Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hera to normalne ze plod jest 2 tygodnie mlodszy od ciazy okolo, bo ciaze liczy sie od miesiaczki a dziecko powstaje po owulacji.
Czesc Kochane, wpadam ma sekunde pozdrowic Was z gor i podeslac troche wirusowU nas wszystko dobrze tylko niestety zlapaly mnie od 2 dni nudnosci
Jeszcze do srody urlopHeathera, Paulette, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny miałam dziwna sytuacje.... rozbolał mnie brzuch jak na okres już myślałam ze dostane aż wzięłam tabletkę, i nic brzuch przestał bolec a okresu jak nie było tak na razie nie ma. co o tym myślicie ? powiem wprost już sama głupieje hehe
1 cykl starań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya zresztą pamiętasz dziewczynę o nicku "AlaMat" ?? Szkoda, że już się nie odzywa, bo fajna koleżanka z niej była. Ale cóż niech jej tam zdrowo dziecko rośnie i ona też.
Ale ona też miała wtedy taki długi cykl. I ani testy, ani ginekolog nie wiedział co jej jest. A okazało się, że jest w ciąży. A zanim do tego doszło to też miała bardzo długi cykl. -
nie, na razie bo biore jeszcze pod uwagę jeden z najdłuższych cyki a miałam 54dc no teraz mi przekroczyło. wcześniej w kwietniu byłam u gin i mówiłam ze moje cykle wahaja się od 32 do 54 powiedziała ze ok( na wczesniejszych stronach opisywałam wszystko )
1 cykl starań
-
nick nieaktualnypóźniej kochana wrócę i poczytam
tak to jest jak raz się wchodzić i później robią sie zaległości
No tak jak gin powiedziała, że ok . no to pewnie na jakieś podstawie to mówi. chociaż dla mnie to dziwne. Ja jak powiedziałam swojej, że mam w maksie do 36 dni to kręciła głową, że za długie mam. No ale jeśli są regularne no to też niby okey jest. głupie to wszystko
i po jakiego grzyba uczą w szkole, że cykle trwają po 28 dni ?? -
nick nieaktualnyAnia0292 wrote:tak pamiętam pewnie, nawet zaprosiła mnie o przyjaciółek
szkoda ze się nie odzywa ;/ wiesz miałam w 25dc jednodniowe plamienie potem chyba jak dobrze pamiętam w 38 dc bol brzucha tez myślałam ze to okres i do dzisiaj nic.