X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee idź jak uwazasz ale możliwe jest to bardzo , nie każdy cykl jest owulacyjny i idealny jak poprzednie:) Ja nie raz miałam cykle z kosmosu wiec glowa do gory

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    A mnie dziewczyny od dwóch dni pobolewa brzuch. Z prawej, z lewej, wyżej, niżej... To normalne?
    Do tego zaczęły mi rosnąć włosy na brzuchu.... Masakra :P

Zakręcona teraz już ciągle będziesz miała jakieś skurcze :P

Hera sto lat sto lat! ;)

włosy na brzuchu to mi takie urosły, że wstyd pokazywać brzuch komuś..
    astoriaa wrote:
    Objawy to ja miałam ciekawe :P Nie wiedziałąm, że jestem w ciąży jeszcze ale nie mogłam wciągnąć brzucha do końca ;P, straciłam ochotę na słodycze, i kichałam ciągle jak najęta i tak mi zostało do teraz :P
    No i oczywiście bolące piersi :P

Dziewczyny Hera, Zakręcona powiedzcie które firmy wózków są teraz na topie? Bo tyle tych firm jest, że coś okropnego :P
    pytanie nie do mnie, ale z tego co zauważyłam dośc popularne sa wózki firmy Bebetto.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona a taaam , nadchodzi jesień i zima:) na plaży się nie pokazujesz juz wiec lajcik a na wiosne urodzisz:) włosy wypadna a z czasem tez od ciuchow wie wytra a maz na pewno rozumie , ze to hormony:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona a taaam , nadchodzi jesień i zima:) na plaży się nie pokazujesz juz wiec lajcik a na wiosne urodzisz:) włosy wypadna a z czasem tez od ciuchow wie wytra a maz na pewno rozumie , ze to hormony:)
    pewnie, że mąż rozumie :)
    ja sama też wiem, że to hormony i liczę, że po ciąży znikną, więc się nie przejmuję bardzo :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona w którym tygodniu wyrosły Ci te włosy?
    Bo zastanawiam się, czy jeszcze mi urośnie więcej czy to już koniec :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    praktycznie od początku mi zaczęły rosnąć i teraz coraz więcej mam i w coraz nowszych miejscach się pojawiają.

Możliwe, że u Ciebie już koniec będzie, nigdy nic nie wiadomo :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Kochana Ja mam cały owłosiony brzuch np. i one rosną wraz z ciąża bo hormonów coraz więcej:) mogą być czarne a mogą być blond: D tylko one rosną , wycieraja się i rosną znów: D mogą przestać lecz nie muszą , zresztą nie każda ma włoski hehe , jednym np. Rośnie linia na brzuchu innym włosy hehe

Ona pewnie:) nie ma co się przejmowac: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona mi to rośnie i to i to :P I to jakoś chyba od 6 czy 7 tygodnia :P
    Strasznie mnie zdziwiło, że ta linia może się pojawiać tak wcześnie...

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są przypadki właśnie ze rośnie wcześnie a Ty jesteś jednym z nich jak widać heh bo ogólnie najczęściej rośnie kolo 20-30 tyg ciąży:) a mnie np. Wgle także obie jesteśmy wyjątkami hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Zakręcona mi to rośnie i to i to :P I to jakoś chyba od 6 czy 7 tygodnia :P
    Strasznie mnie zdziwiło, że ta linia może się pojawiać tak wcześnie...
    tą linię też mam prawie od początku, a zawsze myślałam, że to później się pojawia.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona bo tak jak mowie pojawia się później ale są przypadki ze i od poczatku:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo. Jak dzionek mija ? Do nas wczoraj przyszła choroba. Synek dostal temperatury, kataru ma zawalone gardło i chrypke. Za pewne wychodzi pezefszkole. Męża też gardlo i glowa zaczela bolec. No i musialam stać się pielęgniarka :p maz pojechal do pracy a synek dzis w domu zostal. Wstal o 7 ogladalusmy bajki a teraz znowu zasnął niedaczek. Mam nadzieje tylko że ja się nie pochoruje :/
    I znowu miałam glupi sen. Ze jakas impreze z mezem zrobilismy i duzo takich mlodych z liceum na niej bylo i ktoś nam narkotuki zaproponowal i my je wzielismy. Na drugi dzień pozlismy do liceum znowu do tuch mlodych i znowu narkotyki ale po jakims czasie ja sie strasznie wkurzylam ze co ja robie ze przeciez w ciazy jestem a to moze zaszkodzic maluchowi i zla bylam na meza bo zamiast ze mna wracac to on dalej chcial sie bawic. Wyszlam na dwór i deszcz straszny padal. To sie wróciłam do meza po kluczyki a ze prawka nie mam to dalam je dla jakuegod kolesis i kazalam mu mnie zawieść do domu i się obudzilam :p

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona bo tak jak mowie pojawia się później ale są przypadki ze i od poczatku:)
    tak, wiem, wiem :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za literówki ale na telefonie pisze :p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hera , no sen przedni ale sny takie w ciąży denne to norma jakas serio . Sama miałam niemilosierna ilość popieprzonych snow a najwięcej , ze mój narzeczony mnie zdradza hahaha

Kochana wiesz co zrób sobie maselko z czosnkiem lub syrop z cebulki i pij dla zabezpieczenia się jakiego kolwiek przed choroba i pij herbatke z miodem i cytryna a najlepiej z lipy . Oby synus szybko wyzdrowiał i maz

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochana :) mam taką nadzieje ze szybko to nastapi. z lipy właśnie sobie zrobiłam, miodzik też mam od teściowej. Czosnek musze sobie kupić. Z resztą w ogóle zakupy musze zrobić do donu. Chyba za dlugo spalam bo taka przymulona jestem :/ i w ogóle w tej ciąży co raz częściej źle się czuje fizycznie ale i psychicznie

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera no przecież wiesz ze pierwszy trymestr śpiącym można nazwać haha
    Ja tez taka przyrabana byłam ciągle dopiero później odzylam , zresztą taka pogoda tez co źle wplywa

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

z tymi kudlami na brzuchu to widze,ze chyba kazda dziewczyna ma"problem" ja tez mam ,ale jasne a do wysokosci pepka brzuch gole :)

zakrecona a co to Twojemu Oskarkowi chyba sie spieszy cos na ten swiat :) nadal masz skurcze??

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem to taki trymestr ale jednak to męczące. Nawet nie chodzi o senność tylko o takie głupie bezzasadne przygbebienie :/ oby szybko minęło :p z apetytem też kiepsko się robi tzn glodna się czuje ale nie chce mi się nic zjeść. musze wymyślać różne dania żeby mi się chciało je zjeść :p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera oh jak Ja to znam: D
    Biedroneczko wczoraj miałam z 8 a dziś nic a nic:) cichutko .
    Nie no u Mamusi w brzuszku dobrze wiec jeszcze chociaż 3/4 tygodnie siedzi . :)
    A na tym etapie te skurcze to od czasu do czasu normalne ale nie za czesto i nie za mocne:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ