Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Klauudyssa wrote:Ale man dzis lenia dziewczynki masakra hehe
Cala noc mam nie przespana , brak wyjaśnień czemu ... Nie wiem !
Co przysnelam to nagle wielkie budzenie się było , brzuch mi mega ciąży juz bo zaczął rosnąć i teraz robi się pokaźny juz co nie oszukujmy się wpływa na spanie ciężarnej mega !
Nie wiem , okropna noc była ... A dziś mam mega roboty z pakowaniem , praniem , sprzątaniem i wszystko bo jutro o 8 rano jade na lotnisko i do Polski lece .
Nie wiem może za dużo myślę o tym , ze będę bez D tyle czasu: ( eh . -
ZakręconaOna wrote:Kochana Ja tez: (
Cala noc mam nie przespana , brak wyjaśnień czemu ... Nie wiem !
Co przysnelam to nagle wielkie budzenie się było , brzuch mi mega ciąży juz bo zaczął rosnąć i teraz robi się pokaźny juz co nie oszukujmy się wpływa na spanie ciężarnej mega !
Nie wiem , okropna noc była ... A dziś mam mega roboty z pakowaniem , praniem , sprzątaniem i wszystko bo jutro o 8 rano jade na lotnisko i do Polski lece .
Nie wiem może za dużo myślę o tym , ze będę bez D tyle czasu: ( eh .
Kochana.. Myślisz za dużo, musisz wyluzować bo oszalejesz. Zajmij się czymś to szybciej minie. W jakim mieście będziesz?
-
Klauudyssa wrote:Byc moze ze to na ciebie tak wplywa. Ciaza ma swoje plusy i minusy
Ja w trakcie prania jestem
a co do nie chcenia mysle ze pogoda tak wplywa.
Niby nic a dla mnie juz tragedia normalnie momentami bo później kręgosłup w dupe wchodzi.
Oj tak ciąża ma wiele wiele minusów ale jeden największy plus który przewyższa te źle jest nie do przebicia !nasze malenstwa dla nich kobieta wycierpi wszystko
-
JestemMarzycielka wrote:Kochana.. Myślisz za dużo, musisz wyluzować bo oszalejesz. Zajmij się czymś to szybciej minie. W jakim mieście będziesz?
a co dopiero kilka ładnych tygodni a może kilkanaście ...
Kochana będę w Koluszkach , pod sama moja Łodzią w której zawsze mieszkalam i się urodziłam:) -
ZakręconaOna wrote:Kochana ale nie da się nie myśleć w takiej sytuacji , wiem ze powinnas wyluzowac ale juz mi go brakuje a co dopiero w Pl , tam będę płakać i dolowac się pewnie . Ja nie umiem bez niego za długo wysiedziec
Kochana będę w Koluszkach , pod sama moja Łodzią w której zawsze mieszkalam i się urodziłam:)
Da się. Uwierz mi da się. Pamiętaj, że macie coś co Was łączy. A nie kilometry. Które można pokonać, i czas który minie
Moja przyjaciółka ma grawer ode mnie na lilou "Nigdy nie będą ważne kilometry".
Może taki sweter Ci zrobić? -
ZakręconaOna wrote:Kochana ale nie da się nie myśleć w takiej sytuacji , wiem ze powinnas wyluzowac ale juz mi go brakuje a co dopiero w Pl , tam będę płakać i dolowac się pewnie . Ja nie umiem bez niego za długo wysiedziec
Kochana będę w Koluszkach , pod sama moja Łodzią w której zawsze mieszkalam i się urodziłam:) -
ZakręconaOna wrote:Marzycielka wielki transparent mi zrób z którym będę wszędzie chodzić i przypominać sobie:)
Klaudysaa tak , dobrze zrozumialas będę rodzic w Polsce .
Mam nadzieje Marzycielka , ze D dostanie urlop i przyjedzie do nas za półtora miesiąca
Wierze, ze dasz radei D przyjedzie, zobaczysz !!
-
Hej, hej.
Co tam słychać?Jak Wam poniedziałek mija?
Ja mam okroipną ochotę na ryż z sosem słodko-kwaśnym i kurczaczkiem.
Namoczony len trochę pomógł na zaparcia.Poza tym albo mi się zdaje, albo zaczyna mi się co nieco zaokrąglać wzgórek łonowy.
Hm, ciekawe co tam nasza astoriaa dziś zobaczy.astoriaa lubi tę wiadomość
Udało się!
-
Kochane widziałam mojego groszka
Ma 2mm i bije mu serducho
Wszystko jest jak na razie ok
Dziecko i macica wygląda na 6 tydzień - jakaś późna owulacja musiała być w tym cyklu.
Na razie termin na 29 marca, ale za 2 tygodnie mam kolejne usg, żeby to właśnie dokładniej sprawdzić
Mąż jest wreszcie szczęśliwyEv, panipasztetowa, Biedroneczka29, JestemMarzycielka, Heathera lubią tę wiadomość