Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia9230 wrote:Ok tak tylko pytam
bo na necie czytalam ze niektore kobiety maja dusznosci od samego poczatku przez jakis czas, bo jestem tez alergikiem.
Tam nawet nie ma co się zgłębiać .
Wiesz mam znajoma która jest alergikiem i to na wszystko , dosłownie !biedula
Ale Ona np. Nie miała żadnych duszności nic na poczatku , zresztą ona cala ciążę bezobjawowo przechodzi -
karolcia9230 wrote:Od tygodnia takie dusznosci mnie mecza ze nawet jak szybko sie przejde gdzies to juz tchu zlapac nie moge
W pracy musze ciagle chodzic i sie schylac a to juz w tym momencie koszmar...i lekarz nie dal mi zwolnienia bo zdrowa jestem...
Pogody niestety swoje robią a poza tym alergia Twoja , są wakacje wiesz wiesz
No to Luton to spory kawałek ode mnie i u mnie cieplejsze pogody są niż u Ciebie:)
U mnie upały do 37 stopni dochodzą: ( -
Od zaparć nie powinnam chudnąć, wiem. Ale przez te zaparcia całkiem już apetytu nie mam i co na wagę wejdę, to tam coraz mniej.
Trochę może też stres mnie zżera przez tą toxoplazmozę. Tak się martwię, że z maleństwem coś nie tak będzie..Udało się!
-
panipasztetowa wrote:Od zaparć nie powinnam chudnąć, wiem. Ale przez te zaparcia całkiem już apetytu nie mam i co na wagę wejdę, to tam coraz mniej.
Trochę może też stres mnie zżera przez tą toxoplazmozę. Tak się martwię, że z maleństwem coś nie tak będzie.. -
Uuuuu biedroneczko już ?! Strasznie szybko minęło: (
Ja miałam drzemke " chwilowa " z chwili krótkiej zrobiła się 2,5 godzinna drzemeczka:)
Dziś racuchow napieklam , zjedlismy mmma teraz przed TV lezymy sobie i nasz ulubiony kabaret oglądamy. " Paranienormalni to night"