Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Klauudyssa wrote:Cwaniara haha co nie zrobie komuś będzie źle. Ale w końcu to moje życie a raczej moje i P i to nasze wybory decyzje i błędy. Ale wolałabym mieć 100% wsparcie ze strony moich i zostać w domku jeddno rodzinnym miec do dyspozycji 2 naprawdę duże pokoje, niż cisnąć się w bloku
-
Heathera wrote:Na waszym miejscu też bym zamieszkałą z jego rodzicami, może będzie ciaśniej ale za to swobodniej bo jak pisałaś twoi lubią dyktować warunki. Możecie pomieszkać np rok zobaczyć czy się dogadujecie później wziaść ślub i wynająć albo kupić coś swojego
-
Z jednej strony to fajnie bo będziecie mieli mieszkanie na siebie, ale ja bym chyba nie wyrobiła mieszkać z rodzicami nawet jakby byli spoko to jednak nie jest tak swobodnie jak samemu, no chyba ze w duzym domu. I pewnie pomieszkała bym z rok żeby zobaczyć jak będzie, wzięła ślub, sprzedała te mieszkanie dla rodziców kupiła jakies małe a sobie trochę dołożyŁa czy wzięła kredyt i kupiła nam takie odpowiednie. Ale to jest Wasza decyzja i musicie sobie wszystko przemyśleć, na spokoojnie, wypisac wszytskie za i przeciw itd
-
Mordeczka wrote:Dziękuję Biedroneczko
Rośnie sobie pomalutku
Jejku jak już u Nas na wątku tak ciążowo się zrobiłoCzekamy na resztę dziewczyn
Dawno się Błękitna i Ona nie odzywały ciekawe co tam u NichWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 14:41
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heathera wrote:Z jednej strony to fajnie bo będziecie mieli mieszkanie na siebie, ale ja bym chyba nie wyrobiła mieszkać z rodzicami nawet jakby byli spoko to jednak nie jest tak swobodnie jak samemu, no chyba ze w duzym domu. I pewnie pomieszkała bym z rok żeby zobaczyć jak będzie, wzięła ślub, sprzedała te mieszkanie dla rodziców kupiła jakies małe a sobie trochę dołożyŁa czy wzięła kredyt i kupiła nam takie odpowiednie. Ale to jest Wasza decyzja i musicie sobie wszystko przemyśleć, na spokoojnie, wypisac wszytskie za i przeciw itd
-
Klauudyssa wrote:Niby racja ale jest coś jeszcze. Jeżeli zostaniemy to przepisze na nas mieszkanie a jak będziemy chcieli "prze zimować" to wtedy pójdzie podział na 4 synów. Możemy albo zostać albo iść. To są starsi ludzi bo Teściu ma 60 kilka lat dokładnie nie wiem a Mama jest ok 60 roku zycia
A teście są ok 10 lat młodsi od moich.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:tak wiem, że nie jestem sama tylko z miesiąca na miesiąc staje sie dla mnie dziecko coraz bardziej odległe.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Klauudyssa wiesz tak na prawdę opieka nad dzieckiem nie jest mocno trudna więc sama dasz sobie radę. Najważniejsze to żeby móc gdzieś zostawić dziecko jak np idziesz do pracy a nie idzie do żłobka, albo jak chcecie gdzieś z partnerem wyjść. Ja mając 20 lat i pierwsze dziecko po tygodniu zamieszkaliśmy na swoim i nikt nam nic nie pomagał. Ty;lp włąśnie w opiece jak np na studia wyjezdzałam, to na prawdę dużo daje tak samo jak chcemy z mężem wyjść na dyskoteke czy coś bo wiadomo że młodzi jesteśmy i to też scala związek, to nie mamy z tym problemu i naprawde bardzo dziekuję że mamy takich rodziców bo niektózy niestety nie mają gdzie dzieci zostawić...
Dziewczyny ja Wam wysyłam wiruski ***********************************
Żebyście zaszły tak szybko i z zaskoczenia jak jaPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlauudyssa wrote:Musisz być silna i wierzyć że kiedyś zostaniesz mamusią nie teraz to za miesiąc za dwa. Postaraj się zająć czymś co naprawdę lubisz i nie myśl czy się udało. Tego tamtego nie mogę bo co jak będę w ciąży itp
-
Własnie to najlepsza rzecz że można gdzie smaluszka zostawić
Paulette może własnie tak będzie patrz my np mieliśy się starac, później wyszło że kredyt i ze z dzieckiem trzeba poczekac ze 2, 3 miesiaca a tu bach i jest.
Ale pyszny obiadek zjadłamTeraz jakoś na słodkie mnie bierze co raz częściej. Zjadłabym czekoladę mleczną z wiórkami kokosowymi
-
Hej dziewczyny.
Jak tam środa?
U mnie słoneczko.
Rano z 3 h u lekarza spędziłam. Dwa pobrania krwi mam za sobą. Lekarka od zakaźnych kazała mi badania jak najszybciej zrobić, najlepiej, żeby były na dziś, ale niestety będą dopiero na jutro, więc jadę dopiero jutro. Chyba musi być coś na rzeczy, skoro tak zareagowała.
Co do mieszkania z teściami - wiadomo, są wzloty i upadki. Różnice poglądów itd, ale wszystko jest kwestią do obgadania i wytrzymania.Fakt faktem małe mieszkanie na 4, a za chwilę 5 osob, może być kłopotliwe.. Ciężka decyzja, oj ciężka..
Co do Paulette - uszy do góry kochana.Wiem, że niedługo będzie nas więcej.
Choć z drugiej strony rozumiem Twoje stanowisko...
Udało się!
-
Dziewczyny taki mnie jakiś dołek bieże ;( ... przewietrzyłam sie , poczytałam , zjadłam słodkości nawet wytulialam male kociaki za wszystkie czasy chyba
i niby lepiej ale dalej jakoś tak dziwnie ... mam przeczucia ze nici z tego cyklu ... zobaczcie moj wykres ;/
https://ovufriend.pl/graph/b4c03a8ea4fa7ee2b698563e411dafcc
Ratujcie ... tylko w was nadzieja , bo mezowi nie bede wiecznie o tym marudzić bo w sumie nie chce zeby on tez sie tym przejmował .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 16:57
-
Klauudyssa wrote:Panipasztetowa nie panikuj bo to tylko może zaszkodzić dziecku. Ważne że masz opiekę medyczną, robisz badania i zaraz będziesz wiedziała na czym dokładnie stoisz:)
No nic musimy to dokładnie przemyśleć przegadać.
Ok, ok. Nie będę już smęcić.
Ev, chętnie bym coś doradziła, ale za dużego rozeznania w tych wykresach to prawdę powiedziawszy ja nie mam.A tak mniej więcej to kiedy powinnaś dostać następną @?
Udało się!