X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    panipasztetowa , mam pytanko ;) tobie udalo sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu starań ??

W sumie w 14 cyklu, ale pierwszym z clo.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Kochane widziałam mojego groszka ;) Ma 2mm i bije mu serducho :)
    Wszystko jest jak na razie ok ;)
    Dziecko i macica wygląda na 6 tydzień - jakaś późna owulacja musiała być w tym cyklu.
    Na razie termin na 29 marca, ale za 2 tygodnie mam kolejne usg, żeby to właśnie dokładniej sprawdzić ;)

Mąż jest wreszcie szczęśliwy ;)

To super! Kurde, to mój bobas jakiś mniejszy, bo domyślam się, zę te 2mm to jakiś mały błędzik. Mój miał tydzień temu w 6t4d 6,6 mm..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 11:56

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa , Achaa ;))

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    panipasztetowa , Achaa ;))

A Wy ile?

Ja i tak nadal w tą ciąże uwierzyć nie mogę, mimo, że widziałam już serducho itd. :)

Teraz dodatkowo wiem, że są te kłopoty z tą toxoplazmozą.. Tak się boję, że nie macie pojęcia. :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria świetne wieści :) rośnijcie zdrowo :)

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria super ! :) nie sugeruj się macica: D obserwuj się po USG , Ja jestem na końcu 30 tygodnia a macicę mam jak w 36 :D

Pasztetowa maluchy nigdy nie są idealnych tych samych wymiarów .

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm.. Ja jestem ciekawa co ja za tydzień zobaczę. :D

No i czekam do tej środy jak za zmiłowaniem.. Kurde, ciekawe co oni na to wszystko powiedzą.. :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Hm.. Ja jestem ciekawa co ja za tydzień zobaczę. :D

No i czekam do tej środy jak za zmiłowaniem.. Kurde, ciekawe co oni na to wszystko powiedzą.. :(
    Słuchaj no a co maja Ci powiedzieć kochana ?
    Porobia badania , pewnie podadza zastrzyk z przeciwciałami i jakiś antybiotyk i wszystko minie:)
    A co za tydzień masz USG ?

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby tak.. Ale chciałabym, żeby mi chociaż ktoś powiedział, że będzie ok i że to bobasowi nie zaszkodzi...

Tak, za tydzień mam usg, to będzie 8t3d (wg ostatniego usg).

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Zakręcona a No szybko zleciało tydzien była .

Asteria super ze widziałaś groszeczka i bijące serduszko :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole .. Jak nie urok to sraczka.
    Wczoraj byłam na tyhc lotach w Gdynii z moim i z jego bratem. A on z synem..
    Dzisiaj robie sobie trening w ogrodzie i mój mi mówi ze jego mama płacze bo brat zrobił awanture...

Paw jakiś czas temu połamał rączkę od wozka brata córki.. POznije druga czesc złamała moja tesciowa.. I wczoraj elemet przyszedł. Zlozyli się po polowie.. A jego brat zrobił awature mamie, ze ona kłamie bo pewnie Paw zadnych pieniędzy nie dał... I teraz ksiąze M. żada żeby Paw przyszedł i się z nim rozliczył. Smiech na sali.. Zlodzieja z niego zrobił .. Jakis kosmos. Najchetniej to bym mu w ryj przywaliła... Od zawsze robil z siebie ksiecia. Jak cos chciał to Paweł zawsze był. A teraz zachował się jak totalny skurwiel.

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Kochane widziałam mojego groszka ;) Ma 2mm i bije mu serducho :)
    Wszystko jest jak na razie ok ;)
    Dziecko i macica wygląda na 6 tydzień - jakaś późna owulacja musiała być w tym cyklu.
    Na razie termin na 29 marca, ale za 2 tygodnie mam kolejne usg, żeby to właśnie dokładniej sprawdzić ;)

Mąż jest wreszcie szczęśliwy ;)

Supeeeer :) Gratuluje poraz kolejny <3

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa wiec my Ci mówimy ze będzie ok a w środę lekarz potwierdzi:)
    Marzycielka no trochę lipa ... :/ za mocno nie umiem odnaleźć się w tym co napisalas ale mimo wszystko czuje podstęp i tak jak napisalas skurwysynstwo

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Dzisiaj robie sobie trening w ogrodzie i mój mi mówi ze jego mama płacze bo brat zrobił awanture...

Paw jakiś czas temu połamał rączkę od wozka brata córki.. POznije druga czesc złamała moja tesciowa.. I wczoraj elemet przyszedł. Zlozyli się po polowie.. A jego brat zrobił awature mamie, ze ona kłamie bo pewnie Paw zadnych pieniędzy nie dał... I teraz ksiąze M. żada żeby Paw przyszedł i się z nim rozliczył. Smiech na sali.. Zlodzieja z niego zrobił .. Jakis kosmos. Najchetniej to bym mu w ryj przywaliła... Od zawsze robil z siebie ksiecia. Jak cos chciał to Paweł zawsze był. A teraz zachował się jak totalny skurwiel.
    Niestety u mnie tosamo przyszla tesciowa non stop chce kasy od P a jak jej sie wczoraj postawil i powiedzial ze nie bo dostala 4 dni temu to przed cala rodzina wyszedl na tego zlego

55990b83d2.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie sa podli poprostu.

I zobacz klaudysa jak to jest.. Chcesz dobrze, dostajesz nóż w plecy. :/

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie do tego jak bysmy szli na swoje to bedzie musiala isc na mniejsze mieszkanie i juz widze gadanie bo ksiezniczka nie chciala tu przyjsc normalnie noz w kieszeni mi sie otwiera.
    Owszen nie chce isc mieszkac tam bo wiecznie jest syf. Moj P nie nauczy sie jak wyglada zycie w rodzinie ze kobieta to nie tylko przynies wynies i podaj. A o ojcu nie wspomne

55990b83d2.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:

Ja miałam to samo z matką. Dopóki dawałam kasę, było ok. A teraz jestem ta najgorsza. O traktowaniu mnie przez ojca już nie wspomnę... ;/

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa , my starmy sie pierwszy cykl , ale tak sie dzis wkurzylam bo temperatura mi spadla a juz myslalam ...mialam minimum nadzieji ... mam nadzieje ze ten cykl nie pojdzie zupelnie na marne i owu pojawi sie teraz a wczesniej to byl jakis falszywy alarm . Mam nadzieje :)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    panipasztetowa , my starmy sie pierwszy cykl , ale tak sie dzis wkurzylam bo temperatura mi spadla a juz myslalam ...mialam minimum nadzieji ... mam nadzieje ze ten cykl nie pojdzie zupelnie na marne i owu pojawi sie teraz a wczesniej to byl jakis falszywy alarm . Mam nadzieje :)

Uszy do góry, może jeszcze nic straconego. Ale to są Wasze starania naturalne, tak? Bo ja starałam się 14 cykli naturalnie, a 15 z wspomagaczami był (clo + ovitrelle).

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Uszy do góry, może jeszcze nic straconego. Ale to są Wasze starania naturalne, tak? Bo ja starałam się 14 cykli naturalnie, a 15 z wspomagaczami był (clo + ovitrelle).

Mam taka nadzieje :) Tak naturalne . Dopiero w czwartek ide pierwszy raz na wizyte do gin. zwiazana strikte z planowaniem ciazy czyli rozeznanie sie w sytuacji na temat ewentualnych potrzebnych badan itp .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
‹‹ 422 423 424 425 426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ