Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak masz ochotę to drzemaj:) i oczywiście jak synek Ci pozwala hehe
U mnie tez nudno sie zapowiada , zaraz będę robić włosy , brwi , paznokcie:) trochę cos dla siebie:) domowe SPA . :p
A potem film z mama , jakas kolacyjka ... Planuje zrobić mozarelle z pomidorkiem i bazylia:) -
Nie no u Ciebie to rewelacja, takie domowe spa fajne
Ja dzisiaj jestem taka jakaś rozlazła że nie chce mi się nicSynka akurat mam bardzo grzecznego i potrafi sam sobą się zająć, więc na pewno mi pozwoli chyba że pójdzie spać ze mną
To miłego relaksu życzę -
Super !
No właśnie Ja tez taka kupa rozlazla hahaha i nalazilam się od rana wiec mega umeczona jestem , wstalam o 5 i o .
Nawet średnio mi się chce kurcze cokolwiek robić no ale przemoge się może jakoś haha
Wgle myślę nad zmiana fryzury , mam włosy do piersi prawie , nad piersi i myślę na ścięciem do ramion tak na krócej ale zapuszczanie u mnie idzie jak nie wiemwiec szkoda mi będzie jednak eh
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie raz na jakiś czas podcinam trochę włosy bo mam końcówki masakryczne, 1,5 roku temu ścięłam tak właśnie miałam do cycków a ściełam tak do brody. O wiele wygodniejsze są takie włosy. Teraz hodowałam żeby na ślubie mieć długie i teraz już po wszytskim zaczynają mnie wkurzać bo się końcówki już łamią i rozdawajają i muszę się przejść je podciąć
-
Cześć Dziewczyny
Pojechałam dzisiaj z mężem nad wodę, on łowił ryby a ja się wietrzyłam
Dzisiaj okazało się, że w jedne z dżinsów się już nie mieszczęDopiełam się, ale tak cisnęły, że coś okropnego.
Do tego zaczęły mi się nudności niestety...
Plus jest taki, że wszystkie badania pierwszego trymestru krew i mocz mam bardzo dobreZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Zakręcona może jakiś zabieg pielęgnacyjny, ja tam na włosach się nie znam ale w dobrym salonie powinni mić coś odpowiedniego
Biedroneczka hehe no dla dziewczynek są fajniejsze. Ja nie raz jak szłam np z mężem na zakupy i do działów dziecięcych żeby dla wiktorka coś kupić to mu mówiłam żebym chciała i ta sukienkę i tą spódniczkę dla córeczki
Astoriaa współczuję mdłości ale lepsze mdłości niż brak ciążyFajnie, że wyniki masz dobre
Ja pewnie też niedługo nie będę się mieścić w swoje, w tej ciązy strasznie brzuch mi już wywaliło gdzie dopiero 5 tydzień, jak jutro pojedziemy do teściów to będę się bała żeby nie zauważyli że przytyłam tak na brzuchu, bo nie chce żeby jeszcze się dowiedzieli
-
nick nieaktualny
-
Hehe to ciężka robota przed Tobą tak ciągle w ciąży chodzić
Ja spróbowałam się przespać ale pomimo zmęczenia, nie zasnęłam. Ale z godzinę trochę sobie odpoczęłamTeraz zrobiliśmy z synkiem zapiekanki takie z chlebka i będziemy szamać
a później uśpię młodego a sobie zrobie kawkę i pewnie dalej mój program będę oglądać, zostało mi jeszcze z 9 odcinków
-
ZakręconaOna wrote:Na noc kawka no pięknie: D
Paulette nie poddam się takiemu zabiegowi nigdy bo moje włosy nawilzenia kochana nie potrzebuja a pozatym same dość szybko tłuste się robiąZ resztą ja strasznie nie lubię sama spać i tak pewnie bym nie zasnęła tylko czekała na niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 19:26