X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja aaaa k ?!Hera ?!?!?!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe mam najlepszego męża na świecie i strasznie się pomylilam co do niego. Zjedlismy kolacje. W ogóle on do kolacji piwo chcial to mu nalalam z sokiem i sobie wode z sokiem zeby nie zobaczył. Zjedlismy poszlam do kuchni i wracam z piwem, fajkami o ciastkami. On szok ze co to. Ja ze musimy pogadać i ze to ma na odstresowanie się. I dalan mu pudełko zobaczyl i mówi: - w ciąży jesteś? Hahaha na prawdę ? Fajnieeeee :D a ja szok az kopara mi opaopadła. Jak mu powiedzialam ze strasznie sie balam mu powiedzieć to ppwiedzial ze jestem glupia bo to sqietna wiadomosc i nie ma sie czego denerwowa i powinnam mu powiedzieć wczesniej a nie sie stresować.

ZakręconaOna, Biedroneczka29, Carmen1724, astoriaa lubią tę wiadomość

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Hehe mam najlepszego męża na świecie i strasznie się pomylilam co do niego. Zjedlismy kolacje. W ogóle on do kolacji piwo chcial to mu nalalam z sokiem i sobie wode z sokiem zeby nie zobaczył. Zjedlismy poszlam do kuchni i wracam z piwem, fajkami o ciastkami. On szok ze co to. Ja ze musimy pogadać i ze to ma na odstresowanie się. I dalan mu pudełko zobaczyl i mówi: - w ciąży jesteś? Hahaha na prawdę ? Fajnieeeee :D a ja szok az kopara mi opaopadła. Jak mu powiedzialam ze strasznie sie balam mu powiedzieć to ppwiedzial ze jestem glupia bo to sqietna wiadomosc i nie ma sie czego denerwowa i powinnam mu powiedzieć wczesniej a nie sie stresować.
    Widzisz ! Ale się cieszę !!!! Aż mi się meeeega buzia cieszy ! Cudownie:) tak przeczuwalam , ze jednak będzie odrazu szczęśliwy:) świetnie !!! :*:*:*

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jutro ma wolny dzień wiec cały spędzimy razem i pewnie zagladne do was dopiero w poniedziałek wiec miłej niedzieli życzę :)))))))))

• Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehw no mi tez się cieszy buzka:p tylko jeszcze w szoku jestem i tez sie wzruszylam i lezki mi lecą :p

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To swietnie. I czemu tak panikowalas :-) ma 100% racji

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli skarbie ! :) tez bym się wzruszyla hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a u mnie w tym miesiacu chyba nic z tego nie bedzie. Moj doslownie pada ze zmeczenia. Ciezki okres w pracy ma. Wiec mu wybaczam hehe nie teraz to innym razem i tyle.
    U mnie dzis przeszla nawalnica drzewa polamane slupy poprzewracane. Byla chwila ze rolete zewnetrzna zamontowana na balkonie chcialo wyrwac. Masakra

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Dziewczynki a u mnie w tym miesiacu chyba nic z tego nie bedzie. Moj doslownie pada ze zmeczenia. Ciezki okres w pracy ma. Wiec mu wybaczam hehe nie teraz to innym razem i tyle.
    U mnie dzis przeszla nawalnica drzewa polamane slupy poprzewracane. Byla chwila ze rolete zewnetrzna zamontowana na balkonie chcialo wyrwac. Masakra
    Kochana będzie czas i na was ! Wiadomo ze musisz mu wybaczyć bo to juz wyższa szkoła jazdy , praca męczy strasznie nie ma co: (
    Nic na sile a uda się na pewno kochana .
    No to nieźle burza była u Ciebie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze tak :-)nie umiem sie za to gniewac hehe. Wiem ze tego na sile nie mozna chciec bo to ma byc sama przyjemnosc
    Ale przy okazji popadalo heh drzewa w parkach poniszczone a tak to galezie ktore zreszta powinny byc przyciete. A jak u was?

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Pewnie ze tak :-)nie umiem sie za to gniewac hehe. Wiem ze tego na sile nie mozna chciec bo to ma byc sama przyjemnosc
    Ale przy okazji popadalo heh drzewa w parkach poniszczone a tak to galezie ktore zreszta powinny byc przyciete. A jak u was?
    U mnie w Anglii spokojnie , słoneczko dziś:)
    Ale w Łodzi u Mamy padało dziś:) burze , grzmoty

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed wami tez bezsenna noc?

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Przed wami tez bezsenna noc?
    A czemu ?
    Ja mam w ciąży ostatnio w tym miesiącu mega dużo nieprzespanych nocy niestety ale sadze ze spać będę bo duchoty jakiejś wielkiej nie ma , ja po kąpieli dopiero co i gorącej herbacie wiec muli mnie to zawsze i Misiak jest a wtedy przyjemniej aż się śpi , tylko nie wygodnie mi juz z brzuchem się leży ani nic ...spojenie bili wszystko

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh takiej to dobrze ja przytulic sie moge do giganta misia hehe ale to nie to samo. U mnie non stop straz jezdzi pewnie do drzew podtopien itp ale po jaka cholere na sygnale po za zabudowanym? W nocy sie to niesie

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niesie niesie a co poradzisz: (
    Jak to nie to samo ? Jak do faceta się przytulic można: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • karolcia9230 Znajoma

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski!
    Czy mialyscie duszności na poczatku ciazy tzn. 4-5 tydzień? @ ma przyjść na dniach ale jeszcze nie ma a mi od tygodnia brakuje powietrza, w pracy to juz koszmar. U lekarza wczoraj byłam to uważa ze wszystko jest ok i tylko spytał czy nie jestem w ciąży...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 01:09

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 01:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia9230 wrote:
    Hej laski!
    Czy mialyscie duszności na poczatku ciazy tzn. 4-5 tydzień? @ ma przyjść na dniach ale jeszcze nie ma a mi od tygodnia brakuje powietrza, w pracy to juz koszmar. U lekarza wczoraj byłam to uważa ze wszystko jest ok i tylko spytał czy nie jestem w ciąży...
    Uważam , ze to żaden objaw . Duszności w ciąży dopiero kolo 30 tygodnia się pojawiają bo macica naciska na przeponę , a Tobie zwyczajnie może być duszno od tych pogod bo nie oszukujmy się są straszne .
    Mimo wszystko życzę powodzonka lecz nie bierz duszności za objaw

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski ;)

Hera wiedziałam, czułam, że tak będzie! ;) Super, gratuluję ;)

Ja mam dzisiaj chyba gorszy dzień...
    Już jutro usg! Nie mogę się doczekać :)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze dusznosci nie koniecznie mozna nazwac objawem. Na poczatku nie ktore kobitki np traca przytomnosc itp ale to tez nie jest objaw :-)

55990b83d2.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Trochę mnie tu nie było, ale tyyyyyle na głowie..

Co mnie omineło? Mogę poprosić o relację w telegraficznym skrócie? :P

Sądząc po tym, co napisała astoriaa, to domyślam się, iż hera jest w ciąży? :d Gratulację! :)

Mnie od kilku dni zaparcia męczą. O zgrozo. :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ