Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie nic innego nie miałam, oprócz tego podstawowego badania.
Eh. Strasznie się martwię, że coś może być nie w porządku.Nie wiem, nie wiem.. Cała w nerwach jestem. Nie chciałabym, by maleństwu coś sie stało...
Ale dobra, nie smęcę.Tu trzeba się cieszyć, że się wszystkim udaje powoli.
Udało się!
-
Dzień dobry !
Pasztecik jak się czujesz prócz uporczywych zaparć które i mnie mecza ?hehe
Astoria bankowo z tydzień , dwa będzie młodsza ciąża ! Ale fajnie ze jutro USG: D
Ja mam w środę wizytę i usg ciekawe ile mln babelek urósł w 8 dni:)
Ostatnio ważył 1230 gram: D -
Poza tym jest raczej okej. Przedwczoraj i wczoraj trochę wymiotowałam, a raczej próbowałam.
Zaparcia mi najbardziej dokuczają. Ciągle chudnę. Szkoda gadać.
Czekam z niecierpliwością na środę. Chcę już wiedzieć, co to będzie z tym toxo.Udało się!
-
panipasztetowa wrote:Poza tym jest raczej okej. Przedwczoraj i wczoraj trochę wymiotowałam, a raczej próbowałam.
Zaparcia mi najbardziej dokuczają. Ciągle chudnę. Szkoda gadać.
Czekam z niecierpliwością na środę. Chcę już wiedzieć, co to będzie z tym toxo. -
Dziękuję za wszystkie gratulacje
teraz mogę spokojnie cieszyć się ciąża. Mężu taki zadowolony ze by chciał już każdemu rozpowiedziec, ale go przystopuje bo to jednak jeszcze za wcześnie. Nawet teraz u jego rodziców a on mnie glaszcze po brzuchu :p hehe Ale właśnie wam fajnie ze macie usg ja juz bym chciała ale u mnie pewnie nic na razie nie będzie widać
tak myślę pod koniec nie tego tylko następnego tygodnia iść. Marzycielka a gdzie Ty nad morzem mieszkasz czy na wakacjach ?
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hera jasne , ze nie będzie widać . Poczekaj kochana właśnie ze dwa tygodnie to będzie juz serduszko widać i słychać
Bardzo się cieszę , ze maz taki zadowolony . Widzisz jednak stres potrzebny nie był hihi.
A z opowiadaniem rodzinie tez jestem za poczekaniem:) Ja tak jak opowiadalam długo dość czekalismy:)
Hera i nie mierz juz tej temperatury bo uszkodzisz sobie szyjkę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 13:13
-
ZakręconaOna wrote:Hera jasne , ze nie będzie widać . Poczekaj kochana właśnie ze dwa tygodnie to będzie juz serduszko widać i słychać
Bardzo się cieszę , ze maz taki zadowolony . Widzisz jednak stres potrzebny nie był hihi.
A z opowiadaniem rodzinie tez jestem za poczekaniem:) Ja tak jak opowiadalam długo dość czekalismy:)
Hera i nie mierz juz tej temperatury bo uszkodzisz sobie szyjkę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 13:15
-
Heathera wrote:Ale ja mierze na czole:) hehe noo dokładnie szczegolnie ze u lekarza jeszcze nie byłam
Rybcia to wgle tempka nie ma nic wspólnego z obserwacja organizmu hihi: D jedynie pochwa , odbyt , pod językiem: D
No no to wiosenny malusio będzie a aaaaaa super !no iszczesliwilas mnie tym testem pozywtynym: D czuje się jak bym Ja go znów zrobiła: D