Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev wrote:Witam Was kochane
Mam nadzieje ze weekend przebiegł przyjemnie . U mnie to nawet nie zauważyłam kiedy miną.
Życzę Wszystkim owocnego i dobrego tygodnia
I mam do dziewczyny które robiły te badania pytanko :
-FSH , - LH, - Estrodiol, -Testosteron, -TSH,-PRL
Wszystkie te badania wykonuje sie z pobranej krwi czy z wymazu tez ?.
Szukam laboratorium i nie w każdym pobierają wymazy, dlatego pytam.
Ja tez lubię takie kolacyjki itp:) wręcz uwielbiam .
Ev lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ( głownie te co stosowaly Lutkę) ... jestem po 4 dniu stosowania luteiny do. poch. i od wczoraj a w zasadzie dzis nocy mam ciagle taki paskudny gorzki posmak w ustach ... bleee ;/ .
Czy to moze miec cos z tym wspólnego ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 12:12
-
Ev wrote:Dziewczyny ( głownie te co stosowaly Lutkę) ... jestem po 4 dniu stosowania luteiny do. poch. i od wczoraj a w sazadzie dzis nocy mam ciagle taki paskudny gorzki posmak w ustach ... bleee ;/ .
Czy to moze miec cos z tym wspólnego ?
-
ZakręconaOna wrote:Wiesz co różnie to jest , Ja bez ciąży miałam metaliczny smak ( co PODOBNO jest objawem ciąży) a w ciąży wgle go nie miałam itp . Także wiesz
Na ciąże w tym cyklu nie liczę bo podobno był to cykl bez ovu, czekam az przyjdzie @ i biore sie z M do działania, wiec nawet o tym nie pomyślałam, ale zastanawiam sie skad to taki posmak, myślałam ze to jakiś skutek uboczny Lutki ale nic nigdzie nie pisze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowiedzcie mi kochane za jakie grzechy mnie to spotyka. ogólnie cere mam trądzikową, ale już coraz lepiej wygląda. a dziś rano się budzę i na twarzy mam 3 dosłownie diody czerwone. Do tego pierwszy raz robi mi się na łopatce. Boli strasznie. ;/ nie powiem, bo co każdy cykl mnie wysypuje, ale nie na tak czerwono jak teraz
az w lusterko nie mogę patrzeć ;/
-
nick nieaktualny