczek :)

• Heathera Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka kila dni przed @ bolal mnie brzuch jak na okres i piersi tyle ze duzo mocniej niz zwykle i tak samo krzyż mocniej niż zwykle i zaczęłam częściej sikac a i jeszcze miałam tam sucho strasznie gdzie zawsze przed @ miałam sporo śluzu. I jeszcze byłam mocno głodna ale w sumie zawsze przed @ apetyt mi się zwieksza. Zrobilam test w dniu @ to wyszla bladziutenka prawie niewidoczna kreska ale po 2 dniach już była mocniejsza. Teraz w sumie nie mam wiecej objawów tylko doszla sennosc i dwa razy mdłości.

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 6 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawy to ja miałam ciekawe :P Nie wiedziałąm, że jestem w ciąży jeszcze ale nie mogłam wciągnąć brzucha do końca ;P, straciłam ochotę na słodycze, i kichałam ciągle jak najęta i tak mi zostało do teraz :P
    No i oczywiście bolące piersi :P

Dziewczyny Hera, Zakręcona powiedzcie które firmy wózków są teraz na topie? Bo tyle tych firm jest, że coś okropnego :P

Heathera lubi tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
‹‹ 462 463 464 465 466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ