Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:EV super , ze cos ruszyło to najważniejsze ! Jak masz clo szybko pójdzie kochana , ja miałam pco i jakoś dalam rade z brak wgle owulacji:) po clo ładnie wszystko wyszło ze aż naturalna przyszła .
Dziwi mnie tylko ze do cło inofolic czy jakoś tak ci dal , to powinno się brać na pomoc w cyklu owulacji itp a jak clo to żeby nie doszło do przestymulowania no ale lekarz wie lepiej niż ja wiec tot tylko moje gdybamie .
Pasztetowa pamietaj ze jak nie skonczylas 35 lat nie zrobią ci za darmo pappy a te testy kosztują ok 2 tys zł i to nie jest ze wyjdzie ci toxo i dziecka , to masz czy dziecko ma np. 1:200000000 Downa lub wodogłowie itp ... Czyli tylko statystyki . wyciągnie kasy !
Oby kochana !) Tak ?? hmmm no kazal mi to brac a ja zaczne to chyba brac od nowego cyklu ...bo w sumie nie powiedział od kiedy ten inofolic mam zaczac brac ;/ . Moze ty wiesz ?
. Wiem ze clo od 3 dnia cyklu ...
Świetne zdjęcie -
Z tego co wiem to inofolic bierze się od samego poczatku cyklu do owulacji mniej więcej . Stad dobrze byłoby się obserwować. Tzn Ja wiem z tego co moja znajoma brała i zaszła w pierwszym cyklu z tym preparatem .
DziękujeEv lubi tę wiadomość
-
Jak tam Wam popołudnie mija? Mi dalej leniwie. Na obiad zrobiłam placki z cukini bo szybko się robi:P I wstawiłam pranie i z wierzchu ogranełam. Jeszcze zostało mi pozmywac. Ciasta już chyba dzisiaj nie zrobie, może na wieczór. Nie mogę się zebrać do tego wszytskiego
Oglądam program Dorota was urządzi, fajne babka ma pomysły na mieszkania. I wcinam kanapki z masłem i cebulą i solą, lubię takie
-
Hera fajnie Ona urządza to prawda ale wkurza mnie to jak ja czasza do każdego odcinka ! Porazka hihi
A mnie również leniwie mija południe:)
Właśnie zamowilam materacyk do lozeczka , ochraniacz na materac i prześcieradło
A jutro odbieram pościel , rożek , ochraniacz , wanienke , ocieplacz do butelek ten styropianowy:) koldre , poduszkę
Jeszcze dziś kupilam parę ubranek małemu i sobie AZ stanik sportowy haha
Jestem mega zadowolona z tych zakupów !jeszcze parę rzeczy i mam wszystko
I 68 dni do TP: D -
ZakręconaOna wrote:Hera fajnie Ona urządza to prawda ale wkurza mnie to jak ja czasza do każdego odcinka ! Porazka hihi
A mnie również leniwie mija południe:)
Właśnie zamowilam materacyk do lozeczka , ochraniacz na materac i prześcieradło
A jutro odbieram pościel , rożek , ochraniacz , wanienke , ocieplacz do butelek ten styropianowy:) koldre , poduszkę
Jeszcze dziś kupilam parę ubranek małemu i sobie AZ stanik sportowy haha
Jestem mega zadowolona z tych zakupów !jeszcze parę rzeczy i mam wszystko
I 68 dni do TP: D
Zazdroszczę Ci!Pamietam jak my kupowaliśmy łóżeczko i te inne rzeczy dla Wiktorka, taka ekscytacja była i radość
Teraz będzie trochę mniejsza bo wszytsko mamy już po wiktorku włąśnie, ale też bym chciała już poprać ubranka i poskładać itd a tu jeszcze tyle czasu aj :<
I chyba za dużo tej celuli zjadłam bo mi aż w buzi pali i gorąco się zrobiłoAle przynajmniej to środek bakteriobójczy
-
Ja tez uwielbiam szczególnie tą od rodziców z ogródka bo taka wręcz słodziutka jest, ze sklepu czasem strasznie gorzka/ostra się trafia
Mi chyba ta cebula mocy dodała bo pozmywałam i ciasto wstawione do piekarnika się piecze
Hehe no zleci, ja to czekam kiedy własnie będę wszystko przygotowywać, a Ty pewnie nie możesz się doczekać kiedy będziesz miała już maluszka na świecie:) -
Wróciłam, dziewczynki!
Byłam u lekarza. Tamtego chyba zmieniam. Ten przeprowadził konkretny wywiad. Wszystko chciał wiedzieć, cytologię zrobił, usg.. Uspokoił mnie trochę w sprawie tej toksoplazmozy. Mowił, że powinno być wszystko dobrze i że będziemy obserwować co będzie się działo dalej. Rovamycyną szybko leczenie zaczełam, więc raczej powinno być ok.
Mąż pierwszy raz widział bobasa wyglądającego już prawie jak mała osóbka z serduszkiem.Śmial się, że maluch łapką mu machał.
Serducho pieknie było widać.
Maluch ma 15,6 mm.
Jestem w 8t2d.
Paulette, Carmen1724, astoriaa lubią tę wiadomość
Udało się!
-
Zakręcona a pewnie niedawno dopiero się dowiedziałaś że w ciąży jesteś, a tutaj już zaraz poród
Panipasztetowa to w sumie dobrze, że lekarza zmieniłaś w końcu będziesz się z nim widziała dużo razy w ciągu tych 9 miesięcy więc ważne by Ci odpowiadał i najlepiej uspokoił, tak jak Twój to zrobił