Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobacz zobacz .
i kąpiel w rumianku na pewno pomoże , Ja dostalam grzybice tak jak Ci opowiadalam i tydzień miałam czekać na wizytę wiec stwierdzilam ze do czasu tego sobie tez spróbuje podleczyc ( wiadomo szałwia i rumianek przeciwzapalne są) i kapalam się 3 razy w rumianku czy 2 i przeszło , na wizytę poszlam , zbadali , sprawdzili i brak zapalenia nawet ociupke !
-
Ja pierole dupa mi sie do bidetu nie mieści tak żebym była cała zanurzona dobrze ze mała dosiegam wody,bateria mi sie wbija w dupę ,kolejny raz bedzie w wannie
nawet nie pomyslałam o tym ze moje cztery litery sie nie zmieszczą
Heathera lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Kurcze sobota a Ja juz nie spie :> świetnie a dziś dzień taki pełen wrażeń .
( dalsza część wypraski kupowana będzie) ...
Siostra w nocy pojechała do Łeby z chłopakiem , mega zazdrość !
A Ja jedynie na rynek mogę iść i o hahaha
Weekendowe plany to ? -
Dzien dobry
Ktos tu na bezsenność cierpija tez nie śpię,maz wlasnie wyszedł do pracy a ja oczywiscie na upartego tez jestem wyspana ,ale ide jeszcze pospać bo bede pozniej zakręcona ja świński ogon:) w brzuchu oczywiscie mi burczy jakbym wczoraj cały dzien nie jadła
jak wstanę to zrobie ten porąbany test
Miłego weekendu
Aaaa ja wczoraj jak weszłam w sklepie na oddział dziecięcy to dostałam oczopląsu juz w łapie miałam pajacyka i bambosze ale odłożyłam bo przeciez nie znam płci a maz twierdził ze to nie jest uniwersalne tylko dla dziewczynki ,ale mowi jak chcesz to bierz ,ale po czasie odłożyłam i mowie ze przyjedziemy jak bedziemy znac płeć,wrrrrr jiz sie boje Hahahah biedne nasze konto -
Biedroneczka29 wrote:Dzien dobry
Ktos tu na bezsenność cierpija tez nie śpię,maz wlasnie wyszedł do pracy a ja oczywiscie na upartego tez jestem wyspana ,ale ide jeszcze pospać bo bede pozniej zakręcona ja świński ogon:) w brzuchu oczywiscie mi burczy jakbym wczoraj cały dzien nie jadła
jak wstanę to zrobie ten porąbany test
Miłego weekendu
Aaaa ja wczoraj jak weszłam w sklepie na oddział dziecięcy to dostałam oczopląsu juz w łapie miałam pajacyka i bambosze ale odłożyłam bo przeciez nie znam płci a maz twierdził ze to nie jest uniwersalne tylko dla dziewczynki ,ale mowi jak chcesz to bierz ,ale po czasie odłożyłam i mowie ze przyjedziemy jak bedziemy znac płeć,wrrrrr jiz sie boje Hahahah biedne nasze konto
To mega radocha jest kupować to wszystko , nie zdziwie się jak maz będzie musiał cie okiełznać hahaha mój musiał !szczególnie jak weszlam do h&m kids hahaha kuzwa !
bajeczka no
Kochana tak zrób test i rumianek !a wizyta za 8 dni to się podleczysz .
Kiedy USG wgle następne masz żeby podejrzec malucha ? Może wtedy juz okaże swoje skromności:)
Ja kam wizytę szyjkowa i po skierowanie na badania 2 lutego na NFZ , potem USG 3 D ostatnie takie w ciąży juz 5 września:) a potem wizyta szyjkowa z wynikami badan itp itp 16 września , znów latania od chuja i ciut ciut !
Ale chociaż mega szybko wrzesień mi przeleci a potem będę jak na szpilkach czekać . Bez kitu !!!!
-
Zakręcona 1 września mam wizytę i wtedy bede miała robione usg No i liczę ze pokaże co tam ma
No i kur**a zajebiscie zrobiłam o 9 test i uwaga pasek zielony
:(wskazuje na 8
ja poerdole czy te testy sa jakies beznadziejne ze wczoraj było na żółto a dzis rano na zielono ???!!!!!ja już nie wiem co mam robic
-
Kurwa dość ,biorę to na klatę we wtorek pójdę oddać mocz a na kolejny wtorek do gin az ksiezniczka wróci z wakacji,jedna dziewczyna kiedys napisała tak :
a ja mam liczne bakterie w moczu całą ciążę... i PH moczu zasadowe az 8 !
i.... zyjemy
Dzis zrobie sobie kąpiel w rumianku i oby ten tydzień szybko zleciał -
Hejka wszystkim
Ranne ptaszki z Was, a ja spałam do 9:30 dziś
I to jeszcze chyba całą noc na lewym boku bo kark strasznie mnie boli
Bidroneczka zrób jak mówi Zakręcona, rumianek, oddaj mocz na badania i czekaj na wizytę
Ah mówicie tak o tych ciuszkach, że sama mam ochotę zaglądnąć do szafy co ja tam mam i poskładać i popakować rozmiarami bo tak to wszystko takie pomieszane jest. Szczególnie, że specjalnym planów na dzisiaj nie mam. Może na plac zabaw z synkiem, koleżanką i jej córkami, ale coś dzisiaj pochmurno u nas.
Najgorzej, że ja taka trochę przesądna jestem i sobie wmawiam żeby nic nie ruszac bo tak to będe się cieszyć, przygotowywać a wyjdzie że to nawet nie ciąża albo coś że nie tak jest ehhhh wiem, głupie myślenie :< -
Ja np teraz nie chce kupowac bo jeszcze uważam ze za wcześnie i zeby nie zapeszyć
a mebelki i wozek mogłabym jiz kupić bo jestem pewna tych rzeczy
ale jak poznam płeć to na pewno sie nie powstrzymam aby nie kupić jakiegoś ciuszka
te maleńkie rzeczy mnie rozwalają i wzruszają
dzis pojadę do sklepu dziecięcego po krem na rozstępy i przy okazji znowu sobie pooglądam wszystko
-
No a ja właśnie mam już ubranka po synku i chciałabym je przejrzeć, np jakie mam rozmiary, które się nadadzą tez dla dziewczynki a które tylko dla chłopca. Więc to nie powinno zapeszyć chyba ? bo w końcu nic nowego nie kupuje:P
Hehe no to w sumie może niedługo poznasz płeć i będziesz mogła coś kupićMalutkie rzeczy są słodkie, im mniejsze tym słodsze