Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
astoriaa wrote:A mnie dziewczyny od dwóch dni pobolewa brzuch. Z prawej, z lewej, wyżej, niżej... To normalne?
Do tego zaczęły mi rosnąć włosy na brzuchu.... Masakra
Zakręcona teraz już ciągle będziesz miała jakieś skurcze
Hera sto lat sto lat!
włosy na brzuchu to mi takie urosły, że wstyd pokazywać brzuch komuś..astoriaa wrote:Objawy to ja miałam ciekaweNie wiedziałąm, że jestem w ciąży jeszcze ale nie mogłam wciągnąć brzucha do końca ;P, straciłam ochotę na słodycze, i kichałam ciągle jak najęta i tak mi zostało do teraz
No i oczywiście bolące piersi
Dziewczyny Hera, Zakręcona powiedzcie które firmy wózków są teraz na topie? Bo tyle tych firm jest, że coś okropnego
-
ZakręconaOna wrote:Ona a taaam , nadchodzi jesień i zima:) na plaży się nie pokazujesz juz wiec lajcik a na wiosne urodzisz:) włosy wypadna a z czasem tez od ciuchow wie wytra a maz na pewno rozumie , ze to hormony:)
ja sama też wiem, że to hormony i liczę, że po ciąży znikną, więc się nie przejmuję bardzoZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
astoriaa wrote:Ona w którym tygodniu wyrosły Ci te włosy?
Bo zastanawiam się, czy jeszcze mi urośnie więcej czy to już koniec
Możliwe, że u Ciebie już koniec będzie, nigdy nic nie wiadomo -
astoriaa wrote:Ona w którym tygodniu wyrosły Ci te włosy?
Bo zastanawiam się, czy jeszcze mi urośnie więcej czy to już koniec
Ona pewnie:) nie ma co się przejmowac: D -
Hejo. Jak dzionek mija ? Do nas wczoraj przyszła choroba. Synek dostal temperatury, kataru ma zawalone gardło i chrypke. Za pewne wychodzi pezefszkole. Męża też gardlo i glowa zaczela bolec. No i musialam stać się pielęgniarka :p maz pojechal do pracy a synek dzis w domu zostal. Wstal o 7 ogladalusmy bajki a teraz znowu zasnął niedaczek. Mam nadzieje tylko że ja się nie pochoruje
I znowu miałam glupi sen. Ze jakas impreze z mezem zrobilismy i duzo takich mlodych z liceum na niej bylo i ktoś nam narkotuki zaproponowal i my je wzielismy. Na drugi dzień pozlismy do liceum znowu do tuch mlodych i znowu narkotyki ale po jakims czasie ja sie strasznie wkurzylam ze co ja robie ze przeciez w ciazy jestem a to moze zaszkodzic maluchowi i zla bylam na meza bo zamiast ze mna wracac to on dalej chcial sie bawic. Wyszlam na dwór i deszcz straszny padal. To sie wróciłam do meza po kluczyki a ze prawka nie mam to dalam je dla jakuegod kolesis i kazalam mu mnie zawieść do domu i się obudzilam :p -
Hej Hera , no sen przedni ale sny takie w ciąży denne to norma jakas serio . Sama miałam niemilosierna ilość popieprzonych snow a najwięcej , ze mój narzeczony mnie zdradza hahaha
Kochana wiesz co zrób sobie maselko z czosnkiem lub syrop z cebulki i pij dla zabezpieczenia się jakiego kolwiek przed choroba i pij herbatke z miodem i cytryna a najlepiej z lipy . Oby synus szybko wyzdrowiał i maz -
Dzięki kochana
mam taką nadzieje ze szybko to nastapi. z lipy właśnie sobie zrobiłam, miodzik też mam od teściowej. Czosnek musze sobie kupić. Z resztą w ogóle zakupy musze zrobić do donu. Chyba za dlugo spalam bo taka przymulona jestem
i w ogóle w tej ciąży co raz częściej źle się czuje fizycznie ale i psychicznie
-
Dzien dobry
z tymi kudlami na brzuchu to widze,ze chyba kazda dziewczyna ma"problem" ja tez mam ,ale jasne a do wysokosci pepka brzuch gole
zakrecona a co to Twojemu Oskarkowi chyba sie spieszy cos na ten swiatnadal masz skurcze??
-
Tak wiem to taki trymestr ale jednak to męczące. Nawet nie chodzi o senność tylko o takie głupie bezzasadne przygbebienie
oby szybko minęło :p z apetytem też kiepsko się robi tzn glodna się czuje ale nie chce mi się nic zjeść. musze wymyślać różne dania żeby mi się chciało je zjeść :p
-
Hera oh jak Ja to znam: D
Biedroneczko wczoraj miałam z 8 a dziś nic a nic:) cichutko .
Nie no u Mamusi w brzuszku dobrze wiec jeszcze chociaż 3/4 tygodnie siedzi .
A na tym etapie te skurcze to od czasu do czasu normalne ale nie za czesto i nie za mocne:)