X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • JestemMarzycielka Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera kochana gratuluje :*

To trochę tez masz z ta rodzina.. Jak można tak.. Ale to trochę jak moi dziadkowie. Szkoda gadać.

Zdrada była słuszna! Moze nie do końca bo niby jak sie zdradzi to juz zawsze bedzie zle. A to nie prawda .. Mi tez każdy mówił ze nie mam wchodzić 2 razy do tej samej rzeki. Ale zrobiłabym to i drugi raz!

Radio to fajna sprawa. Ostatnio jak stałam w korkach to taki chłopak przepraszał na antenie swoja dziewczynę. Normalnie aż sie popłakałam. Tak pięknie do niej mówił.

Ja dzisiaj dieta dzien 1. Juz po śniadaniu. Jedziemy nad jeziorko.

Miłego weekendu kochane !!! :*

Zakręcona czekam na "artykuł" :D :* <3

i81xxzdvdk9o3z3n.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo właśnie wiem, że musze się nastawić pozytywnie, ale pewni mi przejdzie jak dla męża powiem i jak będę po wizycie u lekarza :P

A powiem mu dzisiaj po pracy chyba ze jakiś humor zły będzie miał :P

Oglądałam włąśnie o tej babce. I ostro ja myślałam że to jej któreś z kolei dzieci a tu wychodzi że pierwsze :O I faktycznie trochę omijała odpowiedzi. Ale z drugiej strony tez chamstwo że nie dostała żadnych świadczeń

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zrobiła to świadomie i dla rozgłosu wychodzi. Bo paczek z zabawkami u brankami nie chciała. Sama powiedziała gdzie to mają kierować :)

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ona inwitro miała ? ;p a no faktycznie naturalnie by sie nie dało pewnie w tym wieku:P ale myslalam ze naturalnie dlatego sie zdziwilam ze kasy nie dostała :P

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz skoro chce wrócić do pracy i dzieci oddać do żłobka i pod opieke niani to musi mieć na to pieniądze. Bo niania też swoje będzie chciała i to za 2 :) Za dużo kłamstw jak dla mnie w tej sprawie dlatego jestem negatywnie nastawiona

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe ile one emerytury ma...podejrzewam, że nie mało :P

• Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JestemMarzycielka wrote:
    Hera kochana gratuluje :*

To trochę tez masz z ta rodzina.. Jak można tak.. Ale to trochę jak moi dziadkowie. Szkoda gadać.

Zdrada była słuszna! Moze nie do końca bo niby jak sie zdradzi to juz zawsze bedzie zle. A to nie prawda .. Mi tez każdy mówił ze nie mam wchodzić 2 razy do tej samej rzeki. Ale zrobiłabym to i drugi raz!

Radio to fajna sprawa. Ostatnio jak stałam w korkach to taki chłopak przepraszał na antenie swoja dziewczynę. Normalnie aż sie popłakałam. Tak pięknie do niej mówił.

Ja dzisiaj dieta dzien 1. Juz po śniadaniu. Jedziemy nad jeziorko.

Miłego weekendu kochane !!! :*

Zakręcona czekam na "artykuł" :D :* <3
    Dzięki :)
    Noo dokładnie to że weszłam drugi raz do tej samej rzeki to była moja najlepsza decyzja, chociaż kosztem przyjaciółki ale co to za przyjaciółka która z takiego powodu zrywa kontakt bo twierdzi że robię głupotę a on mnie znowu będzie ranił ?

Również miłego weekendu :)

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie do tego mieszka z mamą więc ona też coś ma emerytury. Pokręcone z pomieszanym. I przede wszystkim jaki lekarz jej zrobił zabieg w wieku 60 lat? Mówi się że oszukała go. Nie wygląda na swoje lata więc problemu z tym by nie miała. Pewnie jak wszystko wyjdzie po czasie heh

55990b83d2.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też to oglądałam, gadała jak potłuczona.
    Podobno to in vitro to był element badania klinicznego i dostała za to kupę kasy, więc nie wiem o co jej teraz chodzi...

Klauudyssa lubi tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
  • Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    też to oglądałam, gadała jak potłuczona.
    Podobno to in vitro to był element badania klinicznego i dostała za to kupę kasy, więc nie wiem o co jej teraz chodzi...
    O rozgłos. O nic więcej. Szkodzi tylko dzieciom bo prędzej czy później zostaną same na tym świecie.

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale mnie to najbardziej dziwi że tyle czasu dziecka nie chciała mieć dopiero teraz jak ma 60 lat ?

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    O rozgłos. O nic więcej. Szkodzi tylko dzieciom bo prędzej czy później zostaną same na tym świecie.

Pewnie masz racje. Strasznie dziwna sprawa.

Hera obstawiam, że to dla piniędzy. Obiło mi się o uszy, że gratyfikacja dla niej za udział w badaniu to było serio dużo kasy.
    Ponoć równowartość małego mieszkania.

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Pewnie masz racje. Strasznie dziwna sprawa.

Hera obstawiam, że to dla piniędzy. Obiło mi się o uszy, że gratyfikacja dla niej za udział w badaniu to było serio dużo kasy.
    Ponoć równowartość małego mieszkania.
    Ostro i ona jeszcze marudzi że nie dostała macierzyńskiego :O Jakoś wcześniej jak ktoś np studiował i urodził to nie miał macierzyńskiego ani nic i musiał sobie poradzić, dopiero od grudnia chyba wchodzi ze wszyscy dostaną

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie bardzo mnie ta kwestia interesuje, bo ja właśnie jeszcze studiuję i nie ukrywam, że to nowe becikowe rozwiązałoby wiele problemów...
    Ciekawe czy to wejdzie...

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria wejdzie na pewno bo juz prezydent podpisał :)

astoriaa lubi tę wiadomość

• Klauudyssa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera ogólnie byłoby to nie sprawiedliwe gdyby dostała. Szkoda mi tych dzieci. Żeby tylko była jak najdłużej zdolna do opieki nad dziećmi i tego jej mogę życzyć.

Heathera, astoriaa lubią tę wiadomość

55990b83d2.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i ustawa wejdzie w zycie z dniem 1 listopada a nie grudnia. tutaj mozesz poczytać ja juz wczesniej sie dowiadywałąm bo jako bezrobotna tez dostanę: http://pankiewicz.biz/blog/zus/od-kiedy-zasilek-wedlug-nowych-zasad/#comment-816

astoriaa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• astoriaa Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera ależ Ty mi dobre wiadomości przekazujesz z rana ;)

Tylko żeby nie trzeba było urlopu dziekańskiego brać w zamian... Bo ja najprawdopodobniej urodzę jakieś 2 miesiące przed końcem studiów i może jakoś udałoby mi się skończyć mimo wszystko...

Heathera lubi tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klauudyssa wrote:
    Heathera ogólnie byłoby to nie sprawiedliwe gdyby dostała. Szkoda mi tych dzieci. Żeby tylko była jak najdłużej zdolna do opieki nad dziećmi i tego jej mogę życzyć.
    Dokładnie też tak myślę jak Ty

• Heathera Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Hera ależ Ty mi dobre wiadomości przekazujesz z rana ;)

Tylko żeby nie trzeba było urlopu dziekańskiego brać w zamian... Bo ja najprawdopodobniej urodzę jakieś 2 miesiące przed końcem studiów i może jakoś udałoby mi się skończyć mimo wszystko...
    Akurat o tym nic nie wiem ale podejrzewam że nie bo skoro studentka dostanie tez tzn że osoba studiująca tak myślę :P ale możesz sobie jeszcze w necie poszukać o tym

‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ