X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    panipasztetowa , mam pytanko ;) tobie udalo sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu starań ??

W sumie w 14 cyklu, ale pierwszym z clo.

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Kochane widziałam mojego groszka ;) Ma 2mm i bije mu serducho :)
    Wszystko jest jak na razie ok ;)
    Dziecko i macica wygląda na 6 tydzień - jakaś późna owulacja musiała być w tym cyklu.
    Na razie termin na 29 marca, ale za 2 tygodnie mam kolejne usg, żeby to właśnie dokładniej sprawdzić ;)

Mąż jest wreszcie szczęśliwy ;)

To super! Kurde, to mój bobas jakiś mniejszy, bo domyślam się, zę te 2mm to jakiś mały błędzik. Mój miał tydzień temu w 6t4d 6,6 mm..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 11:56

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa , Achaa ;))

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    panipasztetowa , Achaa ;))

A Wy ile?

Ja i tak nadal w tą ciąże uwierzyć nie mogę, mimo, że widziałam już serducho itd. :)

Teraz dodatkowo wiem, że są te kłopoty z tą toxoplazmozą.. Tak się boję, że nie macie pojęcia. :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria świetne wieści :) rośnijcie zdrowo :)

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria super ! :) nie sugeruj się macica: D obserwuj się po USG , Ja jestem na końcu 30 tygodnia a macicę mam jak w 36 :D

Pasztetowa maluchy nigdy nie są idealnych tych samych wymiarów .

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm.. Ja jestem ciekawa co ja za tydzień zobaczę. :D

No i czekam do tej środy jak za zmiłowaniem.. Kurde, ciekawe co oni na to wszystko powiedzą.. :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Hm.. Ja jestem ciekawa co ja za tydzień zobaczę. :D

No i czekam do tej środy jak za zmiłowaniem.. Kurde, ciekawe co oni na to wszystko powiedzą.. :(
    Słuchaj no a co maja Ci powiedzieć kochana ?
    Porobia badania , pewnie podadza zastrzyk z przeciwciałami i jakiś antybiotyk i wszystko minie:)
    A co za tydzień masz USG ?

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby tak.. Ale chciałabym, żeby mi chociaż ktoś powiedział, że będzie ok i że to bobasowi nie zaszkodzi...

Tak, za tydzień mam usg, to będzie 8t3d (wg ostatniego usg).

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Zakręcona a No szybko zleciało tydzien była .

Asteria super ze widziałaś groszeczka i bijące serduszko :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole .. Jak nie urok to sraczka.
    Wczoraj byłam na tyhc lotach w Gdynii z moim i z jego bratem. A on z synem..
    Dzisiaj robie sobie trening w ogrodzie i mój mi mówi ze jego mama płacze bo brat zrobił awanture...

Paw jakiś czas temu połamał rączkę od wozka brata córki.. POznije druga czesc złamała moja tesciowa.. I wczoraj elemet przyszedł. Zlozyli się po polowie.. A jego brat zrobił awature mamie, ze ona kłamie bo pewnie Paw zadnych pieniędzy nie dał... I teraz ksiąze M. żada żeby Paw przyszedł i się z nim rozliczył. Smiech na sali.. Zlodzieja z niego zrobił .. Jakis kosmos. Najchetniej to bym mu w ryj przywaliła... Od zawsze robil z siebie ksiecia. Jak cos chciał to Paweł zawsze był. A teraz zachował się jak totalny skurwiel.

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Kochane widziałam mojego groszka ;) Ma 2mm i bije mu serducho :)
    Wszystko jest jak na razie ok ;)
    Dziecko i macica wygląda na 6 tydzień - jakaś późna owulacja musiała być w tym cyklu.
    Na razie termin na 29 marca, ale za 2 tygodnie mam kolejne usg, żeby to właśnie dokładniej sprawdzić ;)

Mąż jest wreszcie szczęśliwy ;)

Supeeeer :) Gratuluje poraz kolejny <3

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasztetowa wiec my Ci mówimy ze będzie ok a w środę lekarz potwierdzi:)
    Marzycielka no trochę lipa ... :/ za mocno nie umiem odnaleźć się w tym co napisalas ale mimo wszystko czuje podstęp i tak jak napisalas skurwysynstwo

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Dzisiaj robie sobie trening w ogrodzie i mój mi mówi ze jego mama płacze bo brat zrobił awanture...

Paw jakiś czas temu połamał rączkę od wozka brata córki.. POznije druga czesc złamała moja tesciowa.. I wczoraj elemet przyszedł. Zlozyli się po polowie.. A jego brat zrobił awature mamie, ze ona kłamie bo pewnie Paw zadnych pieniędzy nie dał... I teraz ksiąze M. żada żeby Paw przyszedł i się z nim rozliczył. Smiech na sali.. Zlodzieja z niego zrobił .. Jakis kosmos. Najchetniej to bym mu w ryj przywaliła... Od zawsze robil z siebie ksiecia. Jak cos chciał to Paweł zawsze był. A teraz zachował się jak totalny skurwiel.
    Niestety u mnie tosamo przyszla tesciowa non stop chce kasy od P a jak jej sie wczoraj postawil i powiedzial ze nie bo dostala 4 dni temu to przed cala rodzina wyszedl na tego zlego

55990b83d2.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie sa podli poprostu.

I zobacz klaudysa jak to jest.. Chcesz dobrze, dostajesz nóż w plecy. :/

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie do tego jak bysmy szli na swoje to bedzie musiala isc na mniejsze mieszkanie i juz widze gadanie bo ksiezniczka nie chciala tu przyjsc normalnie noz w kieszeni mi sie otwiera.
    Owszen nie chce isc mieszkac tam bo wiecznie jest syf. Moj P nie nauczy sie jak wyglada zycie w rodzinie ze kobieta to nie tylko przynies wynies i podaj. A o ojcu nie wspomne

55990b83d2.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:

Ja miałam to samo z matką. Dopóki dawałam kasę, było ok. A teraz jestem ta najgorsza. O traktowaniu mnie przez ojca już nie wspomnę... ;/

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa , my starmy sie pierwszy cykl , ale tak sie dzis wkurzylam bo temperatura mi spadla a juz myslalam ...mialam minimum nadzieji ... mam nadzieje ze ten cykl nie pojdzie zupelnie na marne i owu pojawi sie teraz a wczesniej to byl jakis falszywy alarm . Mam nadzieje :)

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    panipasztetowa , my starmy sie pierwszy cykl , ale tak sie dzis wkurzylam bo temperatura mi spadla a juz myslalam ...mialam minimum nadzieji ... mam nadzieje ze ten cykl nie pojdzie zupelnie na marne i owu pojawi sie teraz a wczesniej to byl jakis falszywy alarm . Mam nadzieje :)

Uszy do góry, może jeszcze nic straconego. Ale to są Wasze starania naturalne, tak? Bo ja starałam się 14 cykli naturalnie, a 15 z wspomagaczami był (clo + ovitrelle).

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa wrote:
    Uszy do góry, może jeszcze nic straconego. Ale to są Wasze starania naturalne, tak? Bo ja starałam się 14 cykli naturalnie, a 15 z wspomagaczami był (clo + ovitrelle).

Mam taka nadzieje :) Tak naturalne . Dopiero w czwartek ide pierwszy raz na wizyte do gin. zwiazana strikte z planowaniem ciazy czyli rozeznanie sie w sytuacji na temat ewentualnych potrzebnych badan itp .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
‹‹ 422 423 424 425 426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ