Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka teraz masz gorszy okres ale musisz to przetrwać. Pamiętaj, że po każdej burzy nadchodzi słońce. Płacz jest dobry, wyładowuje napięcie. Z przyjaciółką to kiepsko...wiem jak dobrze robi jak się komuś wyżalisz, może poszukaj kogoś w nowej pracy i spróbuj się zaprzyjaźnić ?
I będzie dobrze, musisz w to wierzyć -
Dziewczyny a ja tak z innej beczki zauważyłam od jakiegoś czasu gdy ide do wc siadam na "tron"to czuje z małej taki dziwny zapach i mam białe uplawy i czy to jest normalne w ciąży czy moze nabawiłam sie jakiegoś kurestwa po basenie???
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny a ja tak z innej beczki zauważyłam od jakiegoś czasu gdy ide do wc siadam na "tron"to czuje z małej taki dziwny zapach i mam białe uplawy i czy to jest normalne w ciąży czy moze nabawiłam sie jakiegoś kurestwa po basenie???
Idź do lekarza po cos na to a na razie lecz się rumiankiem lub szałwia , mnie grzybica przeszła po 3 kapielach w rumianku -
Jak śmierdzi drożdżem i są białe upławy to grzybica - musisz iść do lekarza.
Jak śmierdzi rybą i są kolorowe upławy to też musisz iść do lekarza.
Raczej się czegoś nabawiłaś
Dzięki Dziewczyny za dobre słowo.
Będzie dobrze! Musi być. Nie takie ciąże się dobrze kończyłyHeathera, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Jak myślicie mogę poczekać do 1 września bo wtedy mam wizytę u mojej gin ??zreszta nie mam na co czekać tylko jutro pójdę oddać siuski bo na 1 września miałam przyjść z wynikami z siuskow i zadzwonię i powiem jaka jest sytuacja zeby wizytę mi przełożyła na wcześniejszy termin najlepiej na poniedziałek .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 22:25
-
Astoria będzie dobrze na pewno !
Kochana idź najlepiej odrazy do lekarza jak masz możliwość bo w 1 trymestrze ciąży to najbardziej łapią infekcje i powinno się leczyć i w 3 . Wiadomo w całej ciąży trzeba leczyć jak jest ale chodzi mi o łapanie czegoś ze w tych trymestrach najczęściej cos jest .
A narazie szczerze polecam rumianek na podleczenie lekkie -
Biedroneczka29 wrote:asteria wlasnie nie mam jakiegoś swędzenia i pieczenia z dwa ,trzy razy mnie zaswedzialo i na tym koniec,No nic jutro pójdę oddać siuski i skontaktuje sie z gin.moze uda sie i jutro mnie przyjmie
oddaj pewnie i będzie po sprawie
-
Dzień dobry:)
Biedroneczko spokojnie , przecież to nie koniec świata .ale faktycznie lec jak masz możliwość dzisiaj się przebadac
Wgle pokaz brzusio !
Ja juz po sniadanku , zielona herbatke popijam i zaraz lece zaaplikowac leki i ogarniam się
Jakie plany na dziś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 06:53
-
Cześć dziewczyny!
Astoria, ja też mam torbiel, ale lekarz mówił, ze do końca I trymestru się wchłonie.Moja co prawda nie jest gigantem, ale mówię, co mi powiedziano, więc uszy do góry! :*
Co do rzeczy 'nakrytych przez diabła ogonem' - oj tak, ile razy mi się to zdarza.
Byłam wczoraj znów w zakaźnym. Awidność zrobiona, wyszła niska. Zakażenie jest.Nie wiadomo tylko jak dawno nastąpiło. Dostałam antybiotyk. Za 3 tyg. badanie kontrolne.
Mam do Was pytanie, co sądzicie o testach pappa? Wiem że jest jeszcze coś takiego jak kordocenteza, która jest w stanie wykryć, czy dziecko jest zarażone toxo czy nie.. Kurcze, tak się martwię o tego brzdąca.. W głowę zachodzę co robić. Gin do którego chodzę, jak byłam, to nawet nie bardzo jakiś wywiad ze mną przeprowadził. O więcej rzeczy już mnie babka z zakaźnego pytała.. Nie wiem... Doradźcie coś..
A poza tym - jak miła piątek?Udało się!
-
Witajcie
Ta moja ginekolog jest na wczasachkurwa i teraz nie wiem co mam robic
czy isc po skierowanie do rodzinnego i do szpitala na wizytę tylko tam pewnie bedą terminy odległe czy ratować sie rumiankiem
Zakręcona moj brzuszek nic sie nie zmienił .
Paszczetowa ja byłam na teście pappa czy dziecko nie ma downa do tego miałam robione usg z pomiarami i pobierana krew i to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 09:14
-
Jeju ja dzisiaj jakoś energii nie mam. Nawet nie wstałam o 6 żeby sniadanie dla męża zrobić, tylko sobie spałam do 9. A miałam tyle planów żeby posprzątać, zrobić obiad i ciasto. Pogoda tez taka nijaka, niby nie pochmurno ale słońca nie ma i zimno
-
Biedroneczka moim zdaniem lepiej żebyś z tą infekcją do byle kogo poszła niż wcale.
Panipasztetowa moim zdaniem testy pappa to wyciąganie pieniędzy od ciężarnych. Zwłaszcza, że z racji wątku zakładam, że jesteś młodziutka.
Co do kordocentezy duże ryzyko poronienia jest, a co Ci to da, że się dowiesz, że maluch ma toxo? I tak dostajesz leki i tak... Nic już lepszego nie zrobisz...ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kupie sobie dzis test pH i zrobie zobaczę czy cos wykaże ,ja juz sama nie wiem czy mi z małej śmierdzi czy nie bo sprawdziłam np pod kołdra jak ściągnę majtki to nic nie czuc ,jak palcem sprawdzam tez nic nie czuc,majtki tez nie śmierdzą i tak sie zastanawiam czy mi nie przeszkadza zapach z kibla bo przeciez jakby mi z małej śmierdziało to zapewne czułabym pod kołdra i na palcu tez.
-
astoriaa wrote:Biedroneczka moim zdaniem lepiej żebyś z tą infekcją do byle kogo poszła niż wcale.
Panipasztetowa moim zdaniem testy pappa to wyciąganie pieniędzy od ciężarnych. Zwłaszcza, że z racji wątku zakładam, że jesteś młodziutka.
Co do kordocentezy duże ryzyko poronienia jest, a co Ci to da, że się dowiesz, że maluch ma toxo? I tak dostajesz leki i tak... Nic już lepszego nie zrobisz...