X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja aaaa k ?!Hera ?!?!?!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe mam najlepszego męża na świecie i strasznie się pomylilam co do niego. Zjedlismy kolacje. W ogóle on do kolacji piwo chcial to mu nalalam z sokiem i sobie wode z sokiem zeby nie zobaczył. Zjedlismy poszlam do kuchni i wracam z piwem, fajkami o ciastkami. On szok ze co to. Ja ze musimy pogadać i ze to ma na odstresowanie się. I dalan mu pudełko zobaczyl i mówi: - w ciąży jesteś? Hahaha na prawdę ? Fajnieeeee :D a ja szok az kopara mi opaopadła. Jak mu powiedzialam ze strasznie sie balam mu powiedzieć to ppwiedzial ze jestem glupia bo to sqietna wiadomosc i nie ma sie czego denerwowa i powinnam mu powiedzieć wczesniej a nie sie stresować.

ZakręconaOna, Biedroneczka29, Carmen1724, astoriaa lubią tę wiadomość

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Hehe mam najlepszego męża na świecie i strasznie się pomylilam co do niego. Zjedlismy kolacje. W ogóle on do kolacji piwo chcial to mu nalalam z sokiem i sobie wode z sokiem zeby nie zobaczył. Zjedlismy poszlam do kuchni i wracam z piwem, fajkami o ciastkami. On szok ze co to. Ja ze musimy pogadać i ze to ma na odstresowanie się. I dalan mu pudełko zobaczyl i mówi: - w ciąży jesteś? Hahaha na prawdę ? Fajnieeeee :D a ja szok az kopara mi opaopadła. Jak mu powiedzialam ze strasznie sie balam mu powiedzieć to ppwiedzial ze jestem glupia bo to sqietna wiadomosc i nie ma sie czego denerwowa i powinnam mu powiedzieć wczesniej a nie sie stresować.
    Widzisz ! Ale się cieszę !!!! Aż mi się meeeega buzia cieszy ! Cudownie:) tak przeczuwalam , ze jednak będzie odrazu szczęśliwy:) świetnie !!! :*:*:*

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jutro ma wolny dzień wiec cały spędzimy razem i pewnie zagladne do was dopiero w poniedziałek wiec miłej niedzieli życzę :)))))))))

• Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehw no mi tez się cieszy buzka:p tylko jeszcze w szoku jestem i tez sie wzruszylam i lezki mi lecą :p

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To swietnie. I czemu tak panikowalas :-) ma 100% racji

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli skarbie ! :) tez bym się wzruszyla hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a u mnie w tym miesiacu chyba nic z tego nie bedzie. Moj doslownie pada ze zmeczenia. Ciezki okres w pracy ma. Wiec mu wybaczam hehe nie teraz to innym razem i tyle.
    U mnie dzis przeszla nawalnica drzewa polamane slupy poprzewracane. Byla chwila ze rolete zewnetrzna zamontowana na balkonie chcialo wyrwac. Masakra

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Dziewczynki a u mnie w tym miesiacu chyba nic z tego nie bedzie. Moj doslownie pada ze zmeczenia. Ciezki okres w pracy ma. Wiec mu wybaczam hehe nie teraz to innym razem i tyle.
    U mnie dzis przeszla nawalnica drzewa polamane slupy poprzewracane. Byla chwila ze rolete zewnetrzna zamontowana na balkonie chcialo wyrwac. Masakra
    Kochana będzie czas i na was ! Wiadomo ze musisz mu wybaczyć bo to juz wyższa szkoła jazdy , praca męczy strasznie nie ma co: (
    Nic na sile a uda się na pewno kochana .
    No to nieźle burza była u Ciebie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze tak :-)nie umiem sie za to gniewac hehe. Wiem ze tego na sile nie mozna chciec bo to ma byc sama przyjemnosc
    Ale przy okazji popadalo heh drzewa w parkach poniszczone a tak to galezie ktore zreszta powinny byc przyciete. A jak u was?

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Pewnie ze tak :-)nie umiem sie za to gniewac hehe. Wiem ze tego na sile nie mozna chciec bo to ma byc sama przyjemnosc
    Ale przy okazji popadalo heh drzewa w parkach poniszczone a tak to galezie ktore zreszta powinny byc przyciete. A jak u was?
    U mnie w Anglii spokojnie , słoneczko dziś:)
    Ale w Łodzi u Mamy padało dziś:) burze , grzmoty

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed wami tez bezsenna noc?

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Przed wami tez bezsenna noc?
    A czemu ?
    Ja mam w ciąży ostatnio w tym miesiącu mega dużo nieprzespanych nocy niestety ale sadze ze spać będę bo duchoty jakiejś wielkiej nie ma , ja po kąpieli dopiero co i gorącej herbacie wiec muli mnie to zawsze i Misiak jest a wtedy przyjemniej aż się śpi , tylko nie wygodnie mi juz z brzuchem się leży ani nic ...spojenie bili wszystko

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh takiej to dobrze ja przytulic sie moge do giganta misia hehe ale to nie to samo. U mnie non stop straz jezdzi pewnie do drzew podtopien itp ale po jaka cholere na sygnale po za zabudowanym? W nocy sie to niesie

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niesie niesie a co poradzisz: (
    Jak to nie to samo ? Jak do faceta się przytulic można: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • karolcia9230 Znajoma

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski!
    Czy mialyscie duszności na poczatku ciazy tzn. 4-5 tydzień? @ ma przyjść na dniach ale jeszcze nie ma a mi od tygodnia brakuje powietrza, w pracy to juz koszmar. U lekarza wczoraj byłam to uważa ze wszystko jest ok i tylko spytał czy nie jestem w ciąży...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 01:09

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 01:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia9230 wrote:
    Hej laski!
    Czy mialyscie duszności na poczatku ciazy tzn. 4-5 tydzień? @ ma przyjść na dniach ale jeszcze nie ma a mi od tygodnia brakuje powietrza, w pracy to juz koszmar. U lekarza wczoraj byłam to uważa ze wszystko jest ok i tylko spytał czy nie jestem w ciąży...
    Uważam , ze to żaden objaw . Duszności w ciąży dopiero kolo 30 tygodnia się pojawiają bo macica naciska na przeponę , a Tobie zwyczajnie może być duszno od tych pogod bo nie oszukujmy się są straszne .
    Mimo wszystko życzę powodzonka lecz nie bierz duszności za objaw

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski ;)

Hera wiedziałam, czułam, że tak będzie! ;) Super, gratuluję ;)

Ja mam dzisiaj chyba gorszy dzień...
    Już jutro usg! Nie mogę się doczekać :)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie ze dusznosci nie koniecznie mozna nazwac objawem. Na poczatku nie ktore kobitki np traca przytomnosc itp ale to tez nie jest objaw :-)

55990b83d2.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Trochę mnie tu nie było, ale tyyyyyle na głowie..

Co mnie omineło? Mogę poprosić o relację w telegraficznym skrócie? :P

Sądząc po tym, co napisała astoriaa, to domyślam się, iż hera jest w ciąży? :d Gratulację! :)

Mnie od kilku dni zaparcia męczą. O zgrozo. :(

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ