Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry ! :*
Astoria mmmmmmmm no nie ?!Ty prócz tatara wszystko .
Jak tam laseczki plany na dziś ?
Ja juz po sniadanku , właśnie z Mamusia kawe pijemy i zaraz w kąpiel lece , szykowanko i jade do Łodzi pomoc znajomej z synkiem bo ma 4 miesięcznego a ma dziś sprawę w sadzie o alimenty wiec nie ma co żeby go ciągnąć ze sobą
A potem z jeszcze jedna przyjaciółką się widzimy i ida ze mną DP lekarza na wizytę później na kawke do tej co ma sprawę w sadzie i o:) taki plan hihi -
A więc z dnia na dzień coraz mniej dni do @. Ciekawe czy będzie hehe. A ja mam znowu do Was pytanie. Czy jak owulacja była 11/12 to @ będzie też wcześniej przy 27 dc.? Owufriend pokazuje że o 2 dni się przesunie inna aplikacja że powinna przyjść w terminie. Co o tym myślicie ?
Wczoraj z moim P miałam poważną rozmowę. W sumie rozchodziło się o to że nie mam pojęcia czy ma jakieś plany związane z nami. A najbardziej się cieszę t tego że przyszła teściowa poparła mnie. Stwierdziła przy P że mam prawo do jakiejkolwiek deklaracji z jego strony. Ciekawe czy do niego coś dotarło haha -
Ja dzisiaj mam już synka w domu
Więc w planach zabawa, malowanie farbami, później idziemy na plac zabaw i jeszcze koleżanka ma wpaść ze swoimi dzieciaczkami. Obiadek muszę zrobić i pozmywać.
Astoria najgorszy to jest ten strach i wyobrazanie sobie bóg wie jakich reakcji
Zakręcona no to masz trochę do obskoczenia dzisiaj, ale fajnie że spotkasz sie z koleżankami pewnie dawno się nie widziałyście. Daj znać później jak na wizycie było
Klauudyssa Dobrze że z nim pogadałąś i że teściowa Cię poparła bo macie racje, mógłby się jakoś postarać. A z tym terminem @ to nie wiem nie znam się za bardzo -
Heathera wrote:Ja dzisiaj mam już synka w domu
Więc w planach zabawa, malowanie farbami, później idziemy na plac zabaw i jeszcze koleżanka ma wpaść ze swoimi dzieciaczkami. Obiadek muszę zrobić i pozmywać.
Astoria najgorszy to jest ten strach i wyobrazanie sobie bóg wie jakich reakcji
Zakręcona no to masz trochę do obskoczenia dzisiaj, ale fajnie że spotkasz sie z koleżankami pewnie dawno się nie widziałyście. Daj znać później jak na wizycie było
Klauudyssa Dobrze że z nim pogadałąś i że teściowa Cię poparła bo macie racje, mógłby się jakoś postarać. A z tym terminem @ to nie wiem nie znam się za bardzoA co do P za jakiś czas wrócę do rozmowy hehe
To będziesz miała już wesoło hehe. A jak zamierzasz powiedzieć synkowi że będzie miał rodzeństwo?
-
Klauudyssa wrote:Będzie to będzie nie to nie
A co do P za jakiś czas wrócę do rozmowy hehe
To będziesz miała już wesoło hehe. A jak zamierzasz powiedzieć synkowi że będzie miał rodzeństwo?
Pewnie an poczatku nie będzie rozumiał, ale później jak brzuszek urośnie i zacznie się ruszac to będzie widział. Ja już bym chciała mu powiedzieć ale zaraz wygada np dla dziadków że będzie miał brata, a wole poczekac aż zrobię pierwsze USG. W ogóle ja mu wczesnij się pytałam:
-Wiktorku chciałbyś mieć brata?
- tak będę się z nim bawić
- A jak będzie siostrzyczka?
- to też będę się bawić z nią i z braciszkiem
Hehe także on chce koniecznie brata, albo bliźniaki:P ja w sumie tez chyba wolę chłopca bo szybciej się dogadają i będą mieli wspólne zabawki, ale co będzie to będzie najważniejsze żeby zdrowe -
hehe no ale mam nadzieję że nie będzie mocno zazdrosny
No i ciuszki mam po nim ale też szwagierka ma po córce bo jak na razie z mojej strony brat ma tylko jedną córkę, a tak to 4 chłopców i ze strony mojego M tez jedne chłopiec i jedna dziewczynka jak na razie.
-
Bobitta dokładnie taki śluz może oznaczać albo ciążę, albo @ i tez każdy organizm jest inny. Ja np przed @ mam zawsze taki waśnie śluz a np teraz w ogóle prawie śluzu nie miałam aż nieprzyjemnie sucho i wyszło że ciąża. Musisz poczekać na termin spodziewanej @ i sprawdzić. Wiem że ciężko się na to czeka i człowiek się zastanawia czy takie i inne objawy moga świadczyć o zapłodnieniu ale to są tylko przypuszczenia i trzeba poczekać niestety
A u nas słoneczko, kilka chmurek ale białych i troszkę zimnego wiatru. Niestety jesień się zbliża -
No własnie miałam wam pisac ze czuc juz jesień w powietrzy ...
. Ja nawet lubię jesień ale tylko jak jest słoneczna i kolorowa , jak przychodzą te pluchy i sloty to zaraz łapię dołka .
Aaaa i jeszcze jedna sprawa wczoraj w nocy jak nie moglam zasnąć i tak sobie myślałam o tym i tamtym, nasunęła mi sie pewna sprawa a mianowicie ... jak to jest ze tyle kobiet a czasem nawet mlodych dziewczyn tak po prostu od jednego razu sobie wpada ... zawsze mnie to zastanawiało a teraz zaczyna mnie to szokować ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:35
-
Ja tez lubię jesień ale właśnie ta polską złotą, szczególnie wrzesień bo mam urodziny i zawsze kojarzyła mi się z nowymi podręcznikami, kredkami, plecakami jak do skozły się szło nie lubiłam jakoś szczególnie chodzić do szkoły ale te nowe rzecy zawsze mnie motywowały przez kilka tygodni :p Taki nowy początek
Wiesz Ev jeśli wpadnie ale kocha swoje dziecko i się nim opiekuje to ja nie widzę nic w tym strasznego. Sama urodziłam synka mająć niecałe 20 lat, może nie do końca to była wpadka ale udało sie za pierwszym razem. Gorzej jak jakaś małolata wpadnie a później w ogole o dziecko nie dba ale co gorsza porzuca lub zabija. Masakra! No i oczywiscie w granicach rozsądku bo jak dziewczyna rodzi mając np 14 lat to też źle bo nawet gdyby chciala to wiadomo ze raczej nie umie jeszcze sama dbac o takiego malucha. -
dzieki za odpowiedz dziewczyny, ale chodzi mi o to ze jestem tuż po owulacji i po owulce zazwyczaj miałam lepki albo kremowy...
nie pytam czy mogę być w ciaży albo czy zostalam zaplodniona, bo wiem że żadna z Was duchem świętym nie jest i nie ma "kuli smakuli" z której wróży dwie kreski- tylko bardziej się zastanawiałam nad tym czy ten objaw jest uważany za normę czy może któraś z Was tak miała i przesunęła jej się owulacja albo czy taki śluz//wydzielina może być powodem jakiegoś stanu zapalnego?Bobitta
-
Heathera wrote:Ja tez lubię jesień ale właśnie ta polską złotą, szczególnie wrzesień bo mam urodziny i zawsze kojarzyła mi się z nowymi podręcznikami, kredkami, plecakami jak do skozły się szło nie lubiłam jakoś szczególnie chodzić do szkoły ale te nowe rzecy zawsze mnie motywowały przez kilka tygodni :p Taki nowy początek
Wiesz Ev jeśli wpadnie ale kocha swoje dziecko i się nim opiekuje to ja nie widzę nic w tym strasznego. Sama urodziłam synka mająć niecałe 20 lat, może nie do końca to była wpadka ale udało sie za pierwszym razem. Gorzej jak jakaś małolata wpadnie a później w ogole o dziecko nie dba ale co gorsza porzuca lub zabija. Masakra! No i oczywiscie w granicach rozsądku bo jak dziewczyna rodzi mając np 14 lat to też źle bo nawet gdyby chciala to wiadomo ze raczej nie umie jeszcze sama dbac o takiego malucha.
No pewnie ! Broń Boże ja nie uwazam tego za cos zlego. Tylko zakasuje mnie ten fakt ze tak sie udaje tak jak to sie mowi " z kopa" jeden raz i juz