Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
zakrecona
w ciazy bylam 6 lat temu niestety w 7tyg. nie bylo bicia serduszka i szpital. od tamtego czasu nie zachodze w ciaze tak od 2 lat chodze non stop do lekarzy zmienialam ich juz 3 razy i teraz zmienie kolejnego ale chyba juz do kliniki nieplodnosci pojde bo nie jestem juz tak mloda jak na pierwsze dziecko i juz nie chce czekac. okres teraz spoznia mi sie 2 dni co 32 mam a dzis 34 dzien brzuch i piersi bola zle mi ale okresu nie ma wczoraj test negatywny. -
beti87 wrote:zakrecona
w ciazy bylam 6 lat temu niestety w 7tyg. nie bylo bicia serduszka i szpital. od tamtego czasu nie zachodze w ciaze tak od 2 lat chodze non stop do lekarzy zmienialam ich juz 3 razy i teraz zmienie kolejnego ale chyba juz do kliniki nieplodnosci pojde bo nie jestem juz tak mloda jak na pierwsze dziecko i juz nie chce czekac. okres teraz spoznia mi sie 2 dni co 32 mam a dzis 34 dzien brzuch i piersi bola zle mi ale okresu nie ma wczoraj test negatywny. -
hsg nie mialam, hormony w tym roku znowu robilam i mam w srode wizyte mam niski progesteron i wysokie lh. a lekarzy zmienialam bo nic nie robili teraz juz 2 lata chodze do jednego. przez ostatnie 2 m-ce mialam obserwacje owulacji i niby wszystko ok. powiedzcie mi czy jak maz zaplodnil mnie pare lat temu to jego plemniki mogly sie zmienic? teraz on idzie na badanie
-
beti87 wrote:hsg nie mialam, hormony w tym roku znowu robilam i mam w srode wizyte mam niski progesteron i wysokie lh. a lekarzy zmienialam bo nic nie robili teraz juz 2 lata chodze do jednego. przez ostatnie 2 m-ce mialam obserwacje owulacji i niby wszystko ok. powiedzcie mi czy jak maz zaplodnil mnie pare lat temu to jego plemniki mogly sie zmienic? teraz on idzie na badanie
Ja na twoim miejscu bym zapisała się na hsg bo owulację przy niedroznych jajowodach możesz mieć ale nie dochodzi do zapłodnienia , tak właśnie moja znajoma miała. Na niski progesteron powinnas juz dawno brać luteine lub duphaston a na wysokie LH powinni ci dac stymulację by wspomóc ja -
beti87 wrote:poprosze go o skierowanie jak nie to prywatnie jakos dam rade, znaczy sie dla mnie kasa juz sie nie liczy chce zrobic wszystko zeby byc w tej ciazy i urodzic zdrowe dzieciatko. Dzieki, że mnie naprowadzilas.
Nie ma problemu , jak cos to wal prosto , ja juz tyle się leczyła , tyle leżałam w szpitalu ze szok ... Cos tam jednak wiem hehe -
astoriaa wrote:Zakrecona powiedz mi kiedy orientacyjnie kobiety przestaja miescic sie w normalne, nie-ciazowe ciuchy?