Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wróciłam ale tylko na chwilkę bo się okazało że jeszcze raz idę do koleżanki popilnowac bo ona teraz leci do pracy bo wezwanie pilne dostała. I będę tam u niej gdzieś do 21 chyba ze jej mam będzie mogła to przyjdzie mnie zwolnić. Mam taką nadzieję
Że za 3 godziny wrócę
I mam nadzieję że wieczorem się odezwę, a jak nie to jutro. Najgorzej że telefon mi zablokowali
Zapłąciłam fakturę normalnie 50 zł a się okazało że faktura była na 66 zł bo smsy wysyłałam żeby transfer na chomiku przedłuzyc itd. No i 16 zł nie zapłaciłam i dzis zablokowali bez ostrzezenia. Jeju zapłaciłam dziś odrazu tą końcówkę ale pewnie odblokują mi dopiero jutro. A się czuję bez telefonu jak bez ręki noo masakra
-
Na pewno szybciej i wygodniej niż innym transportem
Ej mam pytanie, mogę jeśc ser feta ? Bo wiem że nie mogę pleśniowych np camember, ale na niektróych stronach pisza że nie można tez fety, a na niektórych że można i nie wiem a mam jeszcze pół w lodówce i sałatkę chciałam zrobić
-
Heathera wrote:Na pewno szybciej i wygodniej niż innym transportem
Ej mam pytanie, mogę jeśc ser feta ? Bo wiem że nie mogę pleśniowych np camember, ale na niektróych stronach pisza że nie można tez fety, a na niektórych że można i nie wiem a mam jeszcze pół w lodówce i sałatkę chciałam zrobić
-
Heathera wrote:No to dobrze:) Więc jutro będzie rybka z ziemniaczkami i z sałAtką grecką
kochana feta itp możesz jeść , nie odmawiaj sobie za wiele:)
Niektóre rzeczy powinno się niby nie jeść ale znam mega dużo osób co nawet wcinalo ser plesniowy ten z niebieska pleśnią prawdziwa -
No niby tak ale ja akurat z plesniowymi wole nie ryzykować tak samo z surowymi rzeczami chociaż mam dobrze bo i tak ich nie lubię wiec z niczego nie rezygnuje :p tylko właśnie zdziwiłam się na ten ser feta ale jak lekarz ci mowil ze mozna tzn ze można
dzięki za odpowiedź
a jak tam się czujesz? Ja dziś trochę się zmeczylam pilnują córki koleżanki wiec tetaz odpozywam przed tv. Niedlugo wraca mąż i spaćku
-
Cześć Dziewczyny
Zakręcona super, że wszystko w porządku przebiegło.
Dziewczyny powiedzieliśmy dzisiaj o ciąży rodzicom. Jestem w szoku ich reakcjąZwariowali z radości, a zwłaszcza teściowa
Ufff jedno zmartwienie z głowypanipasztetowa, ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
astoriaa wrote:Cześć Dziewczyny
Zakręcona super, że wszystko w porządku przebiegło.
Dziewczyny powiedzieliśmy dzisiaj o ciąży rodzicom. Jestem w szoku ich reakcjąZwariowali z radości, a zwłaszcza teściowa
Ufff jedno zmartwienie z głowyastoriaa lubi tę wiadomość
-
Super, super.
Astoriaa, a czemu jedno zmartwienie z głowy? Aż tak strasznie?
Zakręcona - super, że sprawnie wszystko poszło. Odpoczywaj sobie teraz. :d
Hera - ja podobnie jak Ty, za wiele z tych serowych rzeczy odmawiać sobie nie muszę. Fety też nie lubię, więc wsio ryba. :d Tatara tylko żałuję, ale to się da.
Biedroneczka - no, no. Ciekawe, czy maleństwo tam już daje znać o sobie.
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:Super, super.
Astoriaa, a czemu jedno zmartwienie z głowy? Aż tak strasznie?
Zakręcona - super, że sprawnie wszystko poszło. Odpoczywaj sobie teraz. :d
Hera - ja podobnie jak Ty, za wiele z tych serowych rzeczy odmawiać sobie nie muszę. Fety też nie lubię, więc wsio ryba. :d Tatara tylko żałuję, ale to się da.
Biedroneczka - no, no. Ciekawe, czy maleństwo tam już daje znać o sobie.
Bałam się ich reakcji, martwiłam się, że nie będą się cieszyć itp... Kompletnie nie wiedziałam jak zareagują -
Astoria eeee czemu mieli być się nie cieszyć
Jak można z malusia się nie cieszyć hihi w każdym bądź razie widzisz , przeszczesliwi są jak wy
Ojjj pasztetowa Ja tatara też mega żałuje hahaha ale w grudniu na święta opedzluje cala tacke hahahahaha
Dobranoc kochane: * umeczona uciekam spacastoriaa, Carmen1724 lubią tę wiadomość