X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale man dzis lenia dziewczynki masakra hehe

55990b83d2.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tak 2 dni temu. Dzisiaj jestem po śniadaniu i zaraz się zabiorę na trening <3

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Ale man dzis lenia dziewczynki masakra hehe
    Kochana Ja tez: (
    Cala noc mam nie przespana , brak wyjaśnień czemu ... Nie wiem !
    Co przysnelam to nagle wielkie budzenie się było , brzuch mi mega ciąży juz bo zaczął rosnąć i teraz robi się pokaźny juz co nie oszukujmy się wpływa na spanie ciężarnej mega ! :)
    Nie wiem , okropna noc była ... A dziś mam mega roboty z pakowaniem , praniem , sprzątaniem i wszystko bo jutro o 8 rano jade na lotnisko i do Polski lece .
    Nie wiem może za dużo myślę o tym , ze będę bez D tyle czasu: ( eh .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byc moze ze to na ciebie tak wplywa. Ciaza ma swoje plusy i minusy :-) Ja w trakcie prania jestem :-) a co do nie chcenia mysle ze pogoda tak wplywa.

55990b83d2.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana Ja tez: (
    Cala noc mam nie przespana , brak wyjaśnień czemu ... Nie wiem !
    Co przysnelam to nagle wielkie budzenie się było , brzuch mi mega ciąży juz bo zaczął rosnąć i teraz robi się pokaźny juz co nie oszukujmy się wpływa na spanie ciężarnej mega ! :)
    Nie wiem , okropna noc była ... A dziś mam mega roboty z pakowaniem , praniem , sprzątaniem i wszystko bo jutro o 8 rano jade na lotnisko i do Polski lece .
    Nie wiem może za dużo myślę o tym , ze będę bez D tyle czasu: ( eh .

Kochana.. Myślisz za dużo, musisz wyluzować bo oszalejesz. Zajmij się czymś to szybciej minie. W jakim mieście będziesz?

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Byc moze ze to na ciebie tak wplywa. Ciaza ma swoje plusy i minusy :-) Ja w trakcie prania jestem :-) a co do nie chcenia mysle ze pogoda tak wplywa.
    Bardzo możliwe , bardzo . Jeeeej Ja dziś muszę spakowac się , spakowac paczke do polski dodatkowa , pranie zrobić , obiad , dom wysprzatac ( niby nie mus ale chce żeby d miał jak najmniej do roboty jutro czy w tygodniu po pracy) siebie ogarnąć , domowe spa z depilacjami , paznokcie i spać ! Upragniony sen !!! A rano heja: (
    Niby nic a dla mnie juz tragedia normalnie momentami bo później kręgosłup w dupe wchodzi.
    Oj tak ciąża ma wiele wiele minusów ale jeden największy plus który przewyższa te źle jest nie do przebicia ! :D nasze malenstwa dla nich kobieta wycierpi wszystko

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Kochana.. Myślisz za dużo, musisz wyluzować bo oszalejesz. Zajmij się czymś to szybciej minie. W jakim mieście będziesz?
    Kochana ale nie da się nie myśleć w takiej sytuacji , wiem ze powinnas wyluzowac ale juz mi go brakuje a co dopiero w Pl , tam będę płakać i dolowac się pewnie . Ja nie umiem bez niego za długo wysiedziec :( a co dopiero kilka ładnych tygodni a może kilkanaście ...
    Kochana będę w Koluszkach , pod sama moja Łodzią w której zawsze mieszkalam i się urodziłam:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana ale nie da się nie myśleć w takiej sytuacji , wiem ze powinnas wyluzowac ale juz mi go brakuje a co dopiero w Pl , tam będę płakać i dolowac się pewnie . Ja nie umiem bez niego za długo wysiedziec :( a co dopiero kilka ładnych tygodni a może kilkanaście ...
    Kochana będę w Koluszkach , pod sama moja Łodzią w której zawsze mieszkalam i się urodziłam:)

Da się. Uwierz mi da się. Pamiętaj, że macie coś co Was łączy. A nie kilometry. Które można pokonać, i czas który minie <3

Moja przyjaciółka ma grawer ode mnie na lilou "Nigdy nie będą ważne kilometry".
    Może taki sweter Ci zrobić? :D

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    To chcesz rodzic w polsce czy zle zrozumialam ?

55990b83d2.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudysa jak zrobiłaś ten suwak ? Bo nie mogę wynaleźć odpowiedniej kategorii :(

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Klaudysa jak zrobiłaś ten suwak ? Bo nie mogę wynaleźć odpowiedniej kategorii :(
    Kliknij w moj i odlicznie do rocznicy ale
    Widze ze mamy podobne hehe

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka wielki transparent mi zrób z którym będę wszędzie chodzić i przypominać sobie:)
    Klaudysaa tak , dobrze zrozumialas będę rodzic w Polsce .
    Mam nadzieje Marzycielka , ze D dostanie urlop i przyjedzie do nas za półtora miesiąca :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy chodzi ci o wykres hehe jestem dzis strasznie zakrecona niewyspana itd wiec dzis prosze o tlumaczenie doslowne haha

55990b83d2.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam za was kciuki. Za udane rozwiazanie i zeby Twoj byl przy Tobie

55990b83d2.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Kliknij w moj i odlicznie do rocznicy ale
    Widze ze mamy podobne hehe

Tak tylko ja nie chce odlicznia, tylko tak jak Ty..
    Chocicaz ten co mam zle się nie prezentuje :P

i81xxzdvdk9o3z3n.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Marzycielka wielki transparent mi zrób z którym będę wszędzie chodzić i przypominać sobie:)
    Klaudysaa tak , dobrze zrozumialas będę rodzic w Polsce .
    Mam nadzieje Marzycielka , ze D dostanie urlop i przyjedzie do nas za półtora miesiąca :)

Wierze, ze dasz rade <3 i D przyjedzie, zobaczysz !!

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Tak tylko ja nie chce odlicznia, tylko tak jak Ty..
    Chocicaz ten co mam zle się nie prezentuje :P

Ja wpisałam na ostatniej stronie tą drugą opcje ile jesteśmy małżeństwem tylko zmieniłam na ile jesteśmy razem

55990b83d2.png
  • panipasztetowa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej. :)

Co tam słychać? :) Jak Wam poniedziałek mija? :P

Ja mam okroipną ochotę na ryż z sosem słodko-kwaśnym i kurczaczkiem. :P

Namoczony len trochę pomógł na zaparcia. :P Poza tym albo mi się zdaje, albo zaczyna mi się co nieco zaokrąglać wzgórek łonowy. :P

Hm, ciekawe co tam nasza astoriaa dziś zobaczy. :D

astoriaa lubi tę wiadomość

Udało się! <3

oar8skjo5klh7dzq.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipasztetowa , mam pytanko ;) tobie udalo sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu starań ??

panipasztetowa lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane widziałam mojego groszka ;) Ma 2mm i bije mu serducho :)
    Wszystko jest jak na razie ok ;)
    Dziecko i macica wygląda na 6 tydzień - jakaś późna owulacja musiała być w tym cyklu.
    Na razie termin na 29 marca, ale za 2 tygodnie mam kolejne usg, żeby to właśnie dokładniej sprawdzić ;)

Mąż jest wreszcie szczęśliwy ;)

Ev, panipasztetowa, Biedroneczka29, JestemMarzycielka, Heathera lubią tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ