Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Astoria które na topie za mocno nie wiem bo nie patrzę na takie cos ale z nowszych fajnych mogę Ci polecić ten co My kupilismy Camarello Sevilla , jest mega zajebisty i będę każdemu polecac !
Smerfetka oczywiście ze warto ! ale co jak co nameczylam się , wyplakalam i leczylam . Szpitale , leki i tysiące zł wydane ...
Co do mierzenia temperatury to ja trzeba mierzyć po przebudzeniu odrazu i nie wolno wstawać przed bo odrazu temperatura skacze i jest nie miarodajna , najlepiej mierzyć o stałej porze , max pol h w ta pol w ta można błędu pomiarowego zrobić ... W trakcie dnia się nie mierzy bo w dzień zawsze temperatura jest dużo wyższa ... Np jeżeli pracujesz na nocki to po przynajmniej 4 h snu zmierzyć odrazu po przebudzeniu . Najlepiej trzymać termometr pod puszka w zasięgu reki ...
Mierzylam temperaturę dwa bite lata wiec ciut się znam na tym wszystkim. Hihi .Carmen1724 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:no ja za 7 dni mam mieć @ piersi mnie nie bolą,ale jak mąż je smyra odczuwam to nieco intensywniej i jak noszę koszulke to mi przeszkadza,bo sutki od razu sie robia na baczność,czy to jest własnie ta wrażliwość?
7 dni do okresu mówisz ?! Zleci kochana ino MiG: ) teraz dopiero mogą się zacząć pojawiać jakieś objawy na @ lub ich brak: D
A nawet dopiero mogą być w terminie okresu:)
Śluz masz zamiar sprawdzać ?
Życzę żeby u Ciebie było jak u Hery ze pierwszy cykl i się uda !
Wgle jakieś badania cos jakieś miałas robione ? -
nick nieaktualnyzakręcona wiem,wiem że każdy organizm to inna księga nawet nie sugeruje się,bo tj rozmawiam z koleżankami,kiedyś jak miałam dostać okres to na tydzień przed bolały mnie peirsi masakrycznie,a teraz od jakiegoś roku piersi mnie ani razu nie bolaly przed okresem,ani w trakcie,jedyne co to odczuwam "sensacje" w jajnikach ... wiem,że zawsze przed okresem mam parcie na slodycze,teraz jakoś mnie nie ciągnie,a śluz mam kremowy w piatek się przestraszyłam bo na bieliźnie zoabczylam taki bialy "puszek" ze śluzu w dotyku był taki delikatny i to mnie zdziwiło
-
Smerfetka tak jak mówi zakrecona kazdy organizm jest inny. Bo mnie to piersi bolaly jak dotykalam a nie ze tylko byly wrażliwe. Wiem ze jest trudno ale się nie nakręcaj. Spokojnie nie doszukuj objawów tylko poczekaj na termin @ i zrób test z porannego moczu. Jak zajmiesz się czymś i nie będziesz myśleć to szybciej zleci
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzisiaj jakos tak zaczęlam sie nad tym zastanawiac,bo tak w tygodniu to nie mam czasu,pracuje po 9-10 h ciągle na nogach,umysl myśli o czym innym i jest skupiony na czym innym,tylko zastanowiły mnie objawy jakie mialam w trakcie tygodnia,nie zeby od razu doszukiwac sie objawów tylko tak po prostu gdzies tam mi się światelko zaświeciło
-
nick nieaktualnyo rany,naprawde?? no słowo daje tego sluzu az się przestraszyłam był czysty biały "puszek" bez zapachu ,nigdy czegos takiego nie mialam jak sie zbliżała @ to był sluz,ale żółtawy i taki no tylko delikatnie poplamione
co jeszcze zaobserwowałam dzisiaj się przytulałam z męzem i był az tak "gęsto" kremowo gdzie zazwyczaj przy końcówce cyklu jest suchutkoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 14:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że ja po tym cyklu też nie mam ochoty na mierzenie temp. Dziwne wyniki, temp za niska jak na to, że już po terminie owulacji... Jutro idę badać progesteron i zobaczymy co się dzieje. Mam cichą nadzieję, że po prostu psuje mi się termometr, bo to aż nie możliwe.. nigdy mi tak nei skakała tempka ;/