Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hera kochanie Ja do tej pory mam USG robione sekundke dopochwowe dla sprawdzenia szyjki .
Wtedy najlepszy pomiar jest a Ty bedziesz miała bankowo dopochwowe , Ja miałam do 13 tyg robione , pozniej robią brzuszka dopiero bo płód większy jest .
Biedroneczko super ! Ale jeszcze moe gratuluje:) czekany na dalsze wieści , u mnie w 16 tyg tez mówiła ze na 70% dziewczynka a w 19 był juz mega siusior !
Także nie szyjkuj się z ubramkami ale oby była córeczka ! :* -
Tak własnie myślałam że będzie dopochwowo
a za bardzo tego nie lubię
W ogóle teraz spojrzałam na książeczkę ciąży z wiktorem to miałam tylko 3 usg, pierwsze jak własnie na rozpoznanie to w 6 tygodniu a poźniej dopiero w 21 tygodniu (dzień przed naszym ślubem cywilny dowiedzieliśmy się że będzie synek) i ostatnie w 32 tygodniu i nic więcej. I u nas w sumie tak się robi że 3 góra 4 jak się dotrwa do 38 tygodnia (ja urodziłam na samym początku 38 więc nie zdążyłam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 12:42
-
Panipasztetowa ja właśnie na fb zobaczyłam że ma być 31
Zawsze możesz na internecie oglądnąć.
U mnie dziś ok z tym, że synek za jakąś godzinę wróci z przedszkola i ciekawa jestem jak mu się podobało i jak się zachowywał
I zimno mi jest siedzę pod kocem.
A jak u Cb ? Widziałam że też masz termin na kwiecień i na belly na kwietniówkach jesteś
-
Heathera wrote:Panipasztetowa ja właśnie na fb zobaczyłam że ma być 31
Zawsze możesz na internecie oglądnąć.
U mnie dziś ok z tym, że synek za jakąś godzinę wróci z przedszkola i ciekawa jestem jak mu się podobało i jak się zachowywał
I zimno mi jest siedzę pod kocem.
A jak u Cb ? Widziałam że też masz termin na kwiecień i na belly na kwietniówkach jesteś
Tak, niby na kwiecień, chociaż każdy inaczej mówi.
Ostatnie usg mi wyznaczyło termin na 01.04
Na razie czekam na 07.09, będę w 10t6d i idę na to pierwsze, ważne usg.Mam nadzieję, że czegoś konkretnego w końcu się dowiem.
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:Tak, niby na kwiecień, chociaż każdy inaczej mówi.
Ostatnie usg mi wyznaczyło termin na 01.04
Na razie czekam na 07.09, będę w 10t6d i idę na to pierwsze, ważne usg.Mam nadzieję, że czegoś konkretnego w końcu się dowiem.
W pierwszej ciąży miałam z @ termin 6.06 a z usg 20.06
-
Wróciłam z genetycznych
U nas wszystko w porządku Maleństwo rośnie jak na drożdżach i ma już prawie 8 cm Mamy piękne zdjęcia rączek, paluszków, nóżek i wszystkiego co możliwe Wszystko Pani doktor pomierzyła i nie widziała nic niepokojącego
W szpitalu udało mi się też wstępnie zapisać Zapis taki właściwy będę mieć w przyszłym tygodniu, później jedna wizyta w październiku, żeby poznać lekarza/położną, a potem dopiero od grudnia będę do szpitala chodziła co miesiąc na wizytę Póki co mam chodzić do ginekologa, który mi potwierdził ciąże. Mam nadzieję, że Pani doktor będzie chciała mnie przyjmować póki co mam wizytę za 2,5 tygodniaBiedroneczka29, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
ona. wrote:Wróciłam z genetycznych
U nas wszystko w porządku Maleństwo rośnie jak na drożdżach i ma już prawie 8 cm Mamy piękne zdjęcia rączek, paluszków, nóżek i wszystkiego co możliwe Wszystko Pani doktor pomierzyła i nie widziała nic niepokojącego
W szpitalu udało mi się też wstępnie zapisać Zapis taki właściwy będę mieć w przyszłym tygodniu, później jedna wizyta w październiku, żeby poznać lekarza/położną, a potem dopiero od grudnia będę do szpitala chodziła co miesiąc na wizytę Póki co mam chodzić do ginekologa, który mi potwierdził ciąże. Mam nadzieję, że Pani doktor będzie chciała mnie przyjmować póki co mam wizytę za 2,5 tygodnia8 cm to już spory bąbel
-
Ev wrote:hej dziewczyny dawno mnie u Was nie bylo:)
Sprawa sie ma tak ze jestem podlamana i nie iem jk to bedzie wszytsko dalej wygladac ... przerazilam sie troche swoimi wynikami nie spodziewałam sie ze jestem az tak "zepsuta" ...
Co tam u Was? :*
Ona super ze wszystko ok -
właśnie Ev co się stało ?
A mój pierworodny wrócił i aż musiałam go pochwalić bo zsikał się tylko raz i to już jak teściowa po niego przyjechała i jeszcze Pani mówiła że był bardzo grzeczny, sam Wiktor też bardzo ucieszony i jutro też chce iść do przedszkola -
Bardzo wysokie Tsh 5,2 ...chodz nawet nie podejrzewalam ze moge miec akurat z tym hormonem problem
( .
Testosteron tez wysoki ( no ale z tym dziadostwem to zawsze mialam problem wiec mnie nie zdziwilo)
Na reszcie sie nie znam bo mialam robione jeszcze Prolaktyne, LH , FSH , Estradiol .
Ehhhh ...;(
Staram sie nie przejmowac ale sie martwie . -
Heathera wrote:Ja za to strasznie się boję jutrzejszej wizyty tzn bardzo się ciesze że to już
ale tez się denerwuję czy wszystko jest ok
Chciałabym już to mieć za sobą...Heathera lubi tę wiadomość