X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ! :*
    Astoria mmmmmmmm no nie ?! :D Ty prócz tatara wszystko .
    Jak tam laseczki plany na dziś ?

Ja juz po sniadanku , właśnie z Mamusia kawe pijemy i zaraz w kąpiel lece , szykowanko i jade do Łodzi pomoc znajomej z synkiem bo ma 4 miesięcznego a ma dziś sprawę w sadzie o alimenty wiec nie ma co żeby go ciągnąć ze sobą
    A potem z jeszcze jedna przyjaciółką się widzimy i ida ze mną DP lekarza na wizytę później na kawke do tej co ma sprawę w sadzie i o:) taki plan hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona napięty grafik dzisiaj masz ;)
    No ja pochłonę wszystko poza tatarem :P Ale go nie lubię, więc nie jest mi żal :)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc z dnia na dzień coraz mniej dni do @. Ciekawe czy będzie hehe. A ja mam znowu do Was pytanie. Czy jak owulacja była 11/12 to @ będzie też wcześniej przy 27 dc.? Owufriend pokazuje że o 2 dni się przesunie inna aplikacja że powinna przyjść w terminie. Co o tym myślicie ?
    Wczoraj z moim P miałam poważną rozmowę. W sumie rozchodziło się o to że nie mam pojęcia czy ma jakieś plany związane z nami. A najbardziej się cieszę t tego że przyszła teściowa poparła mnie. Stwierdziła przy P że mam prawo do jakiejkolwiek deklaracji z jego strony. Ciekawe czy do niego coś dotarło haha

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam już synka w domu :) Więc w planach zabawa, malowanie farbami, później idziemy na plac zabaw i jeszcze koleżanka ma wpaść ze swoimi dzieciaczkami. Obiadek muszę zrobić i pozmywać.

Astoria najgorszy to jest ten strach i wyobrazanie sobie bóg wie jakich reakcji :P

Zakręcona no to masz trochę do obskoczenia dzisiaj, ale fajnie że spotkasz sie z koleżankami pewnie dawno się nie widziałyście. Daj znać później jak na wizycie było :)

Klauudyssa Dobrze że z nim pogadałąś i że teściowa Cię poparła bo macie racje, mógłby się jakoś postarać. A z tym terminem @ to nie wiem nie znam się za bardzo :/

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Ja dzisiaj mam już synka w domu :) Więc w planach zabawa, malowanie farbami, później idziemy na plac zabaw i jeszcze koleżanka ma wpaść ze swoimi dzieciaczkami. Obiadek muszę zrobić i pozmywać.

Astoria najgorszy to jest ten strach i wyobrazanie sobie bóg wie jakich reakcji :P

Zakręcona no to masz trochę do obskoczenia dzisiaj, ale fajnie że spotkasz sie z koleżankami pewnie dawno się nie widziałyście. Daj znać później jak na wizycie było :)

Klauudyssa Dobrze że z nim pogadałąś i że teściowa Cię poparła bo macie racje, mógłby się jakoś postarać. A z tym terminem @ to nie wiem nie znam się za bardzo :/
    Będzie to będzie nie to nie :) A co do P za jakiś czas wrócę do rozmowy hehe
    To będziesz miała już wesoło hehe. A jak zamierzasz powiedzieć synkowi że będzie miał rodzeństwo :) ?

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Będzie to będzie nie to nie :) A co do P za jakiś czas wrócę do rozmowy hehe
    To będziesz miała już wesoło hehe. A jak zamierzasz powiedzieć synkowi że będzie miał rodzeństwo :) ?
    Normalnie mu powiem że w brzuszku mam braciszka albo siostrzyczkę :) Pewnie an poczatku nie będzie rozumiał, ale później jak brzuszek urośnie i zacznie się ruszac to będzie widział. Ja już bym chciała mu powiedzieć ale zaraz wygada np dla dziadków że będzie miał brata, a wole poczekac aż zrobię pierwsze USG. W ogóle ja mu wczesnij się pytałam:
    -Wiktorku chciałbyś mieć brata?
    - tak będę się z nim bawić
    - A jak będzie siostrzyczka?
    - to też będę się bawić z nią i z braciszkiem :)
    Hehe także on chce koniecznie brata, albo bliźniaki:P ja w sumie tez chyba wolę chłopca bo szybciej się dogadają i będą mieli wspólne zabawki, ale co będzie to będzie najważniejsze żeby zdrowe :)

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Tobą hehe przede wszystkim będziesz już miała całą wyprawkę po starszym synku. Hehe jeszcze nie wie co go czeka. Że mamą będzie się musiał podzielić :)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no ale mam nadzieję że nie będzie mocno zazdrosny :P No i ciuszki mam po nim ale też szwagierka ma po córce bo jak na razie z mojej strony brat ma tylko jedną córkę, a tak to 4 chłopców i ze strony mojego M tez jedne chłopiec i jedna dziewczynka jak na razie.

• JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki! Ja utknęłam u lekarza na conajmniej 2 h.. Jakis zart. Kabaret..

Co u Was ? :*

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Cześć kobietki! Ja utknęłam u lekarza na conajmniej 2 h.. Jakis zart. Kabaret..

Co u Was ? :*
    U mnie w przychodzni 2 h to norma :p Ja idę z synkiem malować farbami. Poza tym chce mi się jeść ale nie wiem co :o

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) a u mnie pada deszcz od rana :) :) mezus wrócił z pracy także sama nie siedze i mam do kogo sie odezwać :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo a u mnie słonko świeci pięknie. Ani grama chmurki :)

55990b83d2.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez słońce i przyjemny wiaterek :))

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć dziewczyny,
    może wtrążolam sie nie na temat, ale pytanie mam do tych, które juz trochę obserwują swoje ciało.
    Czy którakolwiek z Was po owulacji miała wodnisty śluz//wydzielinę utrzymujący się długo po ?

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci Bobitta że przed @ jak i we wczesnym okresie ciąży jest taki śluz więc trudno powiedzieć co on może wskazać czy ciążę czy zbliżającą się @...

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta dokładnie taki śluz może oznaczać albo ciążę, albo @ i tez każdy organizm jest inny. Ja np przed @ mam zawsze taki waśnie śluz a np teraz w ogóle prawie śluzu nie miałam aż nieprzyjemnie sucho i wyszło że ciąża. Musisz poczekać na termin spodziewanej @ i sprawdzić. Wiem że ciężko się na to czeka i człowiek się zastanawia czy takie i inne objawy moga świadczyć o zapłodnieniu ale to są tylko przypuszczenia i trzeba poczekać niestety

A u nas słoneczko, kilka chmurek ale białych i troszkę zimnego wiatru. Niestety jesień się zbliża

• Ev Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie miałam wam pisac ze czuc juz jesień w powietrzy ... :) :( . Ja nawet lubię jesień ale tylko jak jest słoneczna i kolorowa , jak przychodzą te pluchy i sloty to zaraz łapię dołka .

Aaaa i jeszcze jedna sprawa wczoraj w nocy jak nie moglam zasnąć i tak sobie myślałam o tym i tamtym, nasunęła mi sie pewna sprawa a mianowicie ... jak to jest ze tyle kobiet a czasem nawet mlodych dziewczyn tak po prostu od jednego razu sobie wpada ... zawsze mnie to zastanawiało a teraz zaczyna mnie to szokować ... :P .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:35

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lubię jesień ale właśnie ta polską złotą, szczególnie wrzesień bo mam urodziny i zawsze kojarzyła mi się z nowymi podręcznikami, kredkami, plecakami jak do skozły się szło nie lubiłam jakoś szczególnie chodzić do szkoły ale te nowe rzecy zawsze mnie motywowały przez kilka tygodni :p Taki nowy początek :)

Wiesz Ev jeśli wpadnie ale kocha swoje dziecko i się nim opiekuje to ja nie widzę nic w tym strasznego. Sama urodziłam synka mająć niecałe 20 lat, może nie do końca to była wpadka ale udało sie za pierwszym razem. Gorzej jak jakaś małolata wpadnie a później w ogole o dziecko nie dba ale co gorsza porzuca lub zabija. Masakra! No i oczywiscie w granicach rozsądku bo jak dziewczyna rodzi mając np 14 lat to też źle bo nawet gdyby chciala to wiadomo ze raczej nie umie jeszcze sama dbac o takiego malucha.

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za odpowiedz dziewczyny, ale chodzi mi o to ze jestem tuż po owulacji i po owulce zazwyczaj miałam lepki albo kremowy...
    nie pytam czy mogę być w ciaży albo czy zostalam zaplodniona, bo wiem że żadna z Was duchem świętym nie jest i nie ma "kuli smakuli" z której wróży dwie kreski- tylko bardziej się zastanawiałam nad tym czy ten objaw jest uważany za normę czy może któraś z Was tak miała i przesunęła jej się owulacja albo czy taki śluz//wydzielina może być powodem jakiegoś stanu zapalnego?

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Ja tez lubię jesień ale właśnie ta polską złotą, szczególnie wrzesień bo mam urodziny i zawsze kojarzyła mi się z nowymi podręcznikami, kredkami, plecakami jak do skozły się szło nie lubiłam jakoś szczególnie chodzić do szkoły ale te nowe rzecy zawsze mnie motywowały przez kilka tygodni :p Taki nowy początek :)

Wiesz Ev jeśli wpadnie ale kocha swoje dziecko i się nim opiekuje to ja nie widzę nic w tym strasznego. Sama urodziłam synka mająć niecałe 20 lat, może nie do końca to była wpadka ale udało sie za pierwszym razem. Gorzej jak jakaś małolata wpadnie a później w ogole o dziecko nie dba ale co gorsza porzuca lub zabija. Masakra! No i oczywiscie w granicach rozsądku bo jak dziewczyna rodzi mając np 14 lat to też źle bo nawet gdyby chciala to wiadomo ze raczej nie umie jeszcze sama dbac o takiego malucha.

No pewnie ! Broń Boże ja nie uwazam tego za cos zlego :) . Tylko zakasuje mnie ten fakt ze tak sie udaje tak jak to sie mowi " z kopa" jeden raz i juz ;)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
‹‹ 426 427 428 429 430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ