X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 22 kg przytylam juz , z tego wymiotowalam przez kilka miesięcy i schudlam 7 prawie i o:) takie to porabane hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona
    w ciazy bylam 6 lat temu niestety w 7tyg. nie bylo bicia serduszka i szpital. od tamtego czasu nie zachodze w ciaze tak od 2 lat chodze non stop do lekarzy zmienialam ich juz 3 razy i teraz zmienie kolejnego ale chyba juz do kliniki nieplodnosci pojde bo nie jestem juz tak mloda jak na pierwsze dziecko i juz nie chce czekac. okres teraz spoznia mi sie 2 dni co 32 mam a dzis 34 dzien brzuch i piersi bola zle mi ale okresu nie ma wczoraj test negatywny.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti87 wrote:
    zakrecona
    w ciazy bylam 6 lat temu niestety w 7tyg. nie bylo bicia serduszka i szpital. od tamtego czasu nie zachodze w ciaze tak od 2 lat chodze non stop do lekarzy zmienialam ich juz 3 razy i teraz zmienie kolejnego ale chyba juz do kliniki nieplodnosci pojde bo nie jestem juz tak mloda jak na pierwsze dziecko i juz nie chce czekac. okres teraz spoznia mi sie 2 dni co 32 mam a dzis 34 dzien brzuch i piersi bola zle mi ale okresu nie ma wczoraj test negatywny.
    A czemu zmieniasz tych lekarzy tak ciągle ? Miałas robione badania wszystkie , hsg np. Milaaas ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam. Łeb mi pęka . A miałam dzisiaj zacząć trening i zdrowo jeść a tu chuj . Sklep zamknięty a ja połowy nie mam. Kanapki zostają. ✌

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hsg nie mialam, hormony w tym roku znowu robilam i mam w srode wizyte mam niski progesteron i wysokie lh. a lekarzy zmienialam bo nic nie robili teraz juz 2 lata chodze do jednego. przez ostatnie 2 m-ce mialam obserwacje owulacji i niby wszystko ok. powiedzcie mi czy jak maz zaplodnil mnie pare lat temu to jego plemniki mogly sie zmienic? teraz on idzie na badanie

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti87 wrote:
    hsg nie mialam, hormony w tym roku znowu robilam i mam w srode wizyte mam niski progesteron i wysokie lh. a lekarzy zmienialam bo nic nie robili teraz juz 2 lata chodze do jednego. przez ostatnie 2 m-ce mialam obserwacje owulacji i niby wszystko ok. powiedzcie mi czy jak maz zaplodnil mnie pare lat temu to jego plemniki mogly sie zmienic? teraz on idzie na badanie
    Kochana plemniki mogą się w ciągu miesiąca zmienić niestety , wiele czynników ma wpływ na to .
    Ja na twoim miejscu bym zapisała się na hsg bo owulację przy niedroznych jajowodach możesz mieć ale nie dochodzi do zapłodnienia , tak właśnie moja znajoma miała. Na niski progesteron powinnas juz dawno brać luteine lub duphaston a na wysokie LH powinni ci dac stymulację by wspomóc ja

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie dziwne ze lekarze nic nie robią , mój lekarz odrazy jak poszlak do niego zaczął działać z badaniami ze wszystkim potem leki ,a staralismy się 2 miesiące dopiero .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i chyba sama musze to wszystko co napisalas zaproponowac mojemu lekarzowi, zeby mi wszystko przepisal tylko dlaczego on tego jeszcze nie zrobil. porazka

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No porażka to prawda !
    A na hsg go popros o skierowanie i idź się do szpitala zapisz jakiegoś bo długo się czeka czasami chyba ze stać cie prywatnie to skierowanie i zaraz termin bedzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poprosze go o skierowanie jak nie to prywatnie jakos dam rade, znaczy sie dla mnie kasa juz sie nie liczy chce zrobic wszystko zeby byc w tej ciazy i urodzic zdrowe dzieciatko. Dzieki, że mnie naprowadzilas.

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko będzie dobrze :*

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti87 wrote:
    poprosze go o skierowanie jak nie to prywatnie jakos dam rade, znaczy sie dla mnie kasa juz sie nie liczy chce zrobic wszystko zeby byc w tej ciazy i urodzic zdrowe dzieciatko. Dzieki, że mnie naprowadzilas.
    Kochana nawet prywatnie musisz mieć zalatwione skierowanie niestety wiec najwyżej idź do prywaciarza jakiegoś jak on Ci nie da.
    Nie ma problemu , jak cos to wal prosto , ja juz tyle się leczyła , tyle leżałam w szpitalu ze szok ... Cos tam jednak wiem hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie z innej beczki. znacie jakaś odżywkę na paznokcie? Mam tak mikkie ze wyginają się w każda stronę.

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodze prywatnie do lekarza i tam gdzie on pracuje robia wlasnie hsg to moze cos poradzi zebym nie placila. Wszystko okaze sie w srode- mam wizyte.

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide kobietki . trzymajcie kciuki za mnie w srode.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti mocno zaciśnięte juz mam z synkiem:)

Marzycielka Ja uzywam taka .http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=45040
    Mega polecam , mega !!!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona powiedz mi kiedy orientacyjnie kobiety przestaja miescic sie w normalne, nie-ciazowe ciuchy?

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Zakrecona powiedz mi kiedy orientacyjnie kobiety przestaja miescic sie w normalne, nie-ciazowe ciuchy?
    Kochana Ja osobiście przytylam 22 kg a mieszcze się dalej w swój rozmiar M z przed ciąży , tylko wtedy były luźniejsze a teraz na styk są , w spodnie przestalam się miesiąc temu dppinac wgle a wczesniej nosilam na gumce ale dopiente w rozporku itp teraz nie zapinam wcale a nosze tuniki . Także różnie , każda indywidualnie rośnie przecież

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona o to spoko :) Mam jakies gumkowe spodnie :) Wyjezdzam niedlugo na 2 tygodnie, potem znowu na tydzien a potem wracam zaraz na studia i nie chce sie zdziwic :p

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchaj no ! Haha to może różnie być kochana , być może się nie zmiescisz zaraz w nic: D pozyjemy zobaczymy: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ