Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
beti będzie dobrze, tez trzymam kciuki
Marzycielka u nas na szczęście lewiatan do 16 był otwarty wiec mogłam te piwo kupić
Atoria ja cały czas się mieściłam w swoich ciuchach ale wiadomo zmieniłam spodnie na takie ciążowe albo na dresy i poznije jak już brzuch miałąm to bluzki dalej S tylko takie luzniejsze żeby nie opinały. Każde ciało jest inne i inaczej będzie ale dużo nie powinno się zmienić
Aj przysnęło mi się trochęAle przynajmniej już mnie nie boli.
Musze pozmywac i trochę z synkiem w jego pokoju posprzątać. I do męża zadzwonię, spytam co na kolację chce -
ZakręconaOna wrote:Hera jak będzie Cie bolalo bierz nospe sobie bo meczysz siebie i malucha a on musi się spokojnie rozwijać !
Astoria myślę ze na pewno:) jak nie dłużej -
Kupie
W tamtej ciąży też miałam ale dopiero pod koniec ciąży bo musiałąm brac bo brzuch mi twardniał. Apap mam na szczęście :p
Jak tam wieczorek ?
Ja już ogarnęłam w domu. I dzwoniłam do męża to gdzieś ok 20 wróci i jutro może będzie miał wolny dzień -
astoriaa wrote:Moj tez w pracy. Wraca dopiero jutro. Nudzi mi sie straszliwie :p
-
Noo będzie bo w sumie my w tym miesiacu nie mieliśmy się starać tylko gdzieś za miesiąc/ dwa jak pracę znajdę, tylko wyszło nam że tak o jakoś bez zabezpieczenia... i właśnie nie wiem czy się nie wkurzy
Szczególnie, że martwi się czy sobie poradzimy bo mamy brać kredyt na mieszkanie.
Niedługo będziesz -
Ale jakoś Twój się ucieszył
U mnie to na pewno najpierw będzie szok i wkurzenie bo pierwsza jego myśl to będzie ze nie damy rady, później dopiero przemyśli i się uspokoi a dopiero później będzie się cieszył. Ale zobaczymy w sumie może się mylę...napisz Wam jutro albo jeszcze dzisiaj jak poszło. Na razie muszę czekać...jeszcze gdzieś z godzinę
-
My właśnie wcinamy pozniejszy obiadek
oglądamy wiadomości
Hera daj znać bo umrę z ciekawosci .
A mój D pracuje na nocki 6 dni w tygodniu i dniami odsypia i tyle go mam: (
Hera przede wszystkim wiedzial co znaczy seks bez zabezpieczenia wiec brał pod uwagę dziecko tym bardziej po pierwszej wpadce
Będzie oki:) TP nie twoja tez wina a wasza hehe -
ZakręconaOna wrote:My właśnie wcinamy pozniejszy obiadek
oglądamy wiadomości
Hera daj znać bo umrę z ciekawosci .
A mój D pracuje na nocki 6 dni w tygodniu i dniami odsypia i tyle go mam: (
Hera przede wszystkim wiedzial co znaczy seks bez zabezpieczenia wiec brał pod uwagę dziecko tym bardziej po pierwszej wpadce
Będzie oki:) TP nie twoja tez wina a wasza heheAle wiadomo ta pierwsza reakcja to różna może być bo to jednak szok
Ja tez do tej pory nie wierze że się tym jednym razem udało
Ale mam przygotowane jedzonko, pozniej piwko i paczkę fajek bo niestety mój jest palaczem -
Na stres zabezpieczenie ma !?!
Ja mojemu jak powoedzialam o ciąży pierwszej to płakał ze szczęścia a później z żalu: ( a teraz strasznie się cieszył ale był taki wiesz ostrożny po poronieniu dopiero kolo 20 tygodnia uwierzył ze wszystko ok !i cieszy się szalenie