Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev wrote:Dziewczyny taki mnie jakiś dołek bieże ;( ... przewietrzyłam sie , poczytałam , zjadłam słodkości nawet wytulialam male kociaki za wszystkie czasy chyba
i niby lepiej ale dalej jakoś tak dziwnie ... mam przeczucia ze nici z tego cyklu ... zobaczcie moj wykres ;/
https://ovufriend.pl/graph/b4c03a8ea4fa7ee2b698563e411dafcc
Ratujcie ... tylko w was nadzieja , bo mezowi nie bede wiecznie o tym marudzić bo w sumie nie chce zeby on tez sie tym przejmował .
Dziewczyno! Głowa w górę, nie z takich wykresów "coś" wychodziło ... może nie jestem na forum jakoś długo, ale na portalu śledzę każdy wykres !
a jeśli chodzi o męża to mam identycznie - dlatego też zaczęłam się udzielać na forum , bo co jak co, z mężem można a nawet trzeba o takich rzeczach mówić , ale my kobity mamy trochę inne podejście do tego. Mam wrażenie, że możemy o objawach, wykresach i obawach gadać w kółko. A tez nie chce męczyć go po raz setny tym samym... Wy wiecie o co kaman i rozumiecieEv lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Cześć Dziewczyny
Co nowego u Was?
Ja dzisiaj jestem nie do życia. Moje dziecko stało się jakimś strasznym głodomorem. Budzi mnie codziennie o 5-6 rano przeraźliwym głodem, aż mnie skręca i tak od kilku dni, ale dzisiaj to już wybitnie
Wstałam po 5 i teraz zdycham -
Asteriaa moje dziecię to samo cały czas by jesc chciało ,zjem a mi za 5 minut burczy w brzuchu albo czuje głód jakbym cały dzien nic nie jadła ,maz jak jedzie przed 6 do pracy to ja musze wstać i chociaz zjeść banana
cos mi sie wydaje ze bede miec chłopczyka przez to ze ciagle chce jesc ,a najgorsze to ze nie mam jakiegoś apetytu
-
Dziewczyny ja mam tak samo, tzn czuję głód tylko że przeważnie tez chce mi się jeśc i coś zajadam. Z rana tylko nie mam aż takiego apetutu chociać mnie ssie w żałądku, ale późnie już co chwila coś tam podjadam. I przeważnie chce mi się słonych albo ostrych rzeczy ale od dzisiaj w sumie czasem zachciewa mi się coś słodkiego
Brzuch już mi wyskoczył od tego jedzenia duży
astoriaa lubi tę wiadomość
-
panipasztetowa wrote:Ok, ok. Nie będę już smęcić.
Ev, chętnie bym coś doradziła, ale za dużego rozeznania w tych wykresach to prawdę powiedziawszy ja nie mam.A tak mniej więcej to kiedy powinnaś dostać następną @?
-
Mordeczka wrote:Hmm może nie jestem w temacie Astoria ale po co idziesz do gina ? Nie było jeszcze widać serduszko czy co ?
Było, było widać
Ale idę na nfz, bo wcześniej byłam prywatnie, a jak się idzie prywatnie to wszystkie badania są płatne, a chciałabym jednak za darmo, bo wiadomo, te pierwsze badania to jakieś 3 stówki... -
Dzień dobry:)
Wrocilam z Łodzi , byłam u przyjaciółki:) u lekarza i wgle spotkalam się z kilkoma znajomymi:) Milo było tak powiedzieć trochę , pogadac .
A teraz zjadłam obiadek ( kabaczek z odrobina mielonego , papryki żółtej i czerwonej , cebulki i zapiekane z serem) pyszotka .
Ale upał u mnie ! Szok
-
Torbiele najczęściej się w ciąży wchłaniają lub zmniejszaja wiec spokojnie poczekaj , masz czas do 2 trymestru a to jeszcze kilka ładnych tygodni wiec ma jeszcze czas na wchłonięcie .
A powiedz mi lekarz Ci powiedział o operacji bankowo jak się nie wchłonie ? Przecież to jest na jajnikach a to wszystko jest mega blisko dziecka , przecież to może życiu jego zagrażać . Aż dziwne ze chcą Ci zabieg robić