Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Heathera wrote:Kurde a tak sobie pomyślałam...jak tak się ekscytuje ta ciążą a może którąś z Was to boli, bo ja się w sumie w ogóle starać nie musiałam, byłam z wami tylko od miesiąca i już się udało, a nie które się starają długo, głupio mi tak
Heathera lubi tę wiadomość
-
Usnelam ! :o
Dopiero co się obudzilam a tu tyle nadrabiania ale udało się !
Astoria dostaniesz dostaniesz na pewno jako studentka to:) macie czas na załatwianie i myślenie kochane:) ale na pewno będzie oki:)
Co do tej 60 scio łatki to faktycznie chyba dla rozgłosu ale no cóż , jej życie . Szkoda dzieci tak jak jedna z Was napisała bo w końcu same zostaną na tym świecie i to w młodym wieku: (
Hera kup mu flaszke odrazu hahaha , przygotuj jakiś dobry obiadek lub kolacje .
Marzycielka litanie napisze zaraz jak weny złapie i się rozbudze hahaha -
Hera moj jak sie dowiedzial to wypil 4 piwa z tego szoku a nie tylko jedno :p I rozpaczal caly czas, ze sie z nim nie napoje :p
Jestem wlasnie u rodzicow, ciezko ukrywac, ze ma sie taka nowine... Ale jeszcze troche trzeba dac rade
Dziewczyny my staralismy sie wiele miesiecy. Mamy na koncie poronienie a teraz przydarzyla nam sie wpadka. Zarazam Was tym wirusem, kazdemu moze sie udac -
Heathera wrote:A w ogóle przypomniało mi się że 19 lipca jest wesele siostry mojego M :o I jak ja nie będę piła to pewnie stwierdzą, że w ciązy jestem a nie wiem czy tak wczesnie chce im mówić i jak ja mam to rozgryźć ?
Astoria Ja staralam się 2 lata o dziecko , wiele leczen przeszłam , wiele szpitali odwiedzilam , poronienie również mam za sobą potem długo znów nic aż lekarka juz zaczęła rozmawiać o in vitro , załamka totalna , nie staralismy się ten miesiąc w którym zaszlam bo byłam na monitoringu i owulacji miało nie być czego się spodziewałam bo ja naturalnej swojej nigdy nie miewalam a tylko po lekach a właśnie w styczniu leków nie wzielam . Wrocilam z Polski , były walentynki , seks oczywiscie 2 tyg później równe test pozytywny ! :o a Ja płacz i jeszcze raz płacz , pamietam ze luteine na wywołanie @ bralam od 16 dc a okazało się ze w 23 w walentynki jakoś miała owulację naturalna ! :o:) i zaliczylismy wpadke o która staralismy się latami !
Ah najcudowniejsze walentynki mojego życia ! -
ej a to normalne że mocno kuje mnie chyba jajnik? tak z lewej strony ? W ogóle jakie są normalne objawy we wczesnej ciąży a jakie niepokojące ? Jak możecie mi powiedzieć bo ja się czuje kompletnie zielona jakbym wcześniej w ciąży w ogóle nie była :p
-
No właśnie tak mi cos nie podpasowalo za drugim razem no oczywiście za pierwszym przeczytalam i nic: D haha
To za 2 miesiące:)
Oby Ci brzuszna nie smugnelo juz jakimś faldeczkiem ciazowym
My powiedzielismy mamusia naszym o ciąży w 13 tygodniuTacie mojemu ok 18 stego bo wczesniej się z nim nie widzieliśmy , Babcie i dziadkowie tak ok 18-20 tydzień się dowiedzieli:) a moi wujkowie itp dopiero teraz na dniach hehe także trochę otrzymaliśmy tajemnice:) ale to dlatego ze wiecie jak to rodzina , z radość opowiadaja sobie niektorzy chociaż jak prosilismy to nikt nie mówił fakt faktem ale dla świętego spokoju trzymalismy wiadomość bo jednak zdarzyło nam się poronienie i nie chcieliśmy wszystkim za szybko oglaszac
-
Heathera wrote:ej a to normalne że mocno kuje mnie chyba jajnik? tak z lewej strony ? W ogóle jakie są normalne objawy we wczesnej ciąży a jakie niepokojące ? Jak możecie mi powiedzieć bo ja się czuje kompletnie zielona jakbym wcześniej w ciąży w ogóle nie była :p
Jeżeli Cie na samym początku ciąży lub w okresach w miesiącu gdzie powinnas @ dostać gdybyś w ciąży nie była masz leciutkie cmienie cos jak na okres tez normalne ale jak boli juz podbrzusze , ciągnie , kluje cos to juz do IP pdrazu bo TP niebezpieczne , Ja przy takim bólu mocnym podbrzusza poronilam wczesniej .
Hera no każda ciąża jest inna przede wszystkim wiec nie ma co szukać myśleć
Na pewno będzie wszystko ok i juz ! -
Aha czyli ogólnie jak mocno boli to źle. Mnie tak bardziej ćmi może to nerwobóle w sumie bo wcześniej bolało mnie w mostku. A teraz tak po lewej stronie na dole jakby jajnik ale nie wiem czy na pewno i tak łapało kuło/ćmiło ale nie mocno. I jak leżę i sie uspokajam to przestaje.
Mam nadzieję że jeszcze nie będzie widać;p Ja w pierwszej ciąży miałam bardzo mały brzuch i wyskoczył mi dopiero w 5 miesiącu. Pod koniec marca nad morzem byliśmy to założyłam i zapięłam się w romaneskę sprzed ciąży i tylko trochę było widac że brzuch wystaję, a w maju 23 rodziłam ;p Chociaż teraz może mi szybciej się pojawić bo już teraz mam taki trochę wystający (zawsze mis ie tak robi przed @) i mam nadzieję że nie będę wymiotować więc nie schudnę jak poprzednio