X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ! :*
    Astoria mmmmmmmm no nie ?! :D Ty prócz tatara wszystko .
    Jak tam laseczki plany na dziś ?

Ja juz po sniadanku , właśnie z Mamusia kawe pijemy i zaraz w kąpiel lece , szykowanko i jade do Łodzi pomoc znajomej z synkiem bo ma 4 miesięcznego a ma dziś sprawę w sadzie o alimenty wiec nie ma co żeby go ciągnąć ze sobą
    A potem z jeszcze jedna przyjaciółką się widzimy i ida ze mną DP lekarza na wizytę później na kawke do tej co ma sprawę w sadzie i o:) taki plan hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona napięty grafik dzisiaj masz ;)
    No ja pochłonę wszystko poza tatarem :P Ale go nie lubię, więc nie jest mi żal :)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc z dnia na dzień coraz mniej dni do @. Ciekawe czy będzie hehe. A ja mam znowu do Was pytanie. Czy jak owulacja była 11/12 to @ będzie też wcześniej przy 27 dc.? Owufriend pokazuje że o 2 dni się przesunie inna aplikacja że powinna przyjść w terminie. Co o tym myślicie ?
    Wczoraj z moim P miałam poważną rozmowę. W sumie rozchodziło się o to że nie mam pojęcia czy ma jakieś plany związane z nami. A najbardziej się cieszę t tego że przyszła teściowa poparła mnie. Stwierdziła przy P że mam prawo do jakiejkolwiek deklaracji z jego strony. Ciekawe czy do niego coś dotarło haha

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam już synka w domu :) Więc w planach zabawa, malowanie farbami, później idziemy na plac zabaw i jeszcze koleżanka ma wpaść ze swoimi dzieciaczkami. Obiadek muszę zrobić i pozmywać.

Astoria najgorszy to jest ten strach i wyobrazanie sobie bóg wie jakich reakcji :P

Zakręcona no to masz trochę do obskoczenia dzisiaj, ale fajnie że spotkasz sie z koleżankami pewnie dawno się nie widziałyście. Daj znać później jak na wizycie było :)

Klauudyssa Dobrze że z nim pogadałąś i że teściowa Cię poparła bo macie racje, mógłby się jakoś postarać. A z tym terminem @ to nie wiem nie znam się za bardzo :/

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Ja dzisiaj mam już synka w domu :) Więc w planach zabawa, malowanie farbami, później idziemy na plac zabaw i jeszcze koleżanka ma wpaść ze swoimi dzieciaczkami. Obiadek muszę zrobić i pozmywać.

Astoria najgorszy to jest ten strach i wyobrazanie sobie bóg wie jakich reakcji :P

Zakręcona no to masz trochę do obskoczenia dzisiaj, ale fajnie że spotkasz sie z koleżankami pewnie dawno się nie widziałyście. Daj znać później jak na wizycie było :)

Klauudyssa Dobrze że z nim pogadałąś i że teściowa Cię poparła bo macie racje, mógłby się jakoś postarać. A z tym terminem @ to nie wiem nie znam się za bardzo :/
    Będzie to będzie nie to nie :) A co do P za jakiś czas wrócę do rozmowy hehe
    To będziesz miała już wesoło hehe. A jak zamierzasz powiedzieć synkowi że będzie miał rodzeństwo :) ?

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Będzie to będzie nie to nie :) A co do P za jakiś czas wrócę do rozmowy hehe
    To będziesz miała już wesoło hehe. A jak zamierzasz powiedzieć synkowi że będzie miał rodzeństwo :) ?
    Normalnie mu powiem że w brzuszku mam braciszka albo siostrzyczkę :) Pewnie an poczatku nie będzie rozumiał, ale później jak brzuszek urośnie i zacznie się ruszac to będzie widział. Ja już bym chciała mu powiedzieć ale zaraz wygada np dla dziadków że będzie miał brata, a wole poczekac aż zrobię pierwsze USG. W ogóle ja mu wczesnij się pytałam:
    -Wiktorku chciałbyś mieć brata?
    - tak będę się z nim bawić
    - A jak będzie siostrzyczka?
    - to też będę się bawić z nią i z braciszkiem :)
    Hehe także on chce koniecznie brata, albo bliźniaki:P ja w sumie tez chyba wolę chłopca bo szybciej się dogadają i będą mieli wspólne zabawki, ale co będzie to będzie najważniejsze żeby zdrowe :)

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Tobą hehe przede wszystkim będziesz już miała całą wyprawkę po starszym synku. Hehe jeszcze nie wie co go czeka. Że mamą będzie się musiał podzielić :)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no ale mam nadzieję że nie będzie mocno zazdrosny :P No i ciuszki mam po nim ale też szwagierka ma po córce bo jak na razie z mojej strony brat ma tylko jedną córkę, a tak to 4 chłopców i ze strony mojego M tez jedne chłopiec i jedna dziewczynka jak na razie.

• JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki! Ja utknęłam u lekarza na conajmniej 2 h.. Jakis zart. Kabaret..

Co u Was ? :*

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Cześć kobietki! Ja utknęłam u lekarza na conajmniej 2 h.. Jakis zart. Kabaret..

Co u Was ? :*
    U mnie w przychodzni 2 h to norma :p Ja idę z synkiem malować farbami. Poza tym chce mi się jeść ale nie wiem co :o

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) a u mnie pada deszcz od rana :) :) mezus wrócił z pracy także sama nie siedze i mam do kogo sie odezwać :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo a u mnie słonko świeci pięknie. Ani grama chmurki :)

55990b83d2.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez słońce i przyjemny wiaterek :))

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć dziewczyny,
    może wtrążolam sie nie na temat, ale pytanie mam do tych, które juz trochę obserwują swoje ciało.
    Czy którakolwiek z Was po owulacji miała wodnisty śluz//wydzielinę utrzymujący się długo po ?

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci Bobitta że przed @ jak i we wczesnym okresie ciąży jest taki śluz więc trudno powiedzieć co on może wskazać czy ciążę czy zbliżającą się @...

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta dokładnie taki śluz może oznaczać albo ciążę, albo @ i tez każdy organizm jest inny. Ja np przed @ mam zawsze taki waśnie śluz a np teraz w ogóle prawie śluzu nie miałam aż nieprzyjemnie sucho i wyszło że ciąża. Musisz poczekać na termin spodziewanej @ i sprawdzić. Wiem że ciężko się na to czeka i człowiek się zastanawia czy takie i inne objawy moga świadczyć o zapłodnieniu ale to są tylko przypuszczenia i trzeba poczekać niestety

A u nas słoneczko, kilka chmurek ale białych i troszkę zimnego wiatru. Niestety jesień się zbliża

• Ev Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie miałam wam pisac ze czuc juz jesień w powietrzy ... :) :( . Ja nawet lubię jesień ale tylko jak jest słoneczna i kolorowa , jak przychodzą te pluchy i sloty to zaraz łapię dołka .

Aaaa i jeszcze jedna sprawa wczoraj w nocy jak nie moglam zasnąć i tak sobie myślałam o tym i tamtym, nasunęła mi sie pewna sprawa a mianowicie ... jak to jest ze tyle kobiet a czasem nawet mlodych dziewczyn tak po prostu od jednego razu sobie wpada ... zawsze mnie to zastanawiało a teraz zaczyna mnie to szokować ... :P .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:35

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lubię jesień ale właśnie ta polską złotą, szczególnie wrzesień bo mam urodziny i zawsze kojarzyła mi się z nowymi podręcznikami, kredkami, plecakami jak do skozły się szło nie lubiłam jakoś szczególnie chodzić do szkoły ale te nowe rzecy zawsze mnie motywowały przez kilka tygodni :p Taki nowy początek :)

Wiesz Ev jeśli wpadnie ale kocha swoje dziecko i się nim opiekuje to ja nie widzę nic w tym strasznego. Sama urodziłam synka mająć niecałe 20 lat, może nie do końca to była wpadka ale udało sie za pierwszym razem. Gorzej jak jakaś małolata wpadnie a później w ogole o dziecko nie dba ale co gorsza porzuca lub zabija. Masakra! No i oczywiscie w granicach rozsądku bo jak dziewczyna rodzi mając np 14 lat to też źle bo nawet gdyby chciala to wiadomo ze raczej nie umie jeszcze sama dbac o takiego malucha.

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za odpowiedz dziewczyny, ale chodzi mi o to ze jestem tuż po owulacji i po owulce zazwyczaj miałam lepki albo kremowy...
    nie pytam czy mogę być w ciaży albo czy zostalam zaplodniona, bo wiem że żadna z Was duchem świętym nie jest i nie ma "kuli smakuli" z której wróży dwie kreski- tylko bardziej się zastanawiałam nad tym czy ten objaw jest uważany za normę czy może któraś z Was tak miała i przesunęła jej się owulacja albo czy taki śluz//wydzielina może być powodem jakiegoś stanu zapalnego?

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Ja tez lubię jesień ale właśnie ta polską złotą, szczególnie wrzesień bo mam urodziny i zawsze kojarzyła mi się z nowymi podręcznikami, kredkami, plecakami jak do skozły się szło nie lubiłam jakoś szczególnie chodzić do szkoły ale te nowe rzecy zawsze mnie motywowały przez kilka tygodni :p Taki nowy początek :)

Wiesz Ev jeśli wpadnie ale kocha swoje dziecko i się nim opiekuje to ja nie widzę nic w tym strasznego. Sama urodziłam synka mająć niecałe 20 lat, może nie do końca to była wpadka ale udało sie za pierwszym razem. Gorzej jak jakaś małolata wpadnie a później w ogole o dziecko nie dba ale co gorsza porzuca lub zabija. Masakra! No i oczywiscie w granicach rozsądku bo jak dziewczyna rodzi mając np 14 lat to też źle bo nawet gdyby chciala to wiadomo ze raczej nie umie jeszcze sama dbac o takiego malucha.

No pewnie ! Broń Boże ja nie uwazam tego za cos zlego :) . Tylko zakasuje mnie ten fakt ze tak sie udaje tak jak to sie mowi " z kopa" jeden raz i juz ;)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
‹‹ 426 427 428 429 430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ