Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Na stres zabezpieczenie ma !?!
Ja mojemu jak powoedzialam o ciąży pierwszej to płakał ze szczęścia a później z żalu: ( a teraz strasznie się cieszył ale był taki wiesz ostrożny po poronieniu dopiero kolo 20 tygodnia uwierzył ze wszystko ok !i cieszy się szalenie
Hehe no wszystko przygotowane i test w pudełeczku od naszych obrączek.
Najgorzej, ze jesli przyjedzie o 20 to wiktor nie bedzie jeszcze spal i bede siedziec przy nim i sie bardziej stresować. Chyba ze mu zejdzie do 21 to uspie juz małęgo bo za jakieś 10 minut idę już go kąpać. Wsumie dzisiaj wczesniej wstał to może i szybciej zaśnie -
Nawet teraz koleżanka dzwoniła i mówiła ze jak on powie ze z kredytem nie damy rady to ze zawsze mozemy kupic te mieszkanie i wynajmowac za cene kredytu tzn 500 zł a mieszkac tutaj gdzie mieszkamy poki nie staniemy bardziej na nogi i dopiero wtedy tam sie wyprowadzic
-
Heathera wrote:Nawet teraz koleżanka dzwoniła i mówiła ze jak on powie ze z kredytem nie damy rady to ze zawsze mozemy kupic te mieszkanie i wynajmowac za cene kredytu tzn 500 zł a mieszkac tutaj gdzie mieszkamy poki nie staniemy bardziej na nogi i dopiero wtedy tam sie wyprowadzic
-
I jeszcze jak patrzyłam w kalkulatorze MDM bo teraz tez jest rynek wtorny to nam wychodzi jak na 20 lat to miesieczna rata 519 a jak na 25 to czy 460 czy 480 wiec kurde to nie jest wcale tak duzo i damy radę. Ja to wiem tylko musze mu tez uswiadomic to bo on to zawsze czarno wszystko widzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 19:33
-
Heathera wrote:I jeszcze jak patrzyłam w kalkulatorze MDM bo teraz tez jest rynek wtorny to nam wychodzi jak na 20 lat to miesieczna rata 519 a jak na 25 to jakos 500 czy 400 cos wiec kurde to nie jest wcale tak duzo i damy radę. Ja to wiem tylko musze mu tez uswiadomic to bo on to zawsze czarno wszystko widzi
ale pewnie będzie ok !
jednak chciał dziecko za miesiąc , dwa się zacząć starać wiec tez moglibyscie wpaść odrazu.
Ale super !
Kurde zjadłam pyszny obiad a teraz czuje jakbym miała zwymiotowac
Chyba por mi zaszkodził i na żołądku siedzi -
ZakręconaOna wrote:To go najwyżej uswiadomisz jak będzie potrzeba
ale pewnie będzie ok !
jednak chciał dziecko za miesiąc , dwa się zacząć starać wiec tez moglibyscie wpaść odrazu.
Ale super !
Kurde zjadłam pyszny obiad a teraz czuje jakbym miała zwymiotowac
Chyba por mi zaszkodził i na żołądku siedzi
Aj to nie dobrze, może napij się wody i poleż żeby przeszło
Ja zupkę zjadłam ok 15, pozniej wypiłam kubek mleka i juz od godziny mnie ssie ale ze stresu nie chce mi sie jesc :0 -
Heathera wrote:hehe to zapraszam do mnie
Właśnie synek juz poszedł spać bo ziewał jak mu kolejną bajkę czytałam, biedaczek dzisiaj się nabawił bo pół dnia koleżanki córka u nas była
Jej ale jestem ciekawa reakcji no .
Ja dziś z D na kolacje robię racuchy:) -
Pizzerki zrobione ale czekają w lodówce bo wstawię do piekarnika dopiero jak mąż zadzwoni że jedzie.
Racuchy pycha tylko że mi teraz tak się nie chce słodkiego...wczoraj jak chłopaki wcinali ciastka i synek mnie poczęstowął to wzięłam kawałek ale nie chciało mi się w ogóle słodkie u mnie teraz jest bleeeee, a gdzie zawsze lubiłam słodkie rzeczy -
Heathera wrote:Pizzerki zrobione ale czekają w lodówce bo wstawię do piekarnika dopiero jak mąż zadzwoni że jedzie.
Racuchy pycha tylko że mi teraz tak się nie chce słodkiego...wczoraj jak chłopaki wcinali ciastka i synek mnie poczęstowął to wzięłam kawałek ale nie chciało mi się w ogóle słodkie u mnie teraz jest bleeeee, a gdzie zawsze lubiłam słodkie rzeczyhaha
Ja w ciąży dopiero teraz w 7 miesiącu mięso zaczelam jeść ale to rzadko i tylko w postaci kotleta panierowamego najczęściej:) wgle mięso w ciąży mogłoby nie istnieć dla mnie za to mam cala ciążę parcie na ziemniaki ! Serio ! Najlepiej ubite z masłem i mlekiem na pirehaha i cola ! Pije rzadko a moglabym codziennie haha
-
ZakręconaOna wrote:Misiu mi przyszykował kąpiel z piana:) olejkami i solami . mmmmm ale przyjemnie mega przyjemnie .
Z tymi smakami w ciąży to bywa różnie ja wcześniej dużo słodyczy jadłam, a ogółnie jedzenia to mało, mało warzyw i mało mięsa a teraz wszystko na słono, mięsa dużo i warzyw i ciągle się obżeram
To miłej kąpieli i trzymaj kciuki za mnieto już niedługo
-
Heathera wrote:HEHE mi by się teraz taka przydała
Z tymi smakami w ciąży to bywa różnie ja wcześniej dużo słodyczy jadłam, a ogółnie jedzenia to mało, mało warzyw i mało mięsa a teraz wszystko na słono, mięsa dużo i warzyw i ciągle się obżeram
To miłej kąpieli i trzymaj kciuki za mnieto już niedługo
daj znac odrazu
Heathera lubi tę wiadomość