Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Doczekać się nie mogę
to będzie koniec 33 tygodnia , i USG 3 d genetyczne 3 trymestru . Ah zobaczą jak mój synus wygląda , teraz to juz wygląd jak do porodu: D oby się pokazał bo mamusia kasy zostawia w chuj ! :p
3 D to w ogóle wypas i fajna pamiątka na później
Ja mam nadzieję zobaczyć już serduszko bo to w końcu juz 9 tydzień się zacznie -
Hera serduszko to juz za parę dni byś zobaczyla a w 9 to juz jak dzwon będzie biło !
Klaudysss pochwalimy się na pewno :*
Ojjj tak , mam juz pamiątkę taka z usg połówkowego aż się poplakalam i po tysiąc razy ogladalismy z) cudowny widok .
A teraz będzie jeszcze lepszyocenie do kogo syn podobny teraz bo na polowkowym mamy fptke na której jest identyczny jak mój D ! Identyczny !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 13:29
-
ZakręconaOna wrote:Pasztetowa to faktycznie właśnie jak mówi Hera , ze na lipnego lekarza trafilas .
hm ... A może jakąś prywatna wizyte jak na NFZ taka olewka ? Może tam ktoś bardziej się zainteresuje ?! Ja przed ciąża przy staraniach tak musialam z4obic bo kazdy olewal moje choroby i rozkladal ręce a prywaciarz zadzialal odrazy serio . Pomysl o tym
Paulette no to juz wiemy skąd stresik i niepokoj . Meliska kochanie , meliska . :p
Hera dokładnie wtedy będziesz miała 8 t 0 d wiec zaczniesz 9spokojnie zmiescisz się co do becikowego hehe
Ja pierwsza wizytę miałam w UK u polskiego lekarza w 8 t3 d:)
Poczekamy razniej będzie hihi:)
Prywatnie też już u dwóch byłam. Dajcie spokój. Jakiegoś pecha mam. ;/ Wszystko się do mnie przyczepia, a potem nikt nie potrafi na to nic powiedzieć.Udało się!
-
Pani pasztetowa to faktycznie pech, może poczytaj opinie na internecie lekarzy w Twojej okolicy i w taki sposób znajdziesz jakiegoś kompetentnego, albo na jakimś forum zapytaj kogo polecają.
Zakręcona hehe no to w ogole fajnie jak możesz przez takie zdjecia ocenić do kogo podobny, u nas z wiktorem tylko zwykłe USG było, ale jak się urodził to każdy mówi że wykapany tatuś tylko oczy duże i rzęsy długie ma po mnie
Możemy zrobić listę oczekujących
Klauudyssa- 29.08 (4 dni)- testowanie
ZakręconaOna- 5.09 (11 dni)- USG
Hetahera- 7.09 (13 dni)- USG -
nick nieaktualny
-
Heathera wrote:Pani pasztetowa to faktycznie pech, może poczytaj opinie na internecie lekarzy w Twojej okolicy i w taki sposób znajdziesz jakiegoś kompetentnego, albo na jakimś forum zapytaj kogo polecają.
Zakręcona hehe no to w ogole fajnie jak możesz przez takie zdjecia ocenić do kogo podobny, u nas z wiktorem tylko zwykłe USG było, ale jak się urodził to każdy mówi że wykapany tatuś tylko oczy duże i rzęsy długie ma po mnie
Możemy zrobić listę oczekujących
Klauudyssa- 29.08 (4 dni)- testowanie
ZakręconaOna- 5.09 (11 dni)- USG
Hetahera- 7.09 (13 dni)- USGbo nic nie czuje
-
ZakręconaOna wrote:Kochane testujcie chociaż w dzień spodziewanej miesiaczki bez stresowo !
Hera o super lista: D
Pasztetowa to faktycznie pecha masz kuzwa no ! A szpital ? Kurde no sama nie wiem jak ci pomoc
No dobra, ale mam iść sobie ot tak do szpitala? Nie wiem już sama, oszaleć można z tymi lekarzami.
Hera, ja czekam na 15.09 na kolejną wizytę u lekarza. Może tym razem trafię. Nie wiem już.Udało się!
-
Witajcie dziewczyny
Bylam dzis na moczu i powiem Wam,ze te paski do domowego sprawdzania ph to totalna klapa mi wychodzil zielony kolor miedzy 7-9 a dzis odebralam wynik i moje ph wynosi 5,5 takze laduje to badziectwo w koszu.Niestety mam jakies bakterie zapewne po basenieKutwa Mac i mam ketony w moczu
jiz sie nabeczalam ,jadę na 17 do rodzinnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 16:15