Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe mam najlepszego męża na świecie i strasznie się pomylilam co do niego. Zjedlismy kolacje. W ogóle on do kolacji piwo chcial to mu nalalam z sokiem i sobie wode z sokiem zeby nie zobaczył. Zjedlismy poszlam do kuchni i wracam z piwem, fajkami o ciastkami. On szok ze co to. Ja ze musimy pogadać i ze to ma na odstresowanie się. I dalan mu pudełko zobaczyl i mówi: - w ciąży jesteś? Hahaha na prawdę ? Fajnieeeee
a ja szok az kopara mi opaopadła. Jak mu powiedzialam ze strasznie sie balam mu powiedzieć to ppwiedzial ze jestem glupia bo to sqietna wiadomosc i nie ma sie czego denerwowa i powinnam mu powiedzieć wczesniej a nie sie stresować.
ZakręconaOna, Biedroneczka29, Carmen1724, astoriaa lubią tę wiadomość
-
Heathera wrote:Hehe mam najlepszego męża na świecie i strasznie się pomylilam co do niego. Zjedlismy kolacje. W ogóle on do kolacji piwo chcial to mu nalalam z sokiem i sobie wode z sokiem zeby nie zobaczył. Zjedlismy poszlam do kuchni i wracam z piwem, fajkami o ciastkami. On szok ze co to. Ja ze musimy pogadać i ze to ma na odstresowanie się. I dalan mu pudełko zobaczyl i mówi: - w ciąży jesteś? Hahaha na prawdę ? Fajnieeeee
a ja szok az kopara mi opaopadła. Jak mu powiedzialam ze strasznie sie balam mu powiedzieć to ppwiedzial ze jestem glupia bo to sqietna wiadomosc i nie ma sie czego denerwowa i powinnam mu powiedzieć wczesniej a nie sie stresować.
Heathera lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki a u mnie w tym miesiacu chyba nic z tego nie bedzie. Moj doslownie pada ze zmeczenia. Ciezki okres w pracy ma. Wiec mu wybaczam hehe nie teraz to innym razem i tyle.
U mnie dzis przeszla nawalnica drzewa polamane slupy poprzewracane. Byla chwila ze rolete zewnetrzna zamontowana na balkonie chcialo wyrwac. Masakra -
Klauudyssa wrote:Dziewczynki a u mnie w tym miesiacu chyba nic z tego nie bedzie. Moj doslownie pada ze zmeczenia. Ciezki okres w pracy ma. Wiec mu wybaczam hehe nie teraz to innym razem i tyle.
U mnie dzis przeszla nawalnica drzewa polamane slupy poprzewracane. Byla chwila ze rolete zewnetrzna zamontowana na balkonie chcialo wyrwac. Masakra
Nic na sile a uda się na pewno kochana .
No to nieźle burza była u Ciebie -
Klauudyssa wrote:Pewnie ze tak :-)nie umiem sie za to gniewac hehe. Wiem ze tego na sile nie mozna chciec bo to ma byc sama przyjemnosc
Ale przy okazji popadalo heh drzewa w parkach poniszczone a tak to galezie ktore zreszta powinny byc przyciete. A jak u was?
Ale w Łodzi u Mamy padało dziśburze , grzmoty
-
Klauudyssa wrote:Przed wami tez bezsenna noc?
Ja mam w ciąży ostatnio w tym miesiącu mega dużo nieprzespanych nocy niestety ale sadze ze spać będę bo duchoty jakiejś wielkiej nie ma , ja po kąpieli dopiero co i gorącej herbacie wiec muli mnie to zawsze i Misiak jest a wtedy przyjemniej aż się śpi , tylko nie wygodnie mi juz z brzuchem się leży ani nic ...spojenie bili wszystko -
Hej laski!
Czy mialyscie duszności na poczatku ciazy tzn. 4-5 tydzień? @ ma przyjść na dniach ale jeszcze nie ma a mi od tygodnia brakuje powietrza, w pracy to juz koszmar. U lekarza wczoraj byłam to uważa ze wszystko jest ok i tylko spytał czy nie jestem w ciąży...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 01:09
-
karolcia9230 wrote:Hej laski!
Czy mialyscie duszności na poczatku ciazy tzn. 4-5 tydzień? @ ma przyjść na dniach ale jeszcze nie ma a mi od tygodnia brakuje powietrza, w pracy to juz koszmar. U lekarza wczoraj byłam to uważa ze wszystko jest ok i tylko spytał czy nie jestem w ciąży...
Mimo wszystko życzę powodzonka lecz nie bierz duszności za objaw -
Hej dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, ale tyyyyyle na głowie..
Co mnie omineło? Mogę poprosić o relację w telegraficznym skrócie?
Sądząc po tym, co napisała astoriaa, to domyślam się, iż hera jest w ciąży? :d Gratulację!
Mnie od kilku dni zaparcia męczą. O zgrozo.Udało się!