Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet mogę Wam podrzucić fajny pomysł bo ja na dzień ojca kupiłam dla męża i dla synka dwie takie same koszulki z tym, że u męża był napis: Me, a u młodego: Mini Me. Naprawdę słodko w nich wyglądali
Z tym, że dzieci tak szybko rosną i już dawno koszulka za mała na Wiktorka
-
panipasztetowa wrote:Hej, hej.
Jak dzisiejszy dzień u Was?A no i muszę się spakować i synka bo jutro do teściów jedziemy.
A jak tam u Ciebie ? -
Heathera wrote:U mnie bez jakiś specjalnym planów. Coś na obiad muszę wyszykować sobie. Poprzeglądam te ubranka po synku żeby się zorientować co i jak. Pooglądam kilka odcinków dorota was urządzi (bo szukam inspiracji do nowego mieszkania) I może wyjdę na plac zabaw, o ile się rozchmurzy. Mąż pewnie znowu wróci późno niestety
A no i muszę się spakować i synka bo jutro do teściów jedziemy.
A jak tam u Ciebie ?
U mnie ok. Łamie mnie w kościach niesamowicie. Normalnie jakby coś po mnie przejechało.Dziś pewnie jak zwykle - cały dzień w domu spędzę.
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:U mnie ok. Łamie mnie w kościach niesamowicie. Normalnie jakby coś po mnie przejechało.
Dziś pewnie jak zwykle - cały dzień w domu spędzę.
Mnie to kark boli bo całą noc na lewym boku spałam
-
Ja juz po zakupach , kolejne pieniądze wydane ale za to z jaka przyjemnoscia !
Nie mogłam się oprzeć i kupilam małemu parę ciuszkow jeszcze:)
Biedroneczko tylko pamietaj żebyś nie pila za dużo aż tej wody z cytryna bo w ciąży lekarz mnie sam ostrzegał ze nerki mega obciąża cytryna wiec za dużo nie wolno jej i żeby mega zolkna . ale ogólnie można tylko z głową
Hera Ja dopiero zaczelam kupować rzeczy w 7 miesiącu właśnie po to by nie zapeszac po poronieniu , wiecie Ja może durna jestem ale moja mama przede mną była w ciąży i poroniła w 27 tygodniu wiec wolalam nic nie kupować wcześnie chociaż wiedzialam , ze będzie ok:) !
Ja dziś na obiadek rosolek:) i kupilam sobie brzuszki z łososia wędzone na ciepło mmmmm !Paulette lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja juz po zakupach , kolejne pieniądze wydane ale za to z jaka przyjemnoscia !
Nie mogłam się oprzeć i kupilam małemu parę ciuszkow jeszcze:)
Biedroneczko tylko pamietaj żebyś nie pila za dużo aż tej wody z cytryna bo w ciąży lekarz mnie sam ostrzegał ze nerki mega obciąża cytryna wiec za dużo nie wolno jej i żeby mega zolkna . ale ogólnie można tylko z głową
Hera Ja dopiero zaczelam kupować rzeczy w 7 miesiącu właśnie po to by nie zapeszac po poronieniu , wiecie Ja może durna jestem ale moja mama przede mną była w ciąży i poroniła w 27 tygodniu wiec wolalam nic nie kupować wcześnie chociaż wiedzialam , ze będzie ok:) !
Ja dziś na obiadek rosolek:) i kupilam sobie brzuszki z łososia wędzone na ciepło mmmmm !
A ja własnie nie wiem co chce na obiad zrobić
Brzuszki z łososia ? Takie coć w ogóle się je?
-
Hera kochanie przecież to normalny łosoś a nazwa brzuszki to nie wiem no z brzuszna wycięte takie paseczki a takto normalny łosoś
Pyszotka mowie Ci !polecam każdemu tak samo jak grzbiety łososia wędzone , dziwne nazwy a samo mięsko z łososia inaczej wycięte
Pewnie , jak masz po synku to jasne ze nie macie za dużo do kupowania , najpotrzebniejsze kosmetyki , wózek ,przewijak i ciuszki jakieś jak by była dziewczynka:) -
ZakręconaOna wrote:Hera kochanie przecież to normalny łosoś a nazwa brzuszki to nie wiem no z brzuszna wycięte takie paseczki a takto normalny łosoś
Pyszotka mowie Ci !polecam każdemu tak samo jak grzbiety łososia wędzone , dziwne nazwy a samo mięsko z łososia inaczej wycięte
Pewnie , jak masz po synku to jasne ze nie macie za dużo do kupowania , najpotrzebniejsze kosmetyki , wózek ,przewijak i ciuszki jakieś jak by była dziewczynka:)Tylko zwykły łosoś wędzony
Jak będę w sklepie to poszukam może znajdę coś takiego
Ja wstawiłam sobie tortelini i z sosikiem będzie
A w ogóle to soczewka mi uwierała, poszłam zdjąć żeby ją wypłukać i jeszcze gorzej zrobiłam bo podrażniłam oko aż musiałam zdjąć soczewki. I teraz w okularach chodzę jak kosmita bo dawno nie chodziłam w nich a tu wiadomo inaczej jest. Ale dobrze przynajkniej oczy trochę od soczewek odpoczną -
A ciuszki dla dziewczynki będę miała po koleżance i po szwagierce więc też nie będę musiała za bardzo kupować
O ale własnie kosmetyki trzeba będzie zapomniałam o nich
I inhalator elektryczny bo wiem, że się przydaje. U Wiktora mieliśmy kupić ale wyszło że jakoś nie kupiliśmy więc teraz musimy bankowo kupić
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Hera no to widzisz , za dużo do kupienia nie bedziecie mieli a to super sprawa dla kieszeni o portfela hahaha.
Poszukaj poszukaj i kup , szaleństwo smakowe hihi
A co do okularów to pewnie , odpoczna oczy od soczewek !Nawet wszytskie grzechotki i zabawki takie dla maluszków mam spakowane
Także jak Wy chcecie drugie to też zatrzymajcie wszystko po swoim synku
-
Heathera wrote:Nom dokładnie oszczędność będzie
Nawet wszytskie grzechotki i zabawki takie dla maluszków mam spakowane
Także jak Wy chcecie drugie to też zatrzymajcie wszystko po swoim synku
Pewnie , ze zostanie a ciuszki nawet mamy takie bardziej neutralne wiec i jak cos dupcie można w to ubrać a resztę się dokupi z ciuszkow , lozeczko , wózek będzie wiec lajcik:)
Narazie o drugim nie myślę ale chcemy na pewno:) -
nick nieaktualny
-
Dla mnie 2 lata to np . za wcześnie bo takie 2 letnie dziecko to jeszcze za maleńkie jest ale to kazdego wiadomo indywidualna sprawa .
Biedroneczko jedni podają ze do 7 inni ze do 5 a jeszcze inni do 8 . Dajta spokój , pomieszane , najlepiej lekarza się zapytać .