X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Ale nadajecie :) szok :)

Hera piękna druga kreseczka :) gratuluje raz jeszcze z całego serca ,rośnijcie zdrowo :)

Heathera lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki jeszcze raz :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a tak sobie pomyślałam...jak tak się ekscytuje ta ciążą a może którąś z Was to boli, bo ja się w sumie w ogóle starać nie musiałam, byłam z wami tylko od miesiąca i już się udało, a nie które się starają długo, głupio mi tak :/

• JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera przyjaciółka powinna sie cieszyć z Twojego szczęścia ..

Pozdrawiam znad jeziorka <3

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Kurde a tak sobie pomyślałam...jak tak się ekscytuje ta ciążą a może którąś z Was to boli, bo ja się w sumie w ogóle starać nie musiałam, byłam z wami tylko od miesiąca i już się udało, a nie które się starają długo, głupio mi tak :/
    Pisze to ktorys raz ciesze sie razemz wamihehe

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to fajnie :)
    Lecę do sklepu bo chleb muszę kupić i pomyślałam żeby piwo kupić dla mojego jak się dowie żeby sobie wypił hehe :P

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze cos mocniejszego haha

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usnelam ! :o
    Dopiero co się obudzilam a tu tyle nadrabiania ale udało się ! :D
    Astoria dostaniesz dostaniesz na pewno jako studentka to:) macie czas na załatwianie i myślenie kochane:) ale na pewno będzie oki:)

Co do tej 60 scio łatki to faktycznie chyba dla rozgłosu ale no cóż , jej życie . Szkoda dzieci tak jak jedna z Was napisała bo w końcu same zostaną na tym świecie i to w młodym wieku: (

Hera kup mu flaszke odrazu hahaha , przygotuj jakiś dobry obiadek lub kolacje . :)
    Marzycielka litanie napisze zaraz jak weny złapie i się rozbudze hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie czasem nie ma dzien a do czytania po 3 strony haha bijemy rekord

55990b83d2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to byś widziała co na belly się dzieje , niedługo jak tam wskoczysz to zobaczysz ze dziennie po 8/10 stron potrafią naskrobac , szczególnie na wątku w którym jestem Październikowe: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe tylko że mój wódki za bardzo nie lubi :P Dostanie piwo chyba że się mocno wkurzy i będzie chciał to sam po wódkę poleci :P
    A z jedzeniem to fakt, on jak głodny to nie zadowolony :P Więc najpierw będę musiała go nakarmić:P

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera moj jak sie dowiedzial to wypil 4 piwa z tego szoku a nie tylko jedno :p I rozpaczal caly czas, ze sie z nim nie napoje :p

Jestem wlasnie u rodzicow, ciezko ukrywac, ze ma sie taka nowine... Ale jeszcze troche trzeba dac rade :)

Dziewczyny my staralismy sie wiele miesiecy. Mamy na koncie poronienie a teraz przydarzyla nam sie wpadka. Zarazam Was tym wirusem, kazdemu moze sie udac :)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle przypomniało mi się że 19 lipca jest wesele siostry mojego M :o I jak ja nie będę piła to pewnie stwierdzą, że w ciązy jestem a nie wiem czy tak wczesnie chce im mówić i jak ja mam to rozgryźć ? :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    A w ogóle przypomniało mi się że 19 lipca jest wesele siostry mojego M :o I jak ja nie będę piła to pewnie stwierdzą, że w ciązy jestem a nie wiem czy tak wczesnie chce im mówić i jak ja mam to rozgryźć ? :P
    Powiedz , ze nie pijesz bo bierzesz antybiotyki . Niestety nabawilas się chorobska , niby wyleczone ale skończyć je trzeba a wolisz nie ryzykować . :)
    Astoria Ja staralam się 2 lata o dziecko , wiele leczen przeszłam , wiele szpitali odwiedzilam , poronienie również mam za sobą potem długo znów nic aż lekarka juz zaczęła rozmawiać o in vitro , załamka totalna , nie staralismy się ten miesiąc w którym zaszlam bo byłam na monitoringu i owulacji miało nie być czego się spodziewałam bo ja naturalnej swojej nigdy nie miewalam a tylko po lekach a właśnie w styczniu leków nie wzielam . Wrocilam z Polski , były walentynki , seks oczywiscie 2 tyg później równe test pozytywny ! :o a Ja płacz i jeszcze raz płacz , pamietam ze luteine na wywołanie @ bralam od 16 dc a okazało się ze w 23 w walentynki jakoś miała owulację naturalna ! :o:) i zaliczylismy wpadke o która staralismy się latami ! :D
    Ah najcudowniejsze walentynki mojego życia ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera ale jak 19 lipca ? Teraz dojrzalam haha był juz lipiec ... :> kiedy to weselw

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrzesnia hehe się pomyliłam :P

• Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a to normalne że mocno kuje mnie chyba jajnik? tak z lewej strony ? W ogóle jakie są normalne objawy we wczesnej ciąży a jakie niepokojące ? Jak możecie mi powiedzieć bo ja się czuje kompletnie zielona jakbym wcześniej w ciąży w ogóle nie była :p

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak mi cos nie podpasowalo za drugim razem no oczywiście za pierwszym przeczytalam i nic: D haha
    To za 2 miesiące:)
    Oby Ci brzuszna nie smugnelo juz jakimś faldeczkiem ciazowym :D
    My powiedzielismy mamusia naszym o ciąży w 13 tygodniu :) Tacie mojemu ok 18 stego bo wczesniej się z nim nie widzieliśmy , Babcie i dziadkowie tak ok 18-20 tydzień się dowiedzieli:) a moi wujkowie itp dopiero teraz na dniach hehe także trochę otrzymaliśmy tajemnice:) ale to dlatego ze wiecie jak to rodzina , z radość opowiadaja sobie niektorzy chociaż jak prosilismy to nikt nie mówił fakt faktem ale dla świętego spokoju trzymalismy wiadomość bo jednak zdarzyło nam się poronienie i nie chcieliśmy wszystkim za szybko oglaszac

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    ej a to normalne że mocno kuje mnie chyba jajnik? tak z lewej strony ? W ogóle jakie są normalne objawy we wczesnej ciąży a jakie niepokojące ? Jak możecie mi powiedzieć bo ja się czuje kompletnie zielona jakbym wcześniej w ciąży w ogóle nie była :p
    Bóle jajników , bóle pachwin , bóle spojenia łonowego . Bóle lub klucie lub ciągnięcie to normalne
    Jeżeli Cie na samym początku ciąży lub w okresach w miesiącu gdzie powinnas @ dostać gdybyś w ciąży nie była masz leciutkie cmienie cos jak na okres tez normalne ale jak boli juz podbrzusze , ciągnie , kluje cos to juz do IP pdrazu bo TP niebezpieczne , Ja przy takim bólu mocnym podbrzusza poronilam wczesniej . :(
    Hera no każda ciąża jest inna przede wszystkim wiec nie ma co szukać myśleć:)
    Na pewno będzie wszystko ok i juz ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha czyli ogólnie jak mocno boli to źle. Mnie tak bardziej ćmi może to nerwobóle w sumie bo wcześniej bolało mnie w mostku. A teraz tak po lewej stronie na dole jakby jajnik ale nie wiem czy na pewno i tak łapało kuło/ćmiło ale nie mocno. I jak leżę i sie uspokajam to przestaje.
    Mam nadzieję że jeszcze nie będzie widać;p Ja w pierwszej ciąży miałam bardzo mały brzuch i wyskoczył mi dopiero w 5 miesiącu. Pod koniec marca nad morzem byliśmy to założyłam i zapięłam się w romaneskę sprzed ciąży i tylko trochę było widac że brzuch wystaję, a w maju 23 rodziłam ;p Chociaż teraz może mi szybciej się pojawić bo już teraz mam taki trochę wystający (zawsze mis ie tak robi przed @) i mam nadzieję że nie będę wymiotować więc nie schudnę jak poprzednio :P

‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ