Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Hera kochanie na pewno wszystko będzie ok !
Co do ciąży to dopóki się dziecko nie urodzi zdrowe zawsze jest strach niestety .
Ale fakt najgorsze zagrożenia mam juz dawno dawno za sobą ale musiałam jednak ten czas przeżyć wiec i Wy przezyjecie hehe:)
Jeeeeej , strasznie jestem podekscytowana mowie Ci , ze zaraz lada chwila będzie ze mną juz synus !lada chwila !!! Matko:)
fajne uczucie. A jak sie urodzi to czas będzie płyną baaardzo szybko. Ja pamietam jakbym wczoraj rodziła a synek już taki duży, we wrześniu do przedszkola już idzie ahhhhh
-
Heathera wrote:Właśnie bardzo szczęśliwy, dawno go takiego nie widziałam
I teraz tak juz powinno zostać na zawsze .
Jeeeej ale mam roboty jeszcze: o
Nagadalam się z Mama na skype i teraz z przyjaciółką hahaha , masakra normalnie . Nigdy nie wysprzatam hahaha -
ZakręconaOna wrote:Bardzo dobrze !
I teraz tak juz powinno zostać na zawsze .
Jeeeej ale mam roboty jeszcze: o
Nagadalam się z Mama na skype i teraz z przyjaciółką hahaha , masakra normalnie . Nigdy nie wysprzatam hahahaMój strasznie lubi dzieci zawsze jak gdzieś do kogoś idziemy to łapie dobry kontakt z dziećmi i wszytskie go lubią
Aj to leć bo do rana się nie wyrobisz, ale pamiętaj też się nie przemęczaj !
I miłego lotu życze i bezpiecznej podróży
I się odezwij jak będziesz na miejscu -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny :* postanowiłam napisać, bo ostatnio jak pisałam miałam kiepski humor. Na chwilę obecną trochę mi się przestawiło i mam dobry humor
i co najważniejsze mam pozytywne nastawienie
chociaż jak patrzę na swój wykres to nie wiem czy już po owulce czy dopiero przed
wolałabym już być po, no ale cóż
-
Cześć Dziewczyny
Mam nadzieję, że Zakręcona bez problemu sobie podróżuje
Paulette ja się nie znam na wykresach, ale cieszę się, że masz już lepszy humor - tak trzymaj!
A moje dziecko wzięło się do roboty i w końcu zaczęło mi generować ciążowe objawy]
Niestety zaparcia
A poza tym mój mąż dzisiaj zauważył, że mam już tą ciemną linię od pępka w dół... Linea negra czy jak to się nazywa...Paulette lubi tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:PaniPasztetowa a może Ci pokrzywka wyskoczyła na twarzy ? Idź z tym do lekarza :*
Nie wiem. Zaczekam może spokojnie do jutra i powiem temu od chorób zakaźnych zakaźnych..
A jak u Was w ogóle wtorek mija?
Ciekawe jak tam lot Naszej Zakręconej.Udało się!