X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee idź jak uwazasz ale możliwe jest to bardzo , nie każdy cykl jest owulacyjny i idealny jak poprzednie:) Ja nie raz miałam cykle z kosmosu wiec glowa do gory

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    A mnie dziewczyny od dwóch dni pobolewa brzuch. Z prawej, z lewej, wyżej, niżej... To normalne?
    Do tego zaczęły mi rosnąć włosy na brzuchu.... Masakra :P

Zakręcona teraz już ciągle będziesz miała jakieś skurcze :P

Hera sto lat sto lat! ;)

włosy na brzuchu to mi takie urosły, że wstyd pokazywać brzuch komuś..
    astoriaa wrote:
    Objawy to ja miałam ciekawe :P Nie wiedziałąm, że jestem w ciąży jeszcze ale nie mogłam wciągnąć brzucha do końca ;P, straciłam ochotę na słodycze, i kichałam ciągle jak najęta i tak mi zostało do teraz :P
    No i oczywiście bolące piersi :P

Dziewczyny Hera, Zakręcona powiedzcie które firmy wózków są teraz na topie? Bo tyle tych firm jest, że coś okropnego :P
    pytanie nie do mnie, ale z tego co zauważyłam dośc popularne sa wózki firmy Bebetto.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona a taaam , nadchodzi jesień i zima:) na plaży się nie pokazujesz juz wiec lajcik a na wiosne urodzisz:) włosy wypadna a z czasem tez od ciuchow wie wytra a maz na pewno rozumie , ze to hormony:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona a taaam , nadchodzi jesień i zima:) na plaży się nie pokazujesz juz wiec lajcik a na wiosne urodzisz:) włosy wypadna a z czasem tez od ciuchow wie wytra a maz na pewno rozumie , ze to hormony:)
    pewnie, że mąż rozumie :)
    ja sama też wiem, że to hormony i liczę, że po ciąży znikną, więc się nie przejmuję bardzo :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona w którym tygodniu wyrosły Ci te włosy?
    Bo zastanawiam się, czy jeszcze mi urośnie więcej czy to już koniec :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    praktycznie od początku mi zaczęły rosnąć i teraz coraz więcej mam i w coraz nowszych miejscach się pojawiają.

Możliwe, że u Ciebie już koniec będzie, nigdy nic nie wiadomo :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Kochana Ja mam cały owłosiony brzuch np. i one rosną wraz z ciąża bo hormonów coraz więcej:) mogą być czarne a mogą być blond: D tylko one rosną , wycieraja się i rosną znów: D mogą przestać lecz nie muszą , zresztą nie każda ma włoski hehe , jednym np. Rośnie linia na brzuchu innym włosy hehe

Ona pewnie:) nie ma co się przejmowac: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona mi to rośnie i to i to :P I to jakoś chyba od 6 czy 7 tygodnia :P
    Strasznie mnie zdziwiło, że ta linia może się pojawiać tak wcześnie...

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są przypadki właśnie ze rośnie wcześnie a Ty jesteś jednym z nich jak widać heh bo ogólnie najczęściej rośnie kolo 20-30 tyg ciąży:) a mnie np. Wgle także obie jesteśmy wyjątkami hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Zakręcona mi to rośnie i to i to :P I to jakoś chyba od 6 czy 7 tygodnia :P
    Strasznie mnie zdziwiło, że ta linia może się pojawiać tak wcześnie...
    tą linię też mam prawie od początku, a zawsze myślałam, że to później się pojawia.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona bo tak jak mowie pojawia się później ale są przypadki ze i od poczatku:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo. Jak dzionek mija ? Do nas wczoraj przyszła choroba. Synek dostal temperatury, kataru ma zawalone gardło i chrypke. Za pewne wychodzi pezefszkole. Męża też gardlo i glowa zaczela bolec. No i musialam stać się pielęgniarka :p maz pojechal do pracy a synek dzis w domu zostal. Wstal o 7 ogladalusmy bajki a teraz znowu zasnął niedaczek. Mam nadzieje tylko że ja się nie pochoruje :/
    I znowu miałam glupi sen. Ze jakas impreze z mezem zrobilismy i duzo takich mlodych z liceum na niej bylo i ktoś nam narkotuki zaproponowal i my je wzielismy. Na drugi dzień pozlismy do liceum znowu do tuch mlodych i znowu narkotyki ale po jakims czasie ja sie strasznie wkurzylam ze co ja robie ze przeciez w ciazy jestem a to moze zaszkodzic maluchowi i zla bylam na meza bo zamiast ze mna wracac to on dalej chcial sie bawic. Wyszlam na dwór i deszcz straszny padal. To sie wróciłam do meza po kluczyki a ze prawka nie mam to dalam je dla jakuegod kolesis i kazalam mu mnie zawieść do domu i się obudzilam :p

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona bo tak jak mowie pojawia się później ale są przypadki ze i od poczatku:)
    tak, wiem, wiem :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za literówki ale na telefonie pisze :p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hera , no sen przedni ale sny takie w ciąży denne to norma jakas serio . Sama miałam niemilosierna ilość popieprzonych snow a najwięcej , ze mój narzeczony mnie zdradza hahaha

Kochana wiesz co zrób sobie maselko z czosnkiem lub syrop z cebulki i pij dla zabezpieczenia się jakiego kolwiek przed choroba i pij herbatke z miodem i cytryna a najlepiej z lipy . Oby synus szybko wyzdrowiał i maz

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochana :) mam taką nadzieje ze szybko to nastapi. z lipy właśnie sobie zrobiłam, miodzik też mam od teściowej. Czosnek musze sobie kupić. Z resztą w ogóle zakupy musze zrobić do donu. Chyba za dlugo spalam bo taka przymulona jestem :/ i w ogóle w tej ciąży co raz częściej źle się czuje fizycznie ale i psychicznie

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera no przecież wiesz ze pierwszy trymestr śpiącym można nazwać haha
    Ja tez taka przyrabana byłam ciągle dopiero później odzylam , zresztą taka pogoda tez co źle wplywa

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

z tymi kudlami na brzuchu to widze,ze chyba kazda dziewczyna ma"problem" ja tez mam ,ale jasne a do wysokosci pepka brzuch gole :)

zakrecona a co to Twojemu Oskarkowi chyba sie spieszy cos na ten swiat :) nadal masz skurcze??

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem to taki trymestr ale jednak to męczące. Nawet nie chodzi o senność tylko o takie głupie bezzasadne przygbebienie :/ oby szybko minęło :p z apetytem też kiepsko się robi tzn glodna się czuje ale nie chce mi się nic zjeść. musze wymyślać różne dania żeby mi się chciało je zjeść :p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera oh jak Ja to znam: D
    Biedroneczko wczoraj miałam z 8 a dziś nic a nic:) cichutko .
    Nie no u Mamusi w brzuszku dobrze wiec jeszcze chociaż 3/4 tygodnie siedzi . :)
    A na tym etapie te skurcze to od czasu do czasu normalne ale nie za czesto i nie za mocne:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ